![]() |
ml 5.0 2002m avarinis nutempimas
Sveiki. Po menesio stovejimo raktas nereaguoja ir nesiveda masina. Raso start error.. sake gali but pabeges imobilaizeris.. beda tame kad nezinom kaip nutemp auto iki meistro. Kaip dezej neutrala nustatyti neijungus degimo? Aciu
|
turi pats meistras iki auto atvaziuot ir pririst rakta
|
svirtele po masina nuo dezes atkabint, bet vairas vistiek liks uzrakintas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
jutubej radau idomios info. Tipo palieki degimo spyneleje ties 2 padetim(cia turbut degimas ijungtas) valandai laiko ir po valandos iskart vedi ir uzsiveda.. pati prisisrisa.. elektrikai kosmosa uz toki navarota plesia :D
|
Citata:
|
tai jam gal pritraukia rakta ? bet neduoda uzvest, tada jo... kitaip - ne
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu tai gal jis nera atsirises, tik pabego lengvai, kaip w210 tarkim keiciant batarkes, atrakina masina, bet nesikuria, starteris suka, o nesikuria. Tada ten turi sumaigyt mygtukus, berods ijungt degima, palaikyt uzrakinimo ir atrakinimo mygtukus, isjungt degima, uzrakint/atrakint masina ir tada uzsikuria.
|
Citata:
|
man buvo butent kad rakina, bet nesikuria. kai suki starteriu mirksi imobilaizerio lemputes zalia-raudona veidrodely
|
aš ir pasikartosiu ką daryti su raktu jeigu mašiną atrakina, bet rakto nepritraukia. pas mane čia w220. įmanoma ką su juo išgimdyt ar ne?
|
Citata:
|
jau pirkau su tokiu raktu. pasibandysiu, ačiū.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:51. |