![]() |
Nekyla apsukos auksciau 4000 (S320 W140)
Sveiki forumieciai, pas mane toks dalykas yra ir net nezinau kur ziuret. masina traukia normaliai nepulsiuoja viskas tvarkoje, bet su apsukom kazkas negerai, bandant uzkelt apsuku daugiau nei 4000 apsuku isijungia lyg ribotuvas, kur galetu but problema ?
|
Citata:
|
tai vaziuojant ir pradeda stabdyt ties 4000rpm
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
sveiki as siuo metu turiu tokia beda masina uzsikure dirba graziai labai ant laiswu , ant parkingo stovint numinu pilna pedala ir pradeda alsuoti ties 1000 ir sokq iki 1500 apsuku ir taip alsuoja , kas gal susidure su tokia problema ?koks sprendimas
|
1 Attachment(s)
sveiki , noreciau pasidometi mercedes benz S320 W140 kebulas benzinas. nusiemiau sparna keleivio puses priekiny ir radau sita plastikine dezute ir prie jos pajunktos dvi slangutes oro lyg ir vakumo kaskas panasaus ka ji sudaro ? ir siuo metu nera gazo wisai gali buti kaskas susije su situ daiktu ir gazu ?
|
Citata:
|
tai ce visos masinos vakumo bakelis ar ju yra ne vienas? ir pas mane siuo metu jis leidzia ora , ce snekejua su vienais sako gali ir sudaryti kaska tam masinos alsavimuj kad nera gazo
|
aini detali.ru susivedi vin koda ir kuiti vacum schemes. :) rasi nuo ko tas bakelis ir su kuo suristas:) jei nerandi rasyk vina gelbesim
|
mercedes benz S320 W140 kebulas WDB1400321A238671 , blecha tokia beda ir net nznau nuo ko pradeti gal nuvesti pas diagnostikus .mazum klaidas istrinti reikia , net nznau ka daryti uzsikure dirba kaip saule nieks nepulsuoja kaip stygele dirba bet tik duodi gazo ar ant parkingo imuses ar ant D raides ta pati problema pulsuoja ir wiskas ir neveikia greicio ir ekonomaizerio skydeliai .
|
pas mane sitas bakelis kiauras bsk , ir dbr tokios bedos pasidare kad gazo pedalas pradeda veikti nuspaudus mazdauk 30proc. pedalo , ir vaziuojant vienodu greiciu tarkim isibegejus iki 70km/h pavaziuoji kokius 2km ir musa zemesne pavara tada vel pergazuoji ir imusa aukstesne pavara , ar tai gali buti del sito bakelio ?
|
W220 s320 kaip nuimti greicio ribotuva ?
Sveiki virukas gal kas pagelbeti galit sendien lekeu su savo laivu 160km h ir lig rybotuvas koks butu daugeu 160km neduoda kas gali buti ? kaip nuimti ta apribojima ir kai bandau su auto pilotu tai galiu tik iki 160km uzkelti auto pilota ir daugeu neduoda kelti :(:confused: gal galit kas padet sio klausimu ?:aciu:
|
LIM skydelyje nešviečia?
|
jeigu ispaudiai autopiloto rankenele kad sviestu geltona lempute ant jos tai nustatei ribotuva ant kazkokio greicio (siuo atveju 160), todel ir neleidzia greiciau vaziuot. arba is tikruju kazkur gedimas.
|
zinau as ta prikola su limo ne virukai as jo nenuspaudes jis rupuze pats is saves neduoda kaip koks ribotuvas veiktu :( ir su auto pilotu ant skidelio gy raso iki kiek uzskeli auto pilota tai jis duoda kelti iki 160km ir vsio jis daugeu nekele minkik kiek nori:(
|
o iki 160 begejasi greitai ar dusta artejant prie 160?
|
nu cia uzklausie nu nera kad labai jau greitai issibegetu cia gi ne benzas 5.0 :geda:JIS KASKUR IKI 120KM TAIP GREICIAU ISSIBEGEJA JAI LAIKAI GAZA NORMALEI O PO TO TRUPUTI LECIAU JAU ,ir seip jai iki dugno nuspaudi gaza jis neturi kaip turbina isijunkti kad staigei begetusi ??? pas mane lexsus buvo gs 300 automatas taii ten paspauzdavai dugna tai prie sedines prikibdavai o cia ne jis nenori kasko :(:confused:
|
Supranti, klausiu del to, nes gali but, kad tau i avarini rezima persijunge ir riboja sukius, todel neleidzia greitet. Man taip buvo tai neleido auksciau 3k apsuku kelt tai irgi greitis negreitejo.
|
Citata:
|
JO ** reikalu numanau bus :( dar klausimelis isvietos kai begejus duodu ant gazo nu gale tai varuotojai gali desreles rukiti kiek uzduminu :) bet poto viskas ok kai issibegeja ,kas gali but
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:28. |