![]() |
W220 kartais nesikuria
Nu va, pirma bėda su W220, starteris visai nekabina. Buvo savaitgalį taip, bet po 10min bandymų užsikūrė ir toliau viskas veikė nepriekaištingai, tai temos net nekūriau. :D Įdomus dalykas, kad tai būna ne ryte, o po važiavimo, t.y. nuvažiuoji kur nors, prisiparkuoji, po pusvalandžio nori važiuot ir nesikuria visai. Variklis darbinėj temperatūroj, neatšalęs. Starteris suka nepriekaištingai, akumas pakrautas, bet visai nekabina. Tada kai savaitgalį taip buvo ir kai pavyko užkurt, tai užsikūrė iš karto, nebuvo tokio kad vos kabina, kabina ir tada užsikuria.
Kame čia gali būti bėda? :wacko::( |
ka reiskia starteris nekabina? nepritraukia bendekso? ar motoras sukasi bet neuzsikuria tiesiog?
|
Citata:
Pastovejus ant rytdienos atvaziavo meistras su kompu, istryne klaidas. Dabar vel uzsikuria nepriekaistingai. Pats meistras, nezinojo del ko taip gali buti. Versiju buvo daug. |
i starteri ateina trys laidai, kompo jis neturi, ir klaidu jo nenutrinsi. variantas kad neaiskiai isdestot problema. starteris suka varikli, o ne uzkuria ji.
|
nu tai bendeksas neįmuša čia kokie 90 proc pagal požymius. reik lupt lauk starterį ir keisti bendeksą. jei ilgai bandysi užkurinėt su tuo streikuojančiu bendeksu tai gali tekt ir visą starterį persirinkt...
|
Citata:
Citata:
|
Man buvo taip su E38 :) Tvarkė ar keitė tuos angliukus, tiksliai nepamenu...
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Tau rite keisti reikia :)
|
Citata:
savaitgalį kai taip buvo, jau galvojau, kad viskas jau, reiks į servisą tempt, bet tada po 10min sėdėjimo ir chimičinimo pyst ir užsikūrė iš karto. bet visai nesuprasi, kada šita bėda išlenda, nes ryte iš namų iki ofiso kuo puikiausiai atvažiavau, tada dar iš ofiso buvau iki parduotuvęs ir atgal nulėkęs be problemų, o dabar va ir nesikuria :( |
Citata:
|
Citata:
|
Suradai del ko ten buvo problemu?
|
Citata:
|
Cia turbut bus ta pati problema del kurios as knisausi :D Nupuves motoro kompo minusas. Paziurek sitoj skiltyje tikrai rasi. Pravesi minusa nuo ten iki svaraus kebulo ir bus kaip naujas
|
|
Citata:
Citata:
bet matai, pas mane ji neužgęsta niekad. |
buvo visaip pradzioje
Aisku gali buti ir koks nupiepes imobilaizeris |
Citata:
negali būt čia susiję dalykai? |
uzvedimui baterijos nereikalingos
|
Citata:
Citata:
|
pas mane rakina masina nors ir is 50 metru, bet tas langu uzdarymas visai neveikia :/
|
nevisi turi ta navarota, arba jis issijungia su staru.
|
Citata:
tik ką nuvariau iki mašinos, užsikūrė iš pirmo karto be priekaištų. nuvariau iki garažo, nusiėmiau tą plastmasę, lyg ir viskas tvarkoj, situacija ne ledas, bet ir ne tragiška, pavaliau kontaktus, susukau viską atgal ir tikiuosi problema nesikartos :) |
fak, pavažinėjau, nuvariau užpilt kuro, nesikuria vėl :( benzo kolonkėj žmogus sakė buvo jo draugui tokia pati problema, kad ant šalto kuriasi, o pavažinėjus nebe, tai sakė su pulteliu kažkas, bet keistai čia man skamba :D
|
arba bus koks velenelio ar alkuninio daviklis. Geriausia butu star'a pajungt, bet ir tai neaisku ar parodys. Pas mane rode isvis net netuos dalykus, nes negaudamas mases nesamones dare.
Realiai tam motore nieko nera. O jeigu starteris suka, tai pamirsk apie rakto problemas |
Citata:
|
Citata:
Reikejo keist kuro filtra. Jis nepigus, gal 250lt, bet nera varianto. Tas pats buvo audriuia, tikrai sita prisimenu:) Sikart as teisus mazdaug 99.99 procentu:))) |
manau, kad beda bus kaip hunter sake del tu davikliu jei siltas nesikuria.
|
as tik uz filtra statau, nes tie filtrai yra su kazkokiu voztuvu, del ko masinaai pastovejus nukrenta kazkaip slegis, ar atvirksciai, ir tiesiog turbut nepaduoda kuro kuriant...
Kiek pamenu, audriusa aiskino, kaip jam su staru ta nustate. kazkaip reikia isjungti masina ir ziuret, ar krenta slegis. kazkas tokio:) as kai domejausi, visur vienareiksmiskai ta sake, nors ilga laika negalejo niekas nieko rasti |
beje, tau is antro karto uzsikuria, ar nesikuria isvis?
|
Citata:
palikau aš tą mašiną benzo kolonkėj, nuvarėm su draugu į miestą po 1 alaus atsigert. grįžtam į kolonkę po kokių 2-3 valandų, mašina užsikūrė be problemų, nuvarėm dar ant tauro kalno po kebabą įšaut, irgi užsikūrė be problemų. taigi, pagal tai galima spręst, kad ji kuriasi, kai atšąla, bet būdama šilta, durniuoja :wacko: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
paspausk duju mygtuka ir laikyk pries ijungdamas degima, gal uzsikurs iskart ant duju.
|
Dazniausiai kuriasi tik ant benzo. Ant duju galima uzkurt laikant duju mygtuka arba kitu budu kuri nurodo duju irangos gamintojas, tad nesunku atmest benzo kuro sistema kai yra dujos
|
Pas mane man rodos tai kai jau uzkaista tai lygtais ant duju kuria. Bet kai yra dujos bus lengviau issiaiskint kame problemos. O siaip cia jauciu hunteriui :taip:svieciasi chaltura.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |