![]() |
W210 facelift audio
Taigi, įsigijau mb w210 facelift :vairuot: , ir yra orginalus kasetinis magas.
Norėtusi jį pakeisti į šiuolaikesnį, bet kad išliktu vairo mygtukų funkcijų veikimas, ką galite pasiūlyti? Dėti iš ML multimedia? Ar apsimokėtu? Nes kiek žinau ji nemenkai kainuoja, +naują medžio apdaila pirkti kad tokį didelį įkišt. Ką nors patarkite :geda: |
tai yra originaliu ir su cd, su usb tik nera. Tik neaisku kas pagal tave siuolaikiskesnis? Dvd, navi?
|
Citata:
jei reikia daug funkcijų, dedi kinišką multimediją, kuri atrodo kaip originalas. kaina apie 500eur. |
Citata:
|
Citata:
|
Turiu as kazkokia pigia navigacija, veda ji neblogai, bet helsinkio senamiestyje prasideda visiska nesamone, stovint prie sviesaforo tris, keturius kartus persigalvoja, tai jau pats baigu atmintinai kelia ismokti iki kelto :D tai galvoju keisti i kazka padoresnio, jeigu tas comandas veikia plius minus normaliai galetu pagyvinti ir salone vaizda :)
|
nu aš su ta pigiena londoną, vieną, taliną ir t.t. išmaišęs - normaliai nuvedė visada iki taško.
|
sygic isirasyk i telefona, nereiks klaidziot po helsinki :)
|
Citata:
|
Kazka netaip darai reiskia :)
|
Citata:
P.s priklauso is kokio terminalo keliesi, prie viking line nuveda gerai, bet prie tallink ar kaip ten, prasideda nesamones tik ivaziavus giliau i senamiesti... |
man tai normaliai nuveda, tik ne i ta uosta, ju ten trys, bet jei pastatau i talina navigacijoj, pakliunu i ten kur furos stovi, bet cia ir tomtomas taip pat daro. gal tu nusistates trumpiausia kelia, tai vedzioja po senamiescius
|
Citata:
|
Su Sygic telefone visą Europą išmaišėm, tikrai geras dalykas. Reik nepatingėt ir susirašyt naujausius mapus susiradus. Tiesa, gana nemažai tas užima, 4,5 GB maždaug, kitiem gal problemų gali būt. Tik neteko bandyt į perkėlas patekt.
|
Citata:
|
ON line yra zemelapiai Sygic nemokamai. Gali pustis kokias nori salis atskirai :) i nieko kelti nereikia, viska atsisiunti per pacia programele.
|
Kas mane gerai nuveda, tai google maps "navigacija" :D bet labai greitai saskaita istustina svetimoje salyje
|
Nors masinoj naujausias mapas sukrautas,visada veziuojuosi tomtoma.Informacijos pateikimo atzvilgiu,reakcijos laiku,marsruto parinkimu mersine navigacija labai stipriai gauna i kaulus.:(
|
Citata:
|
Citata:
|
Geriausiai androide ir iphone google zemelapiai. Kiek vaziavau, tai niekad nepavede. Arba dar programa tokia WAZE.
|
Citata:
Čia žemiau pavažiavęs parsisiunti APK v14.7.7 ir Maps v14.7.7 Tada isikeli į telefoną APK ir įsiinstaliuoji. Tada jungi telefą prie kompo ir keli failus iš maps i ten, kur susiinstaliavo (bus arba SD card - Sygic arba Internal Storage - Sygic). Nukopijavus eini į telefoną, leidi Sygic ir per nustatymus siuntiesi žemėlapius kuriuos nori. Aš turiu visos Europos parsisuntęs tai apie 4,5 GB užima. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:08. |