![]() |
Sauliaus E220 W211
Sveiki, kolegos!
Skubu ir aš dalintis nauju savo pirkiniu, ilgai galvojau, ką čia benusipirkus, esu vairavęs Opel, Volvo automobilius, bet na jie man kažkaip taip ir neprilipo, tad netyčiom užmačiau MB... Ech pagalvojau, bandom žiūrėti MB! Na ir štai ji stovi kiemuke... :D Apie automobilį: MB E220, 2003 m., Classic, tamsiai mėlynos spalvos, R16 labai paprasti MB aliuminiai ratai (Žiemai pats tas.. :D ) Artimiausi planai būtų: Pasikeisti magnetolą su pilnu ekranu (GAL NETYČIOM KAS PARDUODATE?) Nusipoliruoti priekinis faras, susidėti baltas lemputes (nes tikrai jiems labai jos tinka), susitvarkyti kėbulo trūkumus iki kol atšils orai, sulaukus šiltesnių orų visą mašiną nusipoliruoti (nes turi smulkių pabraižymų įvairiose vietose) ir visa kita kas bus pastebėta. http://i.imgur.com/CSjWNcc.jpg http://i.imgur.com/F9xmy6d.jpg Nuotraukų koleikas neturiu (tik minimaliai labai)... :) , nes praėjo vos diena kai jį nusipirkau tai dar nebuvo kaip ir laiko laisvesnio bent minimaliai pafotografuoti... Malonu įstojus į MB fanų gretas kolegos! :) |
sveikinimai ....
|
Sveikas atvykes:ploja: lauksim dieniniu foto:thumbsup:
|
beje kol dar labai nelija , išsiplauk arkas galines ir prisipusk konservantu,nekenktu ant pačiu briaunu užpust kažko panašausi graviteksa,ar dinitrol su plastiku,kad pavasari pasitiktum su šyppsena o ne galvos skausmu del pasirodžiusi rudžiu...
|
Gero eksplotavimo ir sėkmės privedant iki norimos būklės :zenklas:
|
Mago taip paprastai nepakeisi į pilną ekraną, net ten jau šviesolaidžiai eina, o pas tave paprasta jungtis.
|
Citata:
http://grazusautomobilis.lt/index.ph...tegory&path=69 |
Citata:
Citata:
|
Mercedesai nekaip paruosti budavo antikorozinem priemonem, tad ten, kur nesaugo metalo dazai, lakas t.t. patartina papildomai padengti antikorozinemis priemonemis.
Siuo atveju, siulo uzpildyti ertmes, i kurias prisirenka vandens, purvo nuo ratu ir pradeda kirmyti is vidaus. Tam reikia pro tarpus ikisti specialius produktus ir padengti pavirsiu apsaugine danga. Ten, kur yra geresnis pasiekimas, siuloma uzpurksti tvirta dekoratyvine danga plastmases pagrindu, kuri apsaugo ne tik nuo rudziu, bet ir nuo fizinio kontakto kaip akmenukai ir nenusibraukia ar neuzsitersia kaip apsauginis vaskas. |
Citata:
|
tai galima is srotines auto paciam tuos sviesolaidzius pravest
|
Citata:
|
galima tik viskas atsiremia i dabo kieki,be to reikia buti garantuotam, kad šviesolaidis sveikas,nes darbas butu perniek,reikia viska tureti po ranka ,kad padarius darba pajungt ir patikrint...
|
Kazka jus pasakojat VBS lygiu apie ta optika.
