![]() |
Kuom blogas ML?
Ne is vieno girdejau kad ML prasti dzipai, butu idomu suzinoti kuom ir kodel.
|
Citata:
Viskas priklauso kas ir kaip anksciau ta ml priziurejo ir rupinosi. |
na taip sotvis kaip ir kitu mersu, koki pasimsi toki ir turesi, bet as irgi girdejau kad is mersu MLas ne koks variantas (is visureigiu) jei ka suzinosiu tiksliau parasysiu ;)
|
siaip tai tas naujas tai tikrai vertas demesio, nes jau vien tai, kad nepasidave dvikovoj su Land Roveriu ir puikiai pasirode. Sutinku gal jis kiek ir barskalas bet savo visureigio pareigas jis atlieka http://auto.plius.lt/straipsniai/straipsnis?str=5426
Aisku tas senesnis gal ne toks visureinantis, bet juk jis ir skirtas daugiau miestui (parketui) bendram naudojimui, o kas jau norit super visureigio tai prasom yra G klase :) taip kad mersas visais rupinasi ir kiekvienas gali issirinkti ko jam reikia. MLas man gera ir grazi masina :zenklas: |
Girdejau, kad automata reikia priziureti, gal biski lepus jie. Kiek tos teisybes nezinau.
Permest svirti tik kai paspaudei stabdi ir pilnai sustojai. Tokias rekomendacijas girdejau. |
SVEIKI
Mano nuomone mercedesose yra tik viena beda, ar tai senas ar naujas modelis jie prie galiniu ratu pradeda per greit rudet. tai susidurem ir su ML ir su VITO ir jau pastebejau ir S klases modeliuose. o jei apie ML kalbeti mano nuomone tai labai elegantiskas ir daug nereikalaujantis prieziuros visureigis. man patinka |
Citata:
o kad nori vaziuodamas atbulas jungti pavara, kad i prieki vaziuotu - tai jau bet kurio auto lauzymas, o ne lepumas dezes.... |
Citata:
|
Vadinasi viskas normaliai, bereikalo cia tik keikia ta masina.
|
tai viskas priklauso kokiems tikslams perki ar kasdieniniui vazinejimui mieste ar per bekeles?mieste draugelis vazineja su 3.2l pas ji,tai labai jau kieta sake ilgai sunku vazinet,jis retokai isvaziuoja tai jam gerai!
|
Ziurint Koki ML ziuri Senas ML gal ir blogas bet naujas tai tikrai ne nes ac vazinejau nauju tai jokiu problemu ir niekas nesvilpia 150km/h kaip ten rase 210km/h vaziavau su 320cdi ir nieko stabili gera masina verta demesio
|
as uz ml.
siaip uosvis vazineja su ml 400 cdi. taip gana kietas ir ozys del savo trumpos bazes kas liecia pravaziavimo buvom pasodine iki slenksciu kai tik nusipirko bet paspaudus akseleratoriaus pedala iki dugno issoko kaip propke ir tik spek vairu makaluot . taip buvo pabirus deze 1000e remontas ir velenelio sukiu daviklis nusisoves buvo. bet ka darysi . tvarkai ir toliau varai. o lietuvoj jau 2metus malam .ml 2002 metu o prabegas 360 000km.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o siap pirmu metu gamybos MLai susidare neigiama ivaizdi, nelabai patikimi jie. bet konkreciai nieko negaliu pasakyti. |
Sveiki kolegos
noreciau ir as isitraukt i sita diskusija, nes daug kas isbandyta praktiskai. Kas liecia del ML'o kaip del dzipo tai galiu apsakyt, kad su gerom padangom ji bekeleje galima vos ne stacia pries ikalnes pastatyt su ijungtu LOW RANge'u, per purvynus irgi eina tikrai gerai-gal ne taip kaip Land Cruiser'is bet pries X5 tai net nera ka lygint-MLas yra pagal pravazuma priartejas stipriai prie tikru visureigiu(visgi remas kolegos). Kas liecia kuro sanaudas tai normaliai vazinejant galima laisvai i 12ltr sutilpt(cia kalba apie 3.2l), o tai su visad varanciais 4 ratais ir daugiau nei 2tonu mase pripazinkit yra geras rezultatas. Kaip tokio lygio ir vaizdo masinos kainos irgi ne kosmines-aisku reikia pirkt tik europa kas yra labai sunku ant Lietuvos-pvz uz 8500-9500Eur ilgai paieskojus tikrai galima nupirkt labai tvarkinga egzemplioriu-tai lyginant su Xu nera daug ,o ka geriau is tokios klases masinu uz tokius pinigus galima nupirkt?. Kas liecia vaziavimo komfortata tai viska gadina tik pakabos standumas(kas MB yra minusas, bet kita vertus nera ka noret is remines konstrukcijos), bet pats automobilis saugus, tvirtas, manevringas. Kas del patikimumo tai bent mano atveju jokiu bedu neislindo-pakeiciau automatines dezes tepalo padavimo jungti, kuri su nauju tepalu ir darbu silberyje kainavo apie 300lt ir veleno padieties davikli(450lt)-viskas tiek ziniu, o toliau spreskite patys |
veleno padeties daviklis..
