![]() |
W215 6.0 nėra traukos
W215 beda su trauka kila vos apsukos iki 4 tukst . klaida check enigme gal kam yra buve?
|
buvę daug kam. dėl ko kyla tokios problemos gali būt milijonas variantų. darykis diagnostiką.
|
Jo laukiu elektriko idomu labai viska isbandziau ir oro srauta perdet ir klemas imt niekas nepadeda o cia viskas ivyko po avarijos gal gali buti avarinis rezimas ?
|
gali buti daug kas. su avarija vargu ar susijes dalykas
Realiai forume del to pagalbos nelabai sulauksi, nes toks motoras nelabai populiarus. Beje pas tave 5.7 atmosferikas ar 5.5biturbo? |
bet tik po avarijos gaves ir dega klaida enigme
sklende silpnai darinejasi kazkas blokuoja bet vaziuojant viskas begejasi deze labai graziai meto vaziuoja tik ne su savo trauka variklis ant laisvu kai saldainis dirba tik letai apsukos kila pas mane 5.8 tas variklis v12 |
padare diagnostika P0122 P20DC
Ar pedalo sensorius tiktu nuo 5ltr cl? |
turi tikti
|
cia tas,kuris skelbimuos uz 3.2 buvo desiniu kampu mustu?
|
Jo tas pats jau sutvarkytas dar liko keli mazi dalikai padaryti bet daug ka keist reikejo is anglo perdejau :)jeigu butu reikeja pirkti detales butu labai daug kainave:)
|
P0122 Throttle/Petal Position Sensor/Switch A Circuit Low Input
Pakeiciau visa pedala su sensorium kodai tinka niekas nepakito gal prie variklio dar koks sensorius stovi? gal kas zinot ka daryt?????padekit:):zenklas: |
tai gal sklende cia pas tave kertasi? gal laidai nutruke kokie
|
gali buti bet pervedus greitu budu ji saukia pirmu gazu ir vel tas pats ryt testuosiu laidus problema jis men istovejo be akumo aiksteliai gal kompas issitrine zinau toks atvejis yra buves bet vaziuoja nuo issibegejimo suka ratus kai reikalas :) misle didelia valiau sklendes kontaktus kur motoriuka valdo nieko misle:)P
|
ir tu kalbi apie tp sensoriu ? jis suristas su kompu ir pedalu :) vat imink misle atsiusiu dzeka:)
|
čia vien perskaityt kas parašyta ir suprast prasmę ,rašliavoje be skirybos ženklų jau mįslės įminimas .
Kitas mįslės įminimas yra suprast kokiais atvejais MB ECU fiksuoja klaidą . Trečias įminimas žiūrint į shemą ant TP matosi du reostatai , ECU jų reikšmes matuoja pastoviai abiejų ir jei galvoja ,kad kažkuris iš reostatų meluoja tai ir turi "Check ENGINE" |
diagnostikoje pasijunk teisioginius duomenis, matysi ar kompas mato pati pedala ir jo padetis.
|
P20DC - Pedal value sensor path 1; open circuit
|
Idejau kita pedala nuo kito merso tas pats :) pasijungiau laidus i sensorius ir nieko bet pedalo neidejau
tp1 sensorius rodo 0.65 tp2 sensorius rodo 4.65 |
Kas galit padet kur gauti schema ?
|
wis'e
|
O jeigu as pakeisciau visa throttle position sensor ?
|
KAS GALIT PADET KUR 6LTR V12 STOVI :
TP SENSOR 1 TP SENSOR 2 BUCIAU LABAI DEGINGAS |
tai čia turbūt kalba eina, kad tas TP yra throttle pedal? tai viskas pedale stovi.
|
PEDAL SENSOR RASO 1
PEDAL SENSOR RASO 2 THROTTLE SENSOR 1-0.64V THROTTELE SENOR 2-4.95V DAR KLAUSIMAS AS IDEJAU PEDALA NUO ANGLO GAL BEDA KAD NEPRIPAZYSTA ? JO |
o gal tiesiog problema ne pedale
|
TAIP UZDEJAU ANT KITO MERSO VEIKIA ABU PEDALAI >> LIKO PRIEZASTYS THROTTLE SENSOR BET KOMPAS RODO ISPEDALO GAUNA SIGNALA .
THROTTLE 1 NEGAUNA -0.6 THROTTLE 2 GAUNA - 4.85 DEGA CHECK ENIGME LEMPUTE P20DC - Pedal value sensor path 1; open circuit |
matosi kad ir su klaviatura problemos
|
Gal kas galit padet man del sitos bedos?
nebezinau , ka bedaryti.? jeigu staigiai pervedus pasiduoda gazas kelia gerai apsukas gali ir pagazuoti . bet jei atledi gaza viskas nebeduoda kilt apsukom loss power:( gal yra kazkas panasaus buve? ir dega check enigme lempute. klaida p20dc . bet pedalas yra veikiantis tikrinau kitam merse buciau degingas pasidalintumet savo mintimis |
Kažkur Vampyras dingęs, gal pasakytų. Su kokia diagnostika jungiesi, staru ar kitokiu?
|
tai ,kad galimas atsakymas yra jau temoje
|
check enigme? gal check engine?
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
:thumbsup::1:
Citata:
|
matrix aciu :)
bandysiu siendiena ieskoti :) bet nesuprantu as vieno jeigu pervedus pilnai pasiduoda gazas :) spaudineji pilnai gazuojasi ir vaziuojant soka i prieki ,bet jeigu atleidi kazkas blokuoja kai avarinis rezimas:) diagnostika darau su delphi 14 |
avarinis rezimas ir atjunge throttle 1. antras trotle dirba ant 40 proc . kas gali ji atjungti is variklio skiriaus ?jugti avarini rezima . pervedus masina trotles abu dirba .atleidus gaza issijunge avarinis rezimas.nebegauna throttle 1 sroves
|
vargsti ane andriuxa :))))
|
Jo vargstu:)niekas nepadeda
|
Gal zinot kas per peciukas prie rato su venteliatorium ir temperaturos dacikas?
|
Keli prisiminimai is mano CL remontu:
Ismetus check engine dariau diagnostika, rode jog beda greicio pedale, taciau buvo atlinktas jo testativimas kuris parode jog viskas ok su pedalu, meistras minejo, kad jeigu klaida pasikartos vertetu ziureti oro srauto matuokle, zodis i zodi neatgaminsiu ka sake, bet mintis tokia - kartais del blogos srauto matuokles ismeta greicio pedalo klaida. Kitas dalykas, siulyciausi diagnostika daryti MB centre, bent jau Kaune problemu neturejau, gan rimtai ir konkreciai pateikdavo galimus variantus, kurie isspresdavo beda man. Galbut siek tiek brangiau nei pas Vasia garaze, bet nervu maziau suvartoja. Sekmes vazinejant |
sveikas, matau pas tave beda kaip pas mane w220 buvo, irgi gazas toks vangus budavo kaip suletejas tik kad pas mane kai masina pasildavo beda pati dingdavo, bet klaidos jokios nemesdavo, tai pajunge su staru parode gazo pedalo sensorius pirmas blogas, bet zmogus kuris pajunge man dar pasake, kad gali but ir pats kompas kuris su gazu susijas jau prie pabaigos, nezinau kiek tiesos tame, bet man uzteko gazo pedala issiimt idet atgal ir beda issisprende.tai gal pas tave kompas jau nelabai susisneka su sensorium.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:21. |