![]() |
Padekit išsirinkti MB
Sveiki, ieškau dyzelinio mercedes-benz automobilio iki 5k euru. Kiekviena diena i darba važiuoju ~40km autosmagistrale tai i diena tenka prasukt virš 80km, todel reikia patikimo, patogaus ir pakankamai ekonomiško automobilio. Ka pasiulytumet už tokia kaina ? Ačū :)
|
Citata:
|
Citata:
|
a ir b tas pats pritaikymas, nes is esmes ta pati masina. Konkreciau apibrezk savo ekonomiskuma. Nes vienam ekonomiska yra 9L dyzelio, kitam 18 duju
O gal visgi geriau ne MB? |
Citata:
|
vaziavai su w203 ar w211?
|
Citata:
|
Tiesa ir w211 ir w203 dabar ant kiekvieno kampo, tai kaip ir irgi netinka
|
Citata:
egzistuoja |
Citata:
|
Citata:
C 320 CDI Aut. 2987 cm³ V6/24 224 KM (165 kW) przy 3800 obr/min 510 Nm przy 1600 obr/min Is bedos gali buti jack daniels :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
w220 nuo muzikos priklauso. jei klausysi rusišką popsą ar kitus eilinius bumčikus - nieko gero. klausysi koncertą gyvos muzikos, džiazą, roką ir pan - puiku. ne veltui w220 bose buvo nr1 audio aparatūra gamykliniame modelyje. |
W220 audio aparatura viena is geresniu lyginant su visokiom mazdom ir tojotom ir vagenais.
Groju tik is originaliu kompaktu per cd changeri. Pasaka o ne garsas. |
nu sorry, W220/C215 jei jums superinė tai neturiu žodžių :) Žinau, kad pas BMW ne kažką, bet jei harman kardon, visai padoriai skamba. Pas mane paskutinės 3 mašinos buvo su Logic7 tai atsisėdus į draugo CL su ta bose liūdesys apima.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ziurek W203 FL su V6 dyzeliu. O jei dar kiek pasitaupytum tai galima ir apie W211 pagalvoti. Nes tarkim koks W203 preFL tai isedus i ji po e46 salone toks liudesys apimtu
|
Citata:
|
aparatura visad galima pakeisti/patobulinti. ne tuos prioritetus ziurit ponas ;)
|
Citata:
|
Ne aš aparatura kaip pavyzdi pajemiau :D apskritai man jis geras automobilis pasirode, labai maloniai važiuoja :) bet kaip matau net pačiam mb forume bando mane atkalbet nuo mb pirkimo...
|
tai kad su ekonomiškumu nelabai kaip,i 7 litrus su didesniu negu 2.2 varikliu tikrai netilpsi,žiema ir vasara (per karščius kai kondiške veiks pilnu pajegumu) gausis nuo 9 iki 10 + eksplotacija nemegsta taupos režimo....Mersedes ir taupumas nesuderinai dalykai,jei kažkur sutaupysi ,kitur sukrausi dvigubai...
|
Citata:
|
Citata:
|
bet kuriuo atveju kompas tau gal but rodys apie 7,o tikros sanaudos (realiai) bus apie 9 ir daugiau,trasoj taip apie 7,bet automobilio pašildymas ,važivimas mieste bus 11 ir daugiau.....juolab nevažinesi su 185 pločio ratais ir 90 km/h greičiu....
|
Citata:
Ziurėčiau tik W211 su V6 motoru, bet už 5k be šansų normalų paimt. Reik bent jau 7k eur jei nori kažko padoresnio. Su tavo biudžetu w203, bet jis turi minusa - rudys. Žodžiu, kurį geresnį rasi - tą ir pirk. |
Citata:
P.s. Man atrodo kad aplamai paskutiniu metu mersu kainos pakilo... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
merser bose - atsukęs max - vis tiek trūksta šiek tiek. opelyje bose - bosas vos ne ant min... na šakurui mano opelis puikiai tiktų, bet ne gyvos muzikos koncertui. |
tai kad mid ir aukšti ir nestebuklas
|
Citata:
|
belieka nurašyti, kad 1999-2000 metais niekas nesuprato kokia turi būt audioaparatūra.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |