![]() |
C124 Problema su salono SALDYMU
Sveiki, esu cia naujokas.
Turiu klausima gal kas turi schema laidu pravodkes nuo saugikliu iki "kiaushiuku" "Kiaushiukai reguliuoja silumos tekima i salona" Pas mane tokia problema is saugikliu maitinimas eina i laidus, o iki kiausiuku nedaeina, todel pastoviai puciamas siltas oras i salona, tai gal yra zmoniu kuriems taip buvo nutike ar susidure su sia problema, turi kokiu minciu ar pasiulimu. c124 coupe 88metu |
Citata:
|
dar siandien skaiciau tema apie tu kiausiuku ardyma ir voztuveliu valyma, ale dazna beda. paieskok forume, issivalyk ir bus gerai turbut :)
|
Citata:
http://mb1.lt/showthread.php?t=1638 |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
na seip kiek zinau pas dauguma taip buna kai negauna maitinimo, kad pucia siluma, ne vienas yra sakes ir giresis kad zjbs jog pucia silta o ne salta :-)..
na tai ar gauciau as ta pravodke ? ar teks ardit vel visa panele.. Citata:
|
Citata:
o netikrinai ar srove ateina i reguliatorius(ratukus)? pats pagal vin koda nebandei ieskotis schemos detali.ru arba elcats.ru? |
kada maitinimas neateina, tada pucia tik karsta ora ... i vidurini laida turi ateiti matinimas ijungus degima ... patikrink saugiklius, is ten turi ateiti laidas ... jei neklystu, tai laido spalva juoda su rozine
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pasiskaitik nuo pradziu, rasiau kad nuo saugikliu maitinimas EINA ir kokia laido spalva puikiai matosi atsukus saugikliu dezute, juolab paziurejus prie vishkes..
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
tikiuosi savaitgali nebus toks sudinas oras :-) ir leis man pasiknisineti
|
Citata:
|
minusinis valdymas i krastinius kontaktus eina tiesiai is tu ratuku ... jei jo nera, tada gali buti tu ratuku problema ... beje saugiklis tas pats ... nors labai seniems modeliams buvo dar antra dezute uz daiktadezes keleivio puseje
|
na gal koki menesiuka atgal lupau lauk visa salona, dariau garso izoliacija, ir dejau nauja salona, su sildomom sedinem ir isidejau elek langus 4x, tai kas salone yra tikrai zinau :-) ..ten saugikliu tikrai nera
Citata:
|
ishsiaiskinau kame problema :-/ pasirodo pas mane problema su rutuliukus reguliuojancia plata perdege keli "sudniekiai" nznau kaip jie vadinasi, na zodziu problema aisku, reikes ieskoti naujos platos, o pokolkas prasivesti laidukus su tiesioginiu jungikliu :-)
|
o koks valdymas nes as turiu kaskoki ;)
Imesk foto ir pasiziuresiu o seip i PM ;) |
na as jau nusipirkau :-) srote..
Citata:
|
Citata:
|
kur foto matai cia mano 88 grazuolis, o salona lupau lauk is 91
Citata:
|
Na stai ir susitvarkiau savo saldyma ;-)
isidejau sendien, labai maloniai pucia, tik pirma kuria buvau nusipirkes irgi susvilus buvo :-) tai teko atgal vaziuot i srota keisti.. visiems aciu uz patarimus ir pagalba |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |