![]() |
Patarkit, koki automobili mamai :)
Zodziu ieskau masinytes reikia kad butu nedidele ir kuo maziau naudotu degalu (mamai) kaina na iki kokiu 2000e ka galetumet patarti gal kas susidyre yra su kokiu geru ir patikimu nebrangiu kazu automobiliuku :) :aciu:
|
seip galetai skirti daugiau tai patarciau gumba:) peugeot 206 keturduri 1.4benza. vietos yra o gesti kam toj masinoi kaip ir nera kam:)
|
tai va kad nlb daugiau ir gali skirti kai masina yra skirta vasara tik nuvaziuoti nusimaudyti prie ezero ar upes tai nesinori ten moketi daug pinigu nes turejo mazda 626 91 metu per 11 metu nuvaziavo 20000 km .. :) :) nes tata turi kita masina tai mami reikia kai tat dirba tik tiek :D
|
Citata:
|
tai kad ir uz 2 eurus galima ta 206 paimt. pas drauge yra 1.1 grynas elektromobilis :D su 3-4 litrais iki vilniaus nuvaziuoja
|
Citata:
|
O MB C nelabai? :wave: gal kainos kai pakrite imanoma surast koki
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai kad ir mb dyzelis yra taupi masina, eske kokia gera gal ir neiseitu bet 124 ... :) nu tik gal dydis mamai netinka :D
|
nu betai mersas bemwas audi tai iseis geriausiu atveju 92 metu.
o koki kitoki pezo reno gavno gali ir 2000m rast. juk moterim reikia kad bile apvalus, raudonas ir nerytu kuro |
Citata:
|
Citata:
|
bet jis ir kainuoja jau ne 3000e bet va db vartau autopliusa kad pezo 206 galim pajimti uz 2000-2500 e tai reikes sakyti kad damestu dar valiutos ir pirkti pezo manau geriausias pasirinkimas ?
|
na taip. kaip moterei tai gumbas pats tas. mazas taupus ir t.t
|
Citata:
prasyciau ,,nevaziuoti,, ant moteru :huh: pvz,as noriu juodos,dideles ir greitos masinos :gazuoja: o ne ,,masinytes,,...jau atsibodo man ta masinos parodija kuria dabar turiu :verkia2: |
:) o kokia mamai mazdaug domina
|
Citata:
|
:seile::)
|
jolcikas, as manau kad atau ne 53 metai :) :) :)
|
Citata:
Citata:
http://i42.photobucket.com/albums/e3...peugoet206.jpg |
nu nice :) tokia grynai moteriska masinyte, vyro uz jos vairo neisivaizduoju :)
|
:)jolcikas neisizeisk,bet padangos ne nuo kokio vaikisko dvyratuko,nepyk gerai
|
nu va elektromobilis :good:
|
Citata:
joa,zn per mazi ratai(R14),kai pirkau jau tokie buvo ir dar nesugebejau pasikeist i didesnius (ir matosi,kad tarp arkos ir rato per didelis tarpas,reik didesniu)..aj vistiek mamai liks sita masinyte,nes vasaros pabaigoj planuoju kanors is MB pirkt ir su DIDELIAIS ratais :D |
Citata:
|
:seile:va rimtai tu cia patinka man paneles kurios vairuoja:zenklas:
|
Citata:
:taip: tai aisku,kuo daugiau tuo geriau P.S. labai jau grazus tas tavo cabrio :uuu: :) |
:):seile2:p.s gal koki vakareli ir pasivazinetumem parodyciau kaip kas ten veikia
|
Citata:
|
:ralis: sutinku su tavimi,:sokiaipokiai:
|
jolcikas kas cia tokia liga tave uzkrete?:) cia gal ir labai klystu . bet ar ne tu sedi desniajame?
http://i479.photobucket.com/albums/r...skas/123-2.jpg |
taajp :geda: as :wave:
|
vo gera ta mano akis pasirodo:) tai jau galetumet prisipazint kas cia jusu per klanas:lithuania:
|
Edgaras neleido is savo user'io man rasinet forume tai teko susikurti savo :)
|
nu va senai suku galva:) kas cia tau uzrode sita forumiuka:) ir kad juo labiau is awataro pasirodei matyta:)
|
tai vaiduskai kaip ir ledas :D :)
|
Citata:
|
mes su vaiduska jau issiaiskinom. as is pradziu buvau pagalvojus is nicko kad vaiduska tai panele :geda:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:51. |