![]() |
Vezame vestuves su ivariais Mercedes-Benz automobiliais
Apturesiu malonuma paveziot draugelio vestuves :) Bet vat prisiminiau pvz BMW klubas tai tokia paslauga teikia, vezioja vestuves uz pinigus. Ar sis forumas taip nedaro? Gal reiktu sukurt tokia tema, vistiek kas google iesko, tas randa, sugrupuot pvz sidabrinius mb, juodus mb ir pan, kokiu nores, tokius pasirinks, kas gales tas sudalyvaus uz koki 100lt simbolini, nors ir taip malonumas vestuvese pasitrint :)
aisku galbut labiau tai aktualu E ir S klases savininkams, nes dazniausiai tokius ima uzsakovai, didesnes klases auto. |
su mielu noru prisijungciau prie tokios veiklos :)
|
Pas mane galit pamerges susodinti:xx::xx::xx:
|
ir kodel pas mane ce :D :D :D :dauzo::dauzo::dauzo:
|
driuliauskai mum su coupe kaip tik privalumas. - pamerges i gala sodint kad nepabegtu :xx:
|
:laugh: visgi kupai turi savo privalumu
|
As galeciau pravezti jaunaja taip, kad apsigalvotu teketi :D :D
|
Citata:
arbuzas :wave: jaunoji :) arbuzas :gazuoja::gazuoja: jaunoji :blink: arbuzas :prakos: jaunoji :sokas: arbuzas :thumbsup: jaunoji :good: jaunikis jaunajai :love: jaunoji :bebebe: jaunikis :inlove: jaunoji :ne: arbuzas :hi: jaunoji :geda: arbuzas :daro: jaunoji :bounce: Finalas :sirdys: |
gera istorija cia :juokiasi::juokiasi:
|
Citata:
|
mariukaz ziaurus :1:
|
Gera skelei arbuzai :D
|
Cia geras :good:
|
luzau! :D :juokiasi: :juokiasi:
|
:zenklas:IR MAN PATIKO:seile::xx::lithuania:
|
Na tai kaip del vestuviu???
Ar yra vilniuje w210 savininku norinciu ir galinciu uzsiimti siuo versliuku? |
nemanau kad w210 yra tinkamas mb modelis veziot vestuves :confused:
|
Citata:
Bet kita vertus draugelis jau kelis metus sekmingai vezioja vestuves su BMW 525tds 1996 m. (E39) - klientu tikrai nemazai. |
na tai surasom modeli, miesta ir spalva, ieskosim norinciu, viena porele jau yra norinciu rugpjucio men, as jau uzsakytas :)
1. W210 sidabrinis Vilnius |
ima ir w210 kiek esu mates, tai ira :) as ir galeciau! as is vln. mb sidabrines spalvos. tik reik biski kosmetikos mano w210 :)
Nr 867095083 |
2. w210 juodas Vilnius
|
tai palikit ir savo nr. jeigu prireiktu greitai susisiekti su jumis :)
|
na tai rasykit visi norintys savo duomenis, sudarysiu sarasa, desiu info i interneta. galit visi miestai rasyt
|
kupas turbut netinka... gaila
|
maciau ir kupu veziojanciu, kuo daugiau parasysit, sudesim info i intika, tegu zmones renkasi.
|
Citata:
geras!! ir man patiko:thumbsup: juokiausi belekaip |
na jeigu kamnors del masinu kieko prireiks coupe tai laisvai sudalyvauciau ;)
C124 Juodas Kaunas - 869369280 |
As irgi dalyvauciau. Sidabras, w210. 867390901
|
Ir aš sutikčiau. Tamsiai mėlynas W210 Tel.: 869224329
|
Ir as sudalyvauciau, vestuvese idomu. W210 juodas tel. 865616676 Vilnius
|
siauliai sidabrinis s500 longas 97m:love::love:
867927233 |
As ir sudalyvauciau.sidabrinis w210, sedanas.2000m.
nr.862982281 |
O kaip su universalais reikalai w210 sidabrinis 2000m:) butu kaip ir idomu visai pas mane dar 7vietis:bounce:
|
su salyga kad kitu miestu ir kitu kebulu isskyrus W210 nera norinciu daug, prasau visu atsiliepusiu vilnieciu su W210 atsiusti man i maila savo auto foto didesnio normalaus formato, as sumazinsiu iki reikiamo dydzio (640) kazkur bus. ir surasykit savo telefono numerius visi. pradedu kurti atskira tam puslapi ir perku domena, todel prasymas butu nestabdyti :) mano mailas tomskis@inbox.lt. jusu telefono numeriai paskelbti puslapyje nebus, liks tarp musu.
|
Citata:
|
Mano naminis kompas uzlinko. Neisku kada atsigaus. O ofise neturiu savo masiniuko nuotrauku. Gal galima issitraukti is mano posto?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |