![]() |
W204 W204
6 Attachment(s)
Sveiki visi. Esu naujokas forume.
Prieš porą mėnesių įsigijau pirmąjį savo :zenklas: nors prieš tai esu išbandęs nemažai markių :) kol kas esu juo patenkintas. Trumpai apie auto: komplektacija Avantgard. Rida 260000km. Dyzelis 125kw, automatinė dėžė. Daug privalumų nėra, bet ir ne visai tuščias. Tai xenon, šildomos sėdynės, kritulių, šviesos davikliai, Isofix tvirtinimo atpažinimas, didysis ekranas, juodos lubos, bluetooth, parktronikai priekyje ir gale... na man dar labai gražios spalvos salonas. Jis ir buvo lemtingas faktorius renkantis būtent šį auto. Tikiuosi bendrausime :) |
superinis
|
Citata:
|
sveikas prisijunges ir vidus,ir isore gerai atrodo.
|
Citata:
|
šaunus modelis. kelintų metų?
|
Citata:
|
Sveikas prisijungęs!
|
Tikrai grazus w204 ypac salonas:seile:
|
Grazus:ploja:
|
Dėkui dėkui :)
|
Sveikas prisijunges. Geras šitas,patinka man :) kiek kuro mieste ima?
|
Truksta kitu veidrodėlių ir mopf galiniu lempų.
Visvien uzskaitom ;) |
Citata:
|
Citata:
|
O tai pas tave 5g?
|
5g iki 2009 ar 08 buvo. žodžiu, kartu su 651 motoru atsirado. pas kolegą dar senasis 646 stovi.
|
Citata:
|
Sveikas prisijungęs! Superinis auto, ypač salonas! Sekmės eksploatuojant! :good:
|
Citata:
|
dailus mersas!gero kelio! :)
|
sweikas prisijunges
teisinga spalva,matosi prizhiuretas kiek mokejai? ish kur parvarytas? |
Citata:
|
Citata:
teisingas pasirinkimas :ploja: |
Citata:
|
Citata:
|
mokėjai tai tikrai nebrangiai
|
Citata:
|
Citata:
|
salionas :ploja:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tikrai labai grazus MB :ploja: Viskas pagal mano skoni, tiek isore, komplektacija, tiek vidus ir salono splva, man irgi sita labai patinka arba tamsiai bordine. Geros eksloatacijos :)
|
Dailus aparatas :)
|
Dėkui visiems už gerus atsiliepimus! :)
|
Gražuolis, sveikinu :) Galvoju ir aš savo W203 upgradinti į W204 su laiku :) Važinėju su C220 norėčiau tokio pat ir W204.
Kaip supratau čia pirmas tavo MB? Tai nelabai galėsi palyginti su W203. O gal kas esat važinėję ir su W203 ir su W204? Kokius skirtumus galite akcentuoti? Išvaizda, salonas, važiuoklė, variklis? Kokie būtų pastebėjimai, labai įdomu. |
Citata:
|
Paklausiu tada tavęs tokio klausimo, nors tau gal šis klausimas pasirodys ir keistas, nes neturėjai W203 :)
Kai ieškojau sau W203 teko ilgai pavargti, kol radau šį modelį su atlenkiamomis galinėmis sėdynėmis. Kažkaip net nesitikėjau, kad neatsilenkia galinės sėdynės pas daugelį W203 modelių :) Ar pas W204 atsilenkia normaliai galinės sėdynės? |
Jeigu uzsisake pirmasis savininkas, tai atsilenkia. Bet gali buti ir neatsilenkiancios. Siaip, kuo velesne masina, tuo salyginai daugiau tokiu, masinu, kazkaip nebepagaili zmones 300€ tam reikalui.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:11. |