Jei nori pasijungti maga su optika, o pas tave jos nera, tiesiog reikia uz 5usd is ebay nusipirkti optikos kilpa. darbo max 1min. su optika |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Matomai jis tik vienas ir zino :) |
sveikinimai su pirkiniu ir kad sbc nepavestu ;)
|
|
niekas neveiks vistiek. koks pointas ja det.
|
Tokius tiltus deda, kai įtaria jog vienas kompas, nebeveikia. Tada per stara tikrina konfiguracija. Taip lengvai diagnosuojasi sugedusios detales. Tarkim jaigu koks telefono modulis sugenda, prie jo jungties sutrumpina, tada galima toliau klausytis radijos navi ir t.t...
|
cia vaikinas norejo but labai gudrus :) bet gavosi paprastai jam :)
|
Na nepulkite ant žmogaus, aišku tas nurodytas daikčiukas tam tikrai nėra tinkamas, bet šiandien buvau pas MB kolega viena pas kurį buvo pradžioje tokia pati magnetola kaip pas mane o pasistatė pilnu ekranu.
Trumpai tariant: Darbo jog pasijungti ją yra nemažai, bet tai yra įmanoma! :) Dėl nuotraukų tai neradau fotoaparato namuose, į kaimą nuvažiuosiu pasiimti, ir kitą savaitę įdėsiu nuotraukyčių! :) |
Citata:
|
tai paaiskinkit kodel pas mane veikia?
|
Citata:
P.S. o pas autorių magas su CD ar su kasete? |
Citata:
Aiskinu dar karta, pas mane buvo audio 20 BE OTIKOS, isidejau Comand APS ntg2 (pas mane w203), variau pas Hunteri, kad pazaistu su Staru, nieko nesigavo, tada atsisiunciau ta kilpa ir viskas veikia iki siol. Magas yra masteris ir jis tikrina ar ant optikos sedi kas nors (CD changer, telefas),uztrumpinus jis mato kad nieko nera ir magas pasileidzia. atvaziuok su alum ir su savo optiniu magu,parodysiu ant stalo kaip magas veikia su optika. Kitas budas yra ardyti maga ir uztrumpinti TX ir RX optikos mikruskes (sitas budas veikia, jei neturi kilpos). |
Citata:
Mhm, o tas NTG 2,5 tai tiktu ta prasme viskas ten palei fiškes esamas? Ar tik tereiktu kažkokio perexodo ir veikia? Citata:
------------ Beje, o kaip dėl reversinės kameros, šie magai turi tokį įėjimą ar funkciją? Ar MB magai neturi tokių funkcijų kaip įėjimas vaizdo? Nes noriu pasidaryt mersiuką nuo priekio iki galo be jokių ten tiuningų tiurlingų tiesiog klasikinį, pilnos komplektacijos išvaizdų žvėriuką.. :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
http://i.imgur.com/iivb4wP.png Citata:
O NTG neturi jokio meniu, ta prasme nors ir be aktyvinimo rankiniu būdų iš bėdos testavimui jungti būtų gerai |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Beje, gal galit komplektaciją pagal VIN pateikti, ar šiaip kažkokios infos? WDB2110061A251995 |
Citata:
135A MB TEX-LEATHER, TWIN/ARTICO - BEIGE 189U GREEN BLACK METALLIC 201B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - DUTCH 222B INFO PLATE COOLANT/REFUELING - FRENCH 230B CUSTOMER SERVICE - STATION EUROPE 249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION 280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB 354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET 380 COMPLETE CELL PHONE PREINSTALLATION 423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION 513L BELGIUM 580 AIR CONDITIONER 5XXL EUROPE 682 FIRE EXTINGUISHER 690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE) 803 AEJ 02/1/X 803 *1 211____ 20000201 AEJ 02/1/X 803 *2 646.9__ 20011130 YOM 12/1 803 *3 722.6__ 20010316 YOM 12/1 819 CD CHANGER 910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO) 915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY 984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC. F211 SERIES PRODUCTION 211 FW LIMOUSINE GA AUTOMATIC TRANSMISSION HA REAR AXLE L LEFT-HAND STEERING M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER M646 R4-DIESEL ENGINE OM646 VL FRONT AXLE HALF, LEFT VR FRONT AXLE HALF, RIGHT |
Gal pavyko pasijungti galine vaizdo kamera?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:36. |