![]() |
Išpjoviau filtrus, dingo trauka.
Sweiki turiu tokia probremele. Ispjoviau w211 2,2cdi suodziu filtra ir katalizatoriu. Isprogramavo viska prie viso to dar chipavau... Zodziu po visko pasiemiau masina ir vaziuojant trasa mazdaug 100km greiciu dingsta trauka. Mieste vaInejant viskas tvarkoi arba jai trasoi agresyviai vaziuoji irgi viskas gerai bet pradedi pastoviai ir dingsta. Sustoji uzkuri per nauja vel viskas tvarkoi..gal turi minciu kame gali but problema?
|
Gal kam taip taip irgi buvo busiu dekingas uz bet kokia info☺
|
Vaziuok į Silberauto ir pirk originalų variklio oro filtrą :wave: kaina bus iki 29 EUR
|
Citata:
|
pagal aprasyma, 100% oro filtras.
|
Tai reikejo ispjauti tik katalizatorius ,nebutu reikeja dpf programuoti kiek zinau.
beje kiek dpf+cipas kainavo suprogramuot? |
Pries atliekant ''patobulinimus'' viskas OK buvo ? :D
|
Man taip buvo. Keisk oro filtra. Pirk originalu is Silberio. Jie labai jautrus, pakeisi neoriginaliu gali ir nesusitvarkyti. Originalas 99proc sutvarkys visas bedas :) Nes simptomai identiski kaip buvo man
|
Citata:
Teks nauja, originalu det :) 91,98 senaja valiuta atrodo. |
Kuo blogai yra MANN oro filtras? Konstrukcija bloga ar pati filtro medžiaga netinka? Nes šiaip jau jis su plastmasiniu tinkleliu viduj, tai neturėtų "glamžytis" :mastau:
|
Citata:
|
Na tikėjausi konkrečiau išgirsti kuo pats Mann filtras skiriasi nuo oem filtro. Čia šiaip, dėl įdomumo klausiu, nes pats važiuoju su mann oro filtru ir nieko panašaus nebuvo išlindę. Tiesa, aš filtrus visus keičiu kas 10k km, gal dėl to nepasitaikė...
|
pas mane oem mann filtrai oro stovėjo. tai man ir įdomu kuom tas mannas pirktas iš silberio ir iš parduotuvės autodalių gali skirtis.
|
problema cia bus OSM'e, o ne filtre. Tiesiog bus prie mirties oro srautas
|
Citata:
Esme, kad man MANN filtras pradejo rodyti ozius po 5k km. Aisku, priklauso dar nuo to kaip ir kur vazineji... |
Citata:
|
tai vat todel ir sakau kad problema yra ne filtre, o osm'e
|
Pasijungem, pravaziavom, oro srautas gryba pjauna. Arba per didelis arba per mazas :) Plius 4 purkstukas i pabaiga, arba blogai kompensacijos suvestos, ryt arba savaitgali atidziau panagrinesim...
|
Uz viska sumokejau 500 lt . po to pasikeiciau oro filtra zinoma ne originalu... Taip pries visa tai problemu nebuvo.
|
tai dabar dar oro srauta uz 250 nusipirksi ir viskas bus gerai
|
Matuokle uzteko tik isplaut skiediklyje ir viskas susitvarke☺
|
Skolingas alaus! :)
|
tai nieko tokio, po savaites vistiek nauja nusipirksi
|
Citata:
|
Alaus drasiai☺ na jai reiks nauja tai reiks svarbiausia rasta beda😅
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kaip be butu su tom sankabom, matuokle uztenka isplauti dazniausia. Jau ne pirmas klientas ir su benzu ir su dyzeliu issiplauna ir vaziuoja sau ramiai. Jeigu tie dinginejimai traukos jau senai vyksta, tada taip, gali ir nebeuztekti jau praplovimo. |
Citata:
|
Sveiki,
gal kas žinote kur gauti/nupirkti 2,8CDI V6 2006m. variklio kompą ? ( devėtą ) . Panaši bėda ir pas mane vyksta, meistras sakė reikia bandyti keisti variklio kompą. |
spjauk tam meistrui i akis
|
Citata:
o jei visi parametrai šaltos, šiltos , stovint , važiuojant visų aplink variklį įrenginių atitinka gamintojo reikalavimus, vis tiek spjauti ? |
zinoma. bent jau pakeisk meistra pradziai. kompas arba geras arba blogas, negali trauka tai buti tai nebuti, mikroschema nesusitaiso pati ir nesugenda po pusvalandzio ir vel nepasitaiso. yra kruva davikliu kurie gali gauti netinkama informacija. o pradesi keist kompa, darbo bus nemazai, todel pirma isitikink kad 100% jame beda, nes kitu atveju forume sukursi dar daug nauju temu kaip nepritraukia rakto, neveikia spydikas ir pan.
|
greičiau tik tam konkrečiam meistrui tie parametrai atrodo geri. jau vien faktas, kad leidžia pasijungti prie variklio valdymo bloko ir mato parametrus reiškia, kad ne tenais problema.
|
Citata:
|
miestas?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |