![]() |
Del automatines greiciu dezes tepalo lygio matuokles (CLK cabrio, 1999m)
Sveiki visi dar karteli!
Gal kas zinot, is kur galeciau gauti automatines greiciu dezes tepalo lygio matuokli? Ar imanoma toki dalyka uzsisakyti kokioj autodetaliu parduotuvej? Nes iki Silberio nesiruosiu vaziuoti :confused: O gal isvis imanoma kaipnors paciam toki dalyka pasidaryti? (nesijuokit) :wave: Manau jog is AUT yra isbeges tepalas (arba dalis jo), kai automobilis buvo apvirtes. Taigi nuemiau matuoklio dangteli, o matuoklio nera, tai prisiminiau jog kazkas diskutavo apie toki dalyka siame forume, bet issamios info taip ir neradau :confused: Gal kas zino, kiek isvis telpa i mano AUT tepalo? Automobilis CLK cabrio, 1999m 06men. variklis 2.0L (100kW), nekompresorius :) |
Citata:
|
Citata:
O tai w208 ejo su matuokliu? |
na pvz pas mane jo net nera tik dangtelis :) kai dare degnostika silbery tai ikiso savo kazkoki troseli "ale" :) :)
|
Citata:
|
nu tai paps mane 124 irgi tas pats buwo o db tai kepurele nusiima o matuokles nera :)
|
Citata:
|
Citata:
Gal tepalo lygi tikrinai neuzvedes ir nepasildes auto? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nera uz ka :)
|
jei greiciu deze 722.6, tai matuokles nebuna ... servisai turi savo matuokle. Mazdaug nuo 96 metu MB nebuna jau matuokles
|
kazkaip kvailai sugalvota. Dabar turiu vargti ieskodamas matuokles, nes i silberi tai nevaziuosiu :confused:
|
tai lieka tik specializuoti MB servizai taip iseina, nes nemanau kad bet kokiam serviziuky tures matuokle mersams matuoti AGD tepalu lygi .....
|
truputi sugalvojau tokia "nesamone": jei as suzinociau kiek tepalo pilasi i mano AUT, tada isleisciau senuosius tepalus ir ipilciau nauju tepalu toki kieki kiek nurodyta siam modeliui? Kaip manot? Tik nesijuokiam!!! :geda:
|
nu tai autodatoj reikia paziureti kiek eina
|
Citata:
|
as kiek zinau viso tepalai nelabai eina isleisti paprastai ten kazkaip reikia nuimti deze ar kazkas pan. (bent jau as taip supratau kai man aiskini) o siep i deze pilasi apie 9l bet lieka apie 4 tam rezervare ar kaip ten jis vadinasi tai apie 5 turetu piltis. pataisykit jau klystu :)
|
Cabry, parasyk tikslu savo dezes modeli. Arba masinos VIN. Pasakysiu kiek pilt reik, ir koki tepala pats MB rekomentuoja.
Pats keitimo procesas aprasytas cia>>> Jei vis dar reikes instrukciju kaip pasidaryti tepalo matuokle, kreipkis. |
armagedonas man reik skubiai schemos kaip pasidaryt matuokle. aciu is anksto :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:18. |