![]() |
c200 w203 2004 variklis įjungia avarinį režima
Sveiki,
Esu naujokas, pirmas mb. Situacija tokia- variklis dirba gerai,jokiu traukos ar kitu problemu nera. Problema ta, kad variklis sušiles iki/mazdaug darbines temperaturos ir neutralioje pozicijoje(užvestas bet nevaziuojama) esant 850 apsuku, krenta iki 800 uzidega variklio lempute ir vel atgal iki 850,Bet jau variklis supasi, jausmas kad nedirbtu 1 cilindras, pergazavus nepadeda. Uzgesinus ir vel uzvedus viskas tvarkoje tik dega variklio lempute bet eksplotuoti galima, ir taip kartojasi. Mano siuo metu sprendimas neleisti varikliui butu darbiniam rezime, siek tiek spusteliu akseleraturiu, tai siek tiek erzina, Varikliui buvo atlikta diagnostika, 2-3 cilindro degimo, zvakiu, babynu problemos, visos zvakes ir babynos pakeistos i o riginalias mb. Taip pat viskas kas imanoma ir reikalina taip pat. Problema pasikartojo, dabar antro cilindro degimo problema.kame saknys........ |
ką oro srautas rodo? jei turi iš ko oro srauto matuoklę pasiimti, tai pamegink pasikeist.
|
Citata:
kaip suprantu kompjuteris jungia avarini rezima,nes jam atrodo kritine aplinkybe. Ar nebus laiduose kur su itampa, gal kur trumpina. |
o kaip su duminimu?tepalu, antifrizo sanaudom? variklio temperatura? jokiu pokyciu, viskas tvarkingai?
|
masina eksplotuojama vokietijoje, o cia jie buki avinai, cia nera tokiu meistriuku kaip pas mus. Jie prijungia prie pc, ka parodo ta ir pakeicia , o jei nepadeda - kraipo galvas. geriausiu atveju pasakys kad reikia keisti auto pc su visais laidais.
|
Citata:
Beje itarriu kad kazkas dar negerai su terperaturos parodymais, jie nepastovus, ilgai variklis kol susyla iki darbines teperaturos, vaziuojant ligia trasa nukrenta iki 60, keista juk benzinas turetu greitai susilti ir apie 90 kaip ikalta, |
Citata:
|
Geri meistrai kainuoja. :)
|
Citata:
|
nu tai nejaugi nera nei vieno kazka nusimanancio apie sito variklio problemas, arba kazka panasaus i mano problema.
dar pridursiu kad pastebejau keista kalenima is variklio nuo 2_3k diapazone. tai pasireskia 2 pavara spaudziant gaza, toliau kaip ir nebera to garso, arba as negirdziu per ta sport ismetima.stovint ir gazuojant jokiu garsu nera. Realiai mane jau uz....niso, bet nieko nepakeisi. butu labai smagu suzinoti kas cia per š...vyksta su mano varikliu,ar dar galiu ji eksplotuoti. Nes dar neplanuoju i lietuva, o gryzes i lt, butinai apsilankyciau , kaip minejo vampyras, pas gera kainuojanti meistra... |
Citata:
|
Atsidaryk kompo deze, pasiziurek ar fiskes ir laidai netepaluoti... Ar tik nebus tos pacios bedos lengvesne stadija kaip man buvo...
|
liamda, oro srautas?
|
M271 variklis.
ligos, grandine su zvaigzdutem, pridega ventiliai, babinos, blogos zvakes, alsuoklio slangute, variklio kontaktai, patenka tepalas per Nockenwellenversteller. blogiausi kai dirbtuves sumaiso tepalo filtrus Kompressor su Turbo. :D o seip patvarus motorai :) |
kas per daiktas -supercharger
ir kaip jis veikia? |
lt vadinamas turbo kompresorius . veikia kaip turbina ,tik suka ji dirželis ,o ne išmetamosios dujos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:12. |