![]() |
W140 vakuumo problema
Sveiki,
neveikia centrinis užraktas ir sėdynė nebeprisipučia. Patarkit nuo ko pradėti ieškoti bėdų? |
Citata:
|
tas pats ir pas mane,tik mercedesas w126.tai gali siurblio ieskot o ne slangutes tikrint.
|
Na reiktų įsitikinti ar tikrai siurblys kaltas :))
|
Citata:
As tai keiciau saviski. Tinka ir nuo 124-to su trupuciu transformeriavimo,tik baisiai garsiai dirba:( |
Paklausyk ar siurbliukas veikia, pas C140 po galine sėdyne. Pas mane kai neveikė tai ir bagažinės nepritraukdavo. Įsidėjau nuo 124-to varikliuką. Garsas nepasikeitė, visai nesigirdi, kad veiktų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Cia jam beda su siurbliu po sedyne galine,o pritraukejai cia visai kitas reikalas(pas ji gal net ju nera) P:S. Sveiki, neveikia centrinis užraktas ir sėdynė nebeprisipučia. Patarkit nuo ko pradėti ieškoti bėdų? |
Citata:
Aš tik atsakinėjau į jūsų teiginį, kad bagažinės pritraukėjas turi veikt. |
Siurblys po galine sėdyne nei kiek nesuveikia, paskutiniu metu buvo pradėjęs garsiai veikti ir pakankamai ilgai kai tuo tarpu anksčiau paveikdavo vos kelias sekundes ir išsijungdavo.
Neturiu testerio, važiuosiu pasitikrinti ar iki jo ateina įtampa. |
ilgai veikdavo gal todel, kad kiaura kazkur sistema, ko pasekoje ir nusibaige. arba tiesiog jau pavarges buvo, ilgai byrbe kad pripusti,bet taip ir nespejo :D pirk nuo bet kokios masinos pati varikliuka ir persidek i savo dezute. nesvarbu kad ten tvirtinimai netiks, imesi i vidu ir tegu guli. Gali nuo w210, w202, gali isvis nuo audi, vw ir pan. motoriukai visu tiks
|
Dar sėdynę pakėlęs pajunginėk užrakinimą-atrakinimą, paklausyk ar dėžutėje viduje klaksi, jei garsas yra, tai motoriukas tada tikrai.
|
Pas mane tai varikliuko šepetėliai buvo sudile tai pritaikiau nuo akumuliatorines dreles,varikliukas irgi tiktu bet štokelis biški pertrumpas.
|
Tu buvai teisus. Pasikeičiau varikliuką ir pradėjo veikti tik ne viskas ir ne visai gerai, pradėjo užsirakinėti durys užkūrus variklį nebeveikia bagažinės rankena ir gabaritų antenėlės. Patikrinau visas šlangeles ir jos yra sandarios bet varikliukas pakankamai ilgai veikia. Beje, varikliukas jau buvo keistas anksčiau, idėtas kažkoks neaiškus.
|
Citata:
|
Citata:
Bandysiu vakare užglušinti viską ir pažiūrėsiu ar ilgai veiks varikliukas nes dabar jis veikia ilgai ir užkaista. |
Citata:
P.S. Jeik ka turiu siurbliuka su visa 140-to deze ir ikistu 124-to motoriuku |
ten jo atsijungimo slegi galima reguliuoti yra viduje tokie ratukai , juos sukinejant gal pareguliuot kada jis nustos veikt.Man ant w210 buvo pradejas ilgai veikt kai uzrakina auto, viskas uzrakinta o jis dar pumpuoja stenedamas , tai sureguliavau ir ledas buvo
|
Iš dalies radau bėdas.
Kuro bako užraktas buvo kiauras ir varikliukas dėžutėje neteisingai pajungtas (poliškumas). Keista bet buvo pajungta pagal spalvas (raudona su raudonu ir mėlyna su juodu) ir tai buvo blogai. Dabar siurbliukas paveikia max 3 sekundes ir atsijungia. Išliko bėda su bagažinės rankena ir gabaritų antenėlėm, neveikia. Dar keistas dalykas, kad uždarius bagažinę arba užgesinus variklį užsirakina visos durys. Citata:
|
gal pas tave sudeta negamykline signalke? Ir meistrai bus pridirbe kazhka. Draugas irgi turejo reikalu tvarkant visa tai, problema buvo ta, kad signalke dejo kreivarankiai.
|
Pas mane ne gamyklinė signalkė, mano visi įtarimai irgi jai.
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:11. |