![]() |
w211 raktelis
Sveiki,
pameciau viena is w211 rakteliu, liko tik vienas. Ar galima nusipirkt is sroto kita, priprogramuot ir ar veiks tada gerai? jeigu taip, ar galima paciam priprogramuot ir kaip? ar kur kreiptis? |
Citata:
|
Citata:
o kas yra "galima"? galima paciam prisirist, ar ka turi omeny? |
Citata:
|
Supratau, tai laukiu is ko nors kontaktu zmoniu, kurie gales priprogramuot rakta :)
|
Citata:
|
Patogiausia Vilniuj!
O raktelio srotuose ieskot, ar kur geriau? |
Citata:
|
kas brangiau? darbas ar raktas? tikiu, kad skelbimuose pavyks pigiai surast rakteli :))
|
Brangus darbas.
|
O w210 raktelis toks pats ar ne? Aišku kai kam kvailas turbūt klausimas, bet kai nežinau tai klausiu. Nes turiu raktelį, kuris nėra pats reikalingiausias man. Raktelis beja atnaujinto vaizdo toks su blizgiais šonais. Gal jau kada keistas pas atstovą.
|
jeigu lazerinis, tada turėtų tikti. kaip suprantu toks ir bus.
|
Na tas kur zuvyte vadina.
|
Zuvyte cia sitas kaip pas mane? pas mane va toks:
http://www.mbforumas.lt/images/fbfiles/images/kliuc.jpg |
http://imagemaster.esellerpro.com/21.../018/637_1.jpg šitas liaudiškai žuvyte vadinimas.
Citata:
|
Panasus :) Jis tiktu, taip? Toki galima perprogramuot ant mano auto?
|
galima
|
Sveikas, pas tave tas raktelis nuo sedano ar universalo. Jei anas forumietis neperka, tai mane visai domintu:)
|
Citata:
|
Perku as! :)
|
kokia kaina cia pirkinejat?
|
Citata:
|
Visada galima rasti kur pigiau nupirkt ir parduot kur brangiau.Spekuliacija skant.As nesiulau,as klausiu po kiek perkat.
|
man buvo suslapes raktelis tai nupirkau srote rakta uz 20euru, o darbas 50euru kainavo
|
Kur dareisi?
|
garliavoj, jei reik parasyk i PM duosiu kontaktus
|
Prie to paties dar toks klausimelis, gal kas zinos. Jei pas mane yra keyless go sistema ir noriu prisikoduoti atnaujinta (metalini) rakta, kitas raktelis turi buti is keyless go sistemos ar jie nieko nesiskiria?
|
up.
Vis dar ieskau kontaktu, kas Vilniuj galetu tai padaryt |
Atsirado pamestasis raktelis :))
Dabar turiu atliekama viena zuvyte, gal kam reikia? |
Tai niekam nereik zuvytes? :(
|
Citata:
|
Dvaces. uz tiek ir pirkau pries pora savaiciu, tai be navaro ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |