![]() |
W219 CLS ratų suvedimas
Buvau Silberi tai sakė kad ratų suvedimą daryti tik pas juo ar tai tiesa?
|
Citata:
yra airmatic? jei nėra, tai išvis belekas padarys tą suvedimą. |
O man sake "zinai vasia va ten garaze, nuvaziuok jis tau papigiai su liniuote padarys ir bus kaulas, ka cia pas mus 200lt moket"
|
zinau pora vasiu kurie tikrai su liniuotem padaro utiutiu, bet cia kaip mokslas, reik zinot ka darai, o dabar jauni ubagai kurie tik i monika moka ziuret tai su kompu tik ir sugeba padaryt. duotum liniuotes i rankas tai apsitriestu
|
Citata:
|
Viskas gerai su tuom liniuotem. Linuote neapgaus niekada, skaiciai nupiesti yra, jie niekur nepabegs, svarbu meistras geras, o vat kompas gali ir pagrybaut nuo itampos suoliu ar temperaturos svyravimu ar davikliu padauzytu.
|
Pakaba paprasta pas mane. Tai kaip supratau vaziuoju I normalesni servisa ir viskas. Aciu forumieciai :thumbsup::thumbsup:
|
Citata:
|
Jei Kaune tai šiaurės servise pas Valda.
|
Citata:
|
jaigu darant geometrija, nenaudoja nivo matuoklio, stebules prieeigos= ratu kompencacijos ar islyginimo nematuoja, tada veltui ismesti pinigai :)
p.s. su linuote galima tik viena dalyka pamatuoti. p.p.s. cia tas pats kas su pana susirasineti laiskais per pasta. p.p.p.s. kuris gincysis gaus lempute ir eis daryti w212 diagnose. :) |
As cia ant dienu pas senoli prie Gariunu Vilniuje padariau. 15euru. Dvi masinas: Toyota ir MB. Toyotai idealiai, o MB vistiek i desine traukia. Kazkaip susitaikiau, kad taip ir bus, nes matyt gavus buvo gerai i prieki.
|
Citata:
|
Aha, angliskiems, kur i kita puse pasvirimas :D
|
Citata:
|
Citata:
|
cia ant savanoriu kalno gal darei?
|
Citata:
|
jo, tas visu isgirtas diedukas su liniuotem
|
As savo W211 du ar tris kartus dariau skirtinguose vietuose, bet vis kazkas negerai budavo tai traukdavo i sona tai vairas netiesiai, nuvariau i mersu centra (Klaipedoje) jau 2 metai viskas ciki.
|
Tai Klaipedoj MB servisas kas dar kur daret Klaipedieciai:unreal:
|
Jus gal geometrija reguliuojat kas kelis menesius savo isperstom vaziuoklem, kad negalit viena karta pasidaryti pas tuos kurie tikrai zino kaip tai daryti ??
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:57. |