Ir as keiciau tik uz 130lt Dar vienas ML ipatumas - lingavimas, islipi ir vis dar sviruoji, i sonus. Bet vakar draskiausi prie Mariu per bekeles, tai smagu |
Citata:
:laugh::laugh::laugh: |
Citata:
|
Keista, bet ir man teko girdėt kalbų, kad ML yra nelabai koks avtamabilis, bet kodėl tiksliai nžn :blink:
|
Prikeliu sia sena tema :wave:
Gal kas turit ML 270 CDI ?Labai ydomu kokios kuro snaudos,kuom skiriasi nuo 2002m.?kiek maciau tai viduje tie oro ir silumos reguliatoriai kazkokie sutresni?!ir kaip ten su tom galinem 2-jom sedynem?ar visi ML jas turi? Beje jei kas toki vairaves-kaip trauka? Aciu |
Del ko sutinku, tai del rudziu, viena turejau pernai, is NY parsigabenes, ziauriai papuves buvo, 2002 metu.
Na del pravazumo dumblais, tai nezinau nebandes as, misku keliais lekia kaip vejas, smeliu irgi sukasi gerai, buvo proga isbandyti, reikejo iklimpusi drauga istraukti, uzsedes buvo visais priekiniais ratais :). Daugiau neigiamu dalyku per 3metus nepastebejau lyg ir didesniu, pas mane visa seima ML vazinejasi, ir daugelis draugu taipat. Kuro sanaudos mieste apie 13-14, uzmiesti 10 kazkur, cia benzas. |
Dar pamirsau pridurti, turejau ir X5, kietas velniskai nepatiko, su ML nepalyginsi, o ir kaina gerokai X didesne, cia jei kam idomu del dzipu. As ir pats sekanti zadu ML pasimti, sedanai kazkaip jau pabodo.
|
mane domina butent 270 cdi sanaudos
|
Citata:
vazineju gan nesenai prabeges koki 60000km.sanaudos mieste ziema itilpau be problemu 12,5l uzmiestyje 8-9l,aisku kai spausi pedala. siaip buvau labai pries ml,dabar nuomone pakeiciau,gal kiek kietokas ir garso izoliacija neideali,del pravazumo skustis negalima,ne tankas aisku,bet lipa,reik tik moket vaziuot |
zmogus atsakyma gavo po beweik 5 metu :D
|
laiskas butelyje:xx:
|
svarbiausia kiek pravaziaves, jeigu virs 500k tai i 12.5l/ 100km mieste bus sunkoka isitekti.
Be to miestas miestui nelydus, jei po Vilniaus centra tai abejojiu, ar ir naujo ziema kuro sanaudos butu mazesnes nei 12.5l/100km. |
ka bendro turi rida su sanaudom?
|
Citata:
|
Citata:
|
As suprantu, kad yra tokiu zmoniu, kuriu automobiliai net po 500000 kilometru eksplotacijos turi kuro sanaudas mazesnes nei gamintojas nurodo, ir tu auto varikliu cilindrai neisdile, stumokliu ziedai dar vis nauji, voztuvai neisiplake, grandine nepailgejusi, purkstukai formuoja kuro "debeseli" kaip ka tik pravaryti pro gamyklos vartus, APD nepavargusios, stabdziu suportai neprikirmyje, bet as patarciau stengtis nepirkti tokiu automobiliu, nes pats turiu toki su n kilometru rida- vienas vargas
|
Citata:
|
Citata:
|
gerai kad ne su dviems
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:50. |