![]() |
2.7 cdi dingsta trauka
Sveiki ,kolegos, kaip vasarojasi?:-) rasau turedamas beda.. is ryto uzsivedusmersa jis netraukia.. apsukos kyla labai letai.. dazniausiai uzgesinus masina ir ja vel uzvedus traukia normaliai.. kame galėtu buti beda?
|
Citata:
|
Citata:
|
pakaitęs visada gerai važiuoja?
|
Citata:
|
hmm, aišku ne prie mašinos ir be diagnostikos tai čia tik būrimai, bet aš už egr statyčiau...
|
As lųnkesvtai pat manyti.. o ji glima uzglusinti? Nelabai as tausoju gamta:-)
|
Citata:
vietoj 56 detales gali deti graziai iskirpta skardele ir uzglusinsi. galima ir isprogramuoti. dar galima bandyt atjungt vakuuma, bet gali mesti klaida. |
o uzdejus aklina tarpine, ar nemeta paskuj klaidos? nes as ant savo tai vargau ir gaminau apgavika.
|
Sveiki kolegos. Kelionėje į Bulgariją ir atgal, pastebėjau traukos nutrūkimą ties 2500 aps/min. Kažkokia duobė, o po 2 sekundžių viskas vėl susinormalizuoja ir traukia tikrai gerai. Ar čia pas visus 2,7 cdi, ar čia tik pas mane, ar čia man tik paranoja?
|
overboostas gal, pvz turbo reguliavimas stringa.
|
aš ir apie tą patį pagalvojau. reikia jungtis diagnostiką ir pavažinėt. pažiūrėt ar neperpučia/nepripučia.
papraščiausiai gali turbos reguliavimo solenoidas strigti. tada dozė wd40 per visus kanalus ir toliau leki. :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:37. |