![]() |
Namų stereo sistemos
noreciau padiskutuot ta tema,gal kas daugiau susigaudo apie tai
idomu kas kokias firmas vertina,kam kokia kokybe tinka |
visu pirma tau reikia apsispresti i hi-fi ar i hi-end taikai ir kiek pinigu pasiryzes tam skirti :) plius reikia apsispresti ar CD ar vinilo klausysies, na o tada pradedam diskusija.
|
ar isvis namu kino sistemas turi omenyje
|
na noriu padiskutuot apie viska,siaip daugiau i namu kina taikau ;) pas mane nera galimbiu statyt dideles pastatomas koloneles,as jau kaip ir nusipirkau sau mini namu kina,bet renkam broliui pas kuri labai didele kvadratura salono,cia ir prasideda visos problemos ;) kai nueini i parduotuve tai pasakai mazdaug kaina,tai renka renka,o po to nueina pradavejas ir rodo uz 3 kart didesne kaina koloneles ir kaip jos skamba,kad cia ir taip aiksu kad kuo brangiau tuo geriau ;)
|
Citata:
|
Na del namu kino tai as nelabai kompetetingas ka patarti. man tai nesuvokiamas ir beprasmiskas pinigu metymas. kas kita- muzika.
jei didele patalpa lai pirma susigaudo aida, nes garantuoju, kad ten jis bus. ir kol bus aidas, tol niekas neskambes, net ir kinas :) |
Citata:
|
Namu kinui as imciau Klipsh koloneles. muzikai jos nelabai (cia mano akimis ir ausimis), bet namu kinui pats tas.imanoma ju surasti nelabai brangiai, firma su savo istorija ir koloneles specifines, turesit idomu daikta.
|
dar pasiuliciau ziureti yamaha ir infinity
o kokia kvadratura ten yra |
Citata:
|
Citata:
pas broli 80kv |
80m2 negerai.... ziauriai daug. pas mane 50m2 ir tai jau nelabai kas. faktiskai sitoj kainu kategorijoj nelabai yra kas tiktu. plius sakau, reikia atspindzius tvarkyti..
|
Citata:
|
Citata:
tavo pasirinkimas namu kinui mano akimis yra tikrai neblogas, beje kurias Klipsh koloneles emei? o pas broli vis tiek niekas neskambes, tai labai lai ir nepersistengia su investicijom. |
Citata:
dar nieko nesujungiau,bet manau man uzteks,ten jos ne garsui,daugiau kinui ;) kiek domejausi,jos geriau negu BOSE skamba |
Citata:
http://www.klipsch.com/na-en/products/rf-3-ii-overview/ p.s. ziuriu cia saite parasyta, kad jos nuo 2001 gamintos... nu zodziu, vis tiek senai :) |
Citata:
del jautrumo,tai zinau,kad jom daug galingumo nereik,ypac RF-7,aplamai jautrios siaip apie klipschus jau daug prisiskaites |
Citata:
|
Citata:
|
siaip jos jau nebegaminamos, bet sandeliuose ju yra ir jei turi USA pazistamu jas galima tikrai pigiai, manau, paimti. o po to su kokia nupirkta masina i bagazine ir laivu namo:) bent jau maniskes tai taip atkeliavo :) smagu kai nereikia jokiu mokesciu moket, sirdis dziaugiasi :D:D
|
http://www.gramofonas.lt/lt/klubas/diskusijos/
Paduok uzklausa ir zmones tau pasiulys kas geriausia uz tokia suma. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
beje, dar reikia susitarti del savoku. yra audiofilai ir melomanai, tai skirtingi poziuriai i ta pati dalyka. be siu dvieju tipu yra dar audiodebilai, bet tuos jau tyrineja medicina :D:D |
Citata:
|
Kazkaip pastebejau, kad garso aparaturos srityje, tai lygiai kaip ir su dviracio pirkimu:
Nueini i parduotuve, klausia koks biudzetas, sakai "nu taip apie 1500Lt", tai tau ten prades parint, kad cia uz tokias kainas nieko gero nebuna, visoki kiniski ir panasiai. Va, jei pirktum kazka uz 2300 Lt, tai jau daug maz normaliai butu. Kitas zmogus uzejes i ta pacia parduotuve praso dviracio iki 3000, tai ji tada irgi parina, kad cia uz tris, tai nieko ten gero neiseina. Gal ir ne visiskai levas dviratis, bet tai jei su tokiu ivaziuosi i misko keliuka koki, tai jis tenkelias savaites telaikys. Atseit reikia uz 4500Lt dviracio. Tai ir su aparatura siulau eit ir prasyt kad pasiulytu ~4000, tada uz 6500 nusipirks kazkokia sistema :) |
Citata:
as ziurinejau namu kina uz 2500lt,siaip del idomumo,jis mane nuvede ir rodo kaip groja koloneles uz 4000lt,net nezinai ka jam pasakyt po to isivaziduok ateitu zmogus masina pirkt,koki golfa uz 2000e o as jam siulyciau mersa uz 4000e |
zodziu, reziumuojant, namu kinui sitoj kainu kategorijoj nelabai ka geriau ir paiimsi uz Klipsh, cia mano subjektyvi nuomone. onkyo resyveris irgi gerai, tai nishinis gamintojas, o man tokie patinka. vel gi, tai subjektyvu. labiausiai kas mane gasdina tai patalpa. is esmes i toki dydi reikia statyti ne koloneles, o profisionalius monitorius. bet geri jie kosmosa kainuoja. beje kaip ir buitines koloneles tokio dydzio patalpai. jei einam i kompromisa, tai lai kloja stora kilima, dar ka nos prigalvoja, nes garsas bus tikrai negeras.
beje pas mane pati siuo metu stovi Tannoy System 12dmt monitoriai http://spectradesign.com/Equipment/tann_sys12ii.html vel gi tai kompromisinis variantas, realiai tai ne buitines koloneles, jos dazniausiai naudojamos garso irasymo studijose kaip pagrindines koloneles. |
Citata:
onkyo turi dvi zonas,gal ateiti panaudosiu,nes kas terasa turi geras dalykas :) o siaip nebuvo man ipatingu reikalavimu,nenorejau tik tu samsungo namu kino :D sakau,viskas remiasi i kaina,uz tokius pinigus ka as sumokejau uz naujus daiktus,tai nieko nebuciau padoraus nusipirkes,o eit ir klausyt tu pardaveju nesamoniu,tai ne man ;) jau telika rinkaus,kol nesidomejua tai tiek pripasakojo,kad pasimetes buvau,o apsikaiciau,tapau protingu ir nusipirkau to ko norejau ir nieko nereik nei girt nei kaltint ;) |
Citata:
na o del prekybininku, na ka darysi, vargsam vadybininkam reikia gyventi ir kazka isiulyt, juk nuo to tiesiogiai priklauso ju atlyginimas. bet, zinoma, makaronu galetu maziau kabinti:) |
Citata:
|
susjinugiau,pastuksenau truputi,vos spejau isiklausyt ir dumai is boso paruko :D grazino pinigus,reik ieskot kito boso :(
|
Na va ir premium aparatura:) reikejo koki panasonix nusiprkti 1000w ir butum vargo nemates:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ir reikia skirt kur zmogus juokauja :)
|
Citata:
|
as apie watus nieko nepaaiskinsiu, nes mokykloj blogai fizika mokiausi:). bet lempinis DIY stiprintuvas kuris ilga laika pas mane stovejo gryna klase A buvo 4 vatai ant kanalo. dabar stovi tranzistorinis DIY irgi svarus klase A, tai turi 8 vatus ant kanalo. nzn, to pilnai pakanka, kad ne tik tavo, bet ir kaimynu sienos drebetu jei yra noras :) zodziu tie vatai niekaip su garsumu nesusije, o apie 1kw tai is vis patyliu:)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:38. |