![]() |
w124 e200d
Labas vakaras. Esu naujokas šiame forume, MB pasaulyje taip pat, todėl norėčiau paprašyti jūsų patarimų apie w124 200d
Šiuo metu nužiūrinėju 2l 55kw, tačiau nustebau dėl svorio ir nelabai suprantu, dyzelinis 2l variklis turi 2 modifikacijas, 53kw ir 55kw? Dėl svorio, ar jie ištiesų tokie sunkūs, sveria beveik 2 tonas, kaip tokiai mašinai bus su kuro sąnaudomis bei trauka? Ar nebus liaudiškai vadinami dusuliai ir rijikai? Girdėjau pliatkų, kad 1.8l benzininis, tvarkingas variklis, nepamenu kiek kw, 100km ryja 12l benzino - čia pasiteirauti ar tai gali būtų įmanoma? Ieškojau panašios temos, tačiau neradau, o ir paieškos laukelio nematau (edit - jau radau :)), todėl sukūriau naują temą. Tikiuosi labai nesmerksite, bet paaiškinsite kaip kas :geda: |
tai maksimali masė jo apie 2t. tuščias apie 1500-1600kg.
2l ir 55kw pats suprask, kad kažko iš jo tikėtis nereiktų. mieste 6-7l saliaros. 53kw tai čia senesnis variantas. bet iš esmės jie visi yra vienodi nuo pirmo iki paskutinio. o senas benzas ir ekonomija kartu nesiderina. |
kad mieste ir tas 2.0d nelabai ekonomiskas, dugnais turi varyt, vistiek gaunasi 8ltr. trasoj tai ekonomija, bet smarves nulis, apskritai jei esi jautrus kuro sanaudoms, geriau i mb neziurek. uz komforta reik moket.
|
Pusantros tonos, dar pakenčiama. Itin didelės traukos iš jo nesitikiu, dabar kolkas važinėju su Mazda 626 2l 55kw 94m - pilnai pakanka ir galios ir kuro nereik pilt po kiekvieno pasivažinėjimo, taigi daugmaž kažko panašaus tikiuos ir iš šitokio MB
|
aš tavo vietoj geriau 2,5 ieškočiausi. o 2,5 turbo išvis pasaka būtų.
|
Citata:
Ieškočiau ir aš 2,5, tačiau dar neturiu pilno stažo, todėl draudimas kainuos gan nemažai, o kol mokaus realiai užtektų ir 2l, nes pinigais labai nesišvaistau kolkas :D |
nedrąskant 0,5l skirtumas.
|
po mazdos gali nepatikt sanaudos. Ir sakai itin dideles traukos nesitiki? :D Ten jokios traukos nera :)
|
Citata:
Žiūrėčiau 2,5, bet draudimas kainuos baisiai daug |
kam man rodos uz 3.0 tik brangus, uz 2.5 dar ne? galiu ir klyst.
|
Citata:
Nors čia reikėtų klaust geriau žinančių. Suvedžiau viską, pamačiau kainą, toliau nė nesigilinau. |
Jo pasimk dar ir su 4 pavarom mechanika bus smagu :thumbsup: Siaip nezinau ka tu ten nusipirksi, nes pats norejau pirkti bet be 5k nenupirksi gero w124, o uz tokia suma jau geriau w210 pasimt
|
Nelabai man tie w210
Tai turbūt reikės gilintis į draudimą ir žiūrėt kas per sistemą pas jų, jei tikrai kainą kyla tik nuo 3l tada turbūt ieškosiu 2,5 |
Važinėk su mazda ir nesuk smegenų,nusipirksi 124 lavoną kuris nieko nevažiuoja ir remontuosi 5dienas,1diena važiuosi.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o tai kiek tu metų turi ir koks stažas, kad taip draudimo kaina aktuali?
|
Dar vieneri metai liko, mokausi, niekur nedirbu, todel ir yra problema
|
ir neturi ant ko iš artimųjų užsiregistruoti?
tai bet kokiu atveju belenkiek kainuos draudimas. man pamenu ant audinės 2,3 benzo 103kw draudimas apie 900 gal buvo. čia prieš 5 metus. |
Citata:
|
mano esas ant tėvo registruotas, padaryta, kad galėtų vairuoti su daugiau nei 3 metai stažu, tai draudimas metams 220 grubiai. jei ant savęs būčiau draudęs, tai būtų turbūt 3-4kart brangiau.
|
tai brolio s210 2.9 td yr ant manes uzrasyta man metams 210 o jam darant kad stazas 1 metai ir 19 metu iskarto 450 :D
|
Citata:
tai cia is karto, temos autoriau, pasiziurek draudimo kainas, jeigu tai gali lemti kokia masina pirksi. puse auto sumos draudimas kainuos ir zopa. |
tai ir žiūrėt pas brokerius siūlyčiau. aš pvz sagautoj draudžiu. visai geros kainos.
|
eini i manodraudimas.lt susivedi visus duomenis ir ziuri kaina, tada jau sprendi priimtina ar ne :)
|
Nėra jau taip, kad kiekvieno cento gaila, bet asmeniškai, man geriau - pigiau.
Na kiek žiūrėjau užregistravus ant šeimos nario ir draudžiant ant jo, įterpiant, kad vairuos neturintys pilno stažo, gaunasi pigiau, turbūt taip ir paliksiu. O dėl dyzelio žiemą, čia nesupratau, gerai ar blogai? :D |
Citata:
|
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...126731792.html pusbrolis paprase paklaust, ka matot xebra jame? apsimoka imti?
|
už tokią kainą tai kaulas totalus. aišku tuojaus suės tave ir tavo giminaitį visi dėl silpno variklio.
|
Citata:
|
Citata:
|
geriau nei koks pasatas. nes w`124 plaukia tikrai smagiai. o jei niekur žmogus neskuba, tai užteks ir to motoro. plius totalus ekonomas.
|
kazkada pats apie toki svajojau.. Dar ir dabar noreciau palakstyt..
Pusbrolis ant tu old schoolu pasineses, norejo imt w123, bet kad nera normaliu uz jo norima suma.. Taj turbut vaziuos sita apziuret |
Citata:
|
dacia už 1000eur vargu ar išeis.
|
Citata:
|
Citata:
|
7 metus atvazinejau su W124 2D automatu , uztenk tos traukos
|
Citata:
|