MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 spaudžiant stabdį girgžda kairiame priekiniame rate. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16235)

barbynka 2015-03-18 08:08

W211 spaudžiant stabdį girgžda kairiame priekiniame rate.

Sveiki nesenai atsirado girgzdukas kairiam priekiniam rate,galvojau gal koks sarnyras ar traukes angalis bet vakar viska istikrinau pasirodo ne,vaziuojant sukinejant vaira nieko tokio nera tik prilieti stabdy kad ir masina stovi vietoje iskart girgzt tuo momentu galvoju gal koks stabdziu stumoklis suporte,gal kam teko susidurt su tokia problema,nesinori ten lyst prie tu stabdziu paciam be kompo neatjungus SBC.:)

alteroja 2015-03-18 08:12

kad ratą nusiimsi ir pasižiūrėsi kaladėlių būklę nieko neatsitiks. gali būt tik vienoje pusėje užstrigęs cilindriukas ir ta kaladėlė nudrožta. gale suporte stovi po du cilindriukus.

kuvalda 2015-03-18 08:15

nieko ten nematys, nes 211 stabdžių sistema baisesnė nei 2 golfo su tuo kaladėlių girgždėjimu

280 2015-03-18 08:30

Citata:

Pradžioje rašė kuvalda (Post 382581)
nieko ten nematys, nes 211 stabdžių sistema baisesnė nei 2 golfo su tuo kaladėlių girgždėjimu

apatinės šakės sailentblokas neišplyšęs per kurį veržiasi amortizatoriaus apatinės ausys ?

Būna jis išplyšęs ir girgžda besisukinėjant šakėje.

Hunter 2015-03-18 09:27

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382579)
vaziuojant sukinejant vaira nieko tokio nera tik prilieti stabdy kad ir masina stovi vietoje iskart girgzt tuo momentu

Lyg ir atkrenta amortiko sailentblokas.
Reikia ardyti suporta ir ziureti kur problema

Tomskis 2015-03-18 10:02

Buvo sharui tokia beda, ldalius aprase issamiai kas ten blogai su suportu, jei neklystu ldalius jam ir tvarke. Forume turetum rasti

barbynka 2015-03-18 13:14

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 382595)
Buvo sharui tokia beda, ldalius aprase issamiai kas ten blogai su suportu, jei neklystu ldalius jam ir tvarke. Forume turetum rasti

oki reiks pasijieskoti gal rasiu.

PIXME 2015-03-18 14:24

SBC nereikia atjunginėti nei su staru nei su comu nei dar su kokiu tai windows, tik uždarius mašinos dureles nereikia jų darinėti ir viskas, ir galit imti suportą, keist kaladėlės ir t.t.

barbynka 2015-03-18 19:43

Citata:

Pradžioje rašė PIXME (Post 382641)
SBC nereikia atjunginėti nei su staru nei su comu nei dar su kokiu tai windows, tik uždarius mašinos dureles nereikia jų darinėti ir viskas, ir galit imti suportą, keist kaladėlės ir t.t.

Nu nzn ar tikrai drasiai galima imt ta suporta,tik dureliu nedarinet skaiciau kazkur kad nelabai,nes vampyro buvo parasyta kad geriau taip nezaist nes stumoklis gali but rankose arba ir dantyse:) o kaip yra is tikro reik specu klaust.gal vampyras parasys.

barbynka 2015-03-18 20:09

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382702)
Nu nzn ar tikrai drasiai galima imt ta suporta,tik dureliu nedarinet skaiciau kazkur kad nelabai,nes vampyro buvo parasyta kad geriau taip nezaist nes stumoklis gali but rankose arba ir dantyse:) o kaip yra is tikro reik specu klaust.gal vampyras parasys.

https://www.youtube.com/watch?v=GiVknI7D89k va toks girgzdejimas.

PIXME 2015-03-18 20:14

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382702)

Pačiam keitė priekinį ABS žiedą, rato guolį, ir visus kartus be jokių SBC atjungimu. Aišku kol pats nepamatai, tai ir netiki...

kuvalda 2015-03-18 21:31

ne kartą esu ir suportą nukėlęs ir kalades keites ir nieko neatjunginėjau 211 modeliuose, tik svarbu nedarinėt durų ir degimo nejunginėt, o kad niekas durų nedarinėtų, geriau nuo mašinos visus vyt lauk ir kuo toliau
Sharui laikiną klizmą padaręs buvau, bet po savaitės ar po dviejų vėl girgždėjo. Jei konstruktoriai būt sudėję ant kaladėlių normalas spyruokles, kurios remtūsi į suportą, tai tokios nesamonės su girgždėjimu nebūtų, o dabar alaus skarbonkės plokštelės kaladžių galuose kaip antram golfui. Tfu atsiprašant

barbynka 2015-03-19 07:33

Citata:

Pradžioje rašė kuvalda (Post 382714)
ne kartą esu ir suportą nukėlęs ir kalades keites ir nieko neatjunginėjau 211 modeliuose, tik svarbu nedarinėt durų ir degimo nejunginėt, o kad niekas durų nedarinėtų, geriau nuo mašinos visus vyt lauk ir kuo toliau
Sharui laikiną klizmą padaręs buvau, bet po savaitės ar po dviejų vėl girgždėjo. Jei konstruktoriai būt sudėję ant kaladėlių normalas spyruokles, kurios remtūsi į suportą, tai tokios nesamonės su girgždėjimu nebūtų, o dabar alaus skarbonkės plokštelės kaladžių galuose kaip antram golfui. Tfu atsiprašant

Aisku tai koks tada sprendimo budas sitos nesamones? 3golfo skardu sudejimas:thumbsup:

barbynka 2015-03-19 07:35

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382728)
Aisku tai koks tada sprendimo budas sitos nesamones? 3golfo skardu sudejimas:thumbsup:

Ne rimtai tada naujas skardas jei sudetum gal dingtu tas girgzdejimas gal kas salinot sita reikala?ar kito suporto dejimas?

sharrasitto 2015-03-19 08:22

turiu supporta jeigu ka viena. Man tas pats buvo bet taip ir nesusitvarkiau as ju, tvarkiau gal 5 kartus ir po savaites ar keliu dienu vel islysdavo, tai nusipirkau kita supporta ir nespejes pakeisti pardaviau masina. kreipkis jeigu ka.

Piktas 2015-06-05 16:13

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382703)

Kiek perskaiciau forume, daug kas vargo su situ girgzdejimu, bet realaus tvarkymo be supporto keitimo neradau. Gal kas ka patarsit?

Artunas 2015-06-07 12:40

Citata:

Pradžioje rašė 280 (Post 382582)
apatinės šakės sailentblokas neišplyšęs per kurį veržiasi amortizatoriaus apatinės ausys ?

Būna jis išplyšęs ir girgžda besisukinėjant šakėje.

Pritariu, man taip yra buvę, čia salenblokas.

Piktas 2015-06-07 18:26

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 393268)
Pritariu, man taip yra buvę, čia salenblokas.

Pas mane girgzda ir priekis ir galas vienodai. O girgzda tik paspaudus stabdy.

Antonho 2015-08-12 11:00

Citata:

Pradžioje rašė Piktas (Post 393277)
Pas mane girgzda ir priekis ir galas vienodai. O girgzda tik paspaudus stabdy.

Man tas pats, gal kas nors laikui begant suzinojot kaip spresti sita problema?

Gadget 2015-08-12 11:18

Suportus restauruoti greiciausia :) Vakar buvo pora tokiu paciu variantu :)

Audrius 2015-08-12 11:45

Citata:

Pradžioje rašė Gadget (Post 399408)
Suportus restauruoti greiciausia :) Vakar buvo pora tokiu paciu variantu :)

O taip pas mane :) salone nesigirdi nieko tokio :))))

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31.