![]() |
w211 2.7cdi kaladeliu keitimas
siam modeliui nesideda jokios ploksteles(, kad supportas prispaustu labiau jas ) tik tie metaliukiai virsiui ir apcioj ? nes man baisiai barska jos ?
|
taip. Tik tie metaliukai (plokštelės) O barška jos ne tau vienam, bet jau esu radęs būdą, kaip tą dalyką perdirbt ir su barškėjimu baigta
|
Pasidalink savo patirtim :D
|
labai elementaru - sudedi į kaladęs pradidinus griovelius iki reikiamo dydžio spyruokles nuo senų audi kaladėlių ir tiek žinių. Užversti suportai tų spyruoklių pagalba prispaudžia kalades prie laikiklių ir barškėjimo nebėr
[img=http://s9.postimg.org/xs8u58qa3/7103152.jpg] |
bet su spiruoklem kaldeles pastoviai bus prispaustos prie disko ? ar ne ?
|
Citata:
Kalades prie disko spaudžia cilindras, o šios spyruoklės tik jas tvirčiau laikytų prispaustas prie laikiklių. Tavo reikalas, gali ir nedaryt kaip sakiau, juk kaip atrodys mersas su pridirbtom kaladėlėm su kažkokiom vageno spyruoklėm :xx: |
ne apie tas spyruokles pagalvojau :D
|
Citata:
|
kaladėlių barškėjimus visiems auto modeliams galiu išgydyti, bet pavyzdžiui 211 suportų girgždėjimui vaistų dar neišradau apart pasiūlymo viską nauja susidėt
Tik kai suportus nukelsi nesugalvok darinėt mašinos durų ar jungt degimo |
Citata:
kodel ? uzstinga cilindriukas ? |
Stabdžiai su SBC - vos praversi duris cilindriukai šaus visa jėga, o jei suportą laikys kas rankose, tai likusį gyvenimą gali būt maitinamas slaugytojų pagalba
|
Citata:
|
k dekui ,kad perspejai .
|
Citata:
Netiki manim, klausk Vampyro Tuoj jūsų detalių rinkinius ant 4 ratų mechaniškai žinau geriau nei jūs čia dauguma |
Citata:
|
kai pulsiu, perspėsiu
|
Pas mane ir girgzdejo suportai perinko abu sedejau pilna rem koplekta gumu viska isvale nes buvo trukusios cilindriuko gumos abieju ratu,dabar dvi savaites jau kaip vazinejuosi viskas ok.
|
snd nusipirkau tuos metaliukus i kurios ysitato kaladeles , pasikeiciau ir wiskas ok . matyt seni jau susideveja buvo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |