![]() |
W211 E320 silpnai šildo saloną
.
|
Salono filtrą įsidėk jei jo nėra ir pasikeisk po valytuvais stovintį elektromagnetinį vožtuvą.
P.s. Dar gali būti kaltos pačios pečiuko sklendės. Bet geriau pasijung diagnostiką, tada daugiau bus aišku ką keisti. |
Elektromagnetiniai vožtuvai tai čia tie vadinami kiaušai?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Buvo pas mani problema su karstu oru,tai ilgesniu pagaliu pastuksenau - pradejo veikt.Nezinau kontakto nebuvo ar pristrige....
|
Dingo siluma ir pas manes...
Citata:
|
Tie kiausai vienodi tiek dyzeliu tiek benzinu? Kokiuose parduotuvese buna pirkti ju, nes per intika kolkas nieko nerandu.
|
Pirk silberį apie 40€ naujas. Vienodi tiek benzui tiek dyzeliui.
|
Dekui, bandysiu pasiskambinti i silberi.
|
O man dabar užėjus šitiems šalčiams išvis nebesildo,arba pradeda šildyti nuvažiavus kokius 15 km kur jau variklio temperatūra buna senai darbine ,pries tai irgi įtariau kad prastai šildė bet negaliu nieko sakyt šildė kažkiek , tai šildymo vožtuvas ? Antifryza tikrinau yra
|
Sveiki, nekuriant naujos temos, kažkiek pavažinėjus pečiukas pradėjo šildyti geriau (kiaušu nekeičiau), bet šildo vis tik ne taip gerai kaip turėtu. Sukasi man mintis apie užsikišusi salono pečiuko radiatoriu. Gal būt yra kas bande plauti pečiuka?
|
yra imones kur plauna pajungus slangas i sistema. draugelis taip plove, pagerejo, bet ne tiek kiek butu tvarkingoj masinoj, antra isplove, dar pagerejo. Kitas draugelis issiemes radiatoriu isplove su kurmiu ir panasia chemija, ledas buvo. As bandziau plaut su kurmiu, matyt per ilgai palaikiau, atsirado kelios skyles, nes kurmis eda metala :D Seip jeigu yra pirkt nauju uz prieinama kaina radiatoriu, nusiperki, pasikeiti ir dziaugiesi
|
Kiek dabar žiūriu per youtube tai papraščiausias su vandeniu po spaudimu pravaryti. Kaip čia :
https://www.youtube.com/watch?v=H9hEw7sp3yA Bet kiek pamenu pas W211 kiaušu pajungimas toks šiektiek įdomus ir gana sunkus bus tenai užmauti šlangas. |
pagal tavo video draugelis plove, tik jis pries tai uzpyle chemijos nakciai, kad atmirktu sudas, paskui jau vare su spaudimu.
|
Išploviau lygiai taip kaip įmestame video su vandeniu, be jokiu chemiju, salonas dbr šyla kaip kaip turi šilti, ant max vėjalio, viduje pirtis.
|
nesildo arba silpnai sildo peciukas
Sveiki,
temoje aprasytos problemos 100 % atitinka mano mb w211 2003 Avantgard E-200 problemas. pakeitus termostata buvo pastebeta kad viduje yra kazko kas atsiranda po ilgos eksploatacijos. Nuosedos ar panasiai. Meistras pakete termostata isvalydamas vieta, nuo apnasu, kurioje jis stovi. Pradzioje silde, po to siluma dingo. Kaip manote ar gali buti problema uzsikisusiame radiatoriuje ar vis del to problema susijusi su taip vadinamais " kiausiniais " kas ten juose gali sugesti kad jie ytakoja silumos patekima i salona Tikslus atsakymai labai svarbus, nes salone apart sildomu sedyniu daugiau nelabai kas sildo. Gale taip pat nustatyta viskas ant max. bet kaip ir priekyje niekas nesildo. |
Citata:
gal butu galimybe pakartoti video |
|
Citata:
Prasom,ner uz ka. |
Citata:
|
Laba diena. Tikrai gerai kolegos patarė. Pas mane buvo tokia bėda. Išpradzių aš tiesiogji išsiemes šita vožtuviuka apsižiurejau išvaliau ir t.t lygtai veikė normaliai. Po kelių mėn. liga atsinaