![]() |
W211 klimos problema
Sveiki. Fb forume pastebejau, kad ne man vienam sita beda yra, bet taip nieks nieko doro ir nepasake. Klima prieky veikia puikiai, o gale pucia tik karsta ora, nesvarbu kokia temp. nustatyta. Isivaizduojat kas gali but? Prie staro pajungus sklendziu testa darem, viskas ok.
|
Citata:
|
Citata:
|
Ne Mariau. Jos randasi už mago, prie pečiuko.
|
Pas mane ir tas pats, kiek ieškojau tai lyg tuos vožtuvus po valytuvais reikia keist?
|
Vožtuvo keitimas man nepadėjo, nes į jį ateina viena žarna ir viena išeina. Jis ne prie ko.
|
Citata:
|
Ne Mariau, aš keičiau po valytuvais ir efekto jokio. Kažkuris kolega dabar lyg keičia tas kur už mago. Reik paieškoti.
|
Citata:
|
|
Dar nieko su jomis nedariau, pakeisti jas lengva, reikia tik kitas turėti
|
Citata:
|
Tevu w211 4zonu klimai buvo panasiai, vairuotojo puse priekis ir galas pute salta o keleivio karsta. Tai issiaiskinau kad sistemoje truputi truko freono dapildziau ir atsigavo.
|
Pakeičiau sklendes, nepadėjo. Nebent joms reikia adaptacijos
|
Sveikas, del sklendziu. Pamegink paieskot kombinaciju internete, bent jau 203 kebule galima budavo knopkes sumaigyt ir nusiresetindavo.
|
Citata:
nežinau sutapimas ar ne, bet pradėjo veikti normaliai nieko nedarius tik pakeitus... Kitas klausimas, nesupratau už jų esančio mechanizmo. sklendės elektrinės, jos į ortakius neįsileidžia, bet tarp sklendės ir ortakio dedasi nežinau kaip jas pavadinti plastmasinės detalės, ką jos reguliuoja? aš bandžiau pajungti tik fiške ir keisti pūtimo temperatūrą, bet ten jose niekas nesisukinėjo, o orą pūtė skirtinga temperatūra |
Sveiki. Pas mane šiandien nutiko įdomus dalykas. Kadangi lauke atvėso, teko pakelt temperatūrą klimos, na pradžioj žinoma kol šaltas variklis niekas nevyko, tačiau net varikliui darbinę pasiekus neįvyko niekas, toliau sau pūtę šaltą orą. Bandžiau kelt temp. nuleist ir pan vistiek šaltas oras. Užgesinau auto, palaukiau kol kažkas lyg suburzgė toj vietoj kur priekiniai viduriniai ortakiai yra, užkūriau ir vuolia, pradėjo šildyt. Gal kas žinot kas čia darosi?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o gal turi(ar kas kitas žino) info, kur gaut kitas sklendes, kokia ~ kaina, servisa kuriame užsiimtu tuo(būtu geriau Klaipėdoje ar aplink, bet tinka ir Kaunas) Būčiau labai dėkingas :) |
Jau tris w211 turejau su sita beda. Reik nereguliuot temp geriau.. nusistatei tiek kiek reik ir palieki :))
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Jei rida link milijono tai aisku kad jam galas bus, o jei rida iki 300 000 tai jokiu bedu nebus su tuo SBC |
Citata:
|
Perskaičiau kitam forume, gal tai ir yra beda?
Nekeičiau tų elektromagnetinių vožtuvų nes pasakė, kad čia ne jų kaltė. Reikia tvarkyt kondicionieriaus kompresorių, kuriame yra vožtuvas ir jis striginėja, nes dirba nepriklausomai ar kondicionierius išjungtas ar įjungtas. Pastebėjau, kad net su išjungtu kondicionierium pas mane į galą pradeda pūst karštą orą. Rezultatas toks- reikia tvarkyt kompresorių, tik dar nesidomėjau kiek tas gali kainuot, o naujo kaina sakė "nebloga". Žodžiu, geriau būtų tie "kiaušai" kalti buvę |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:02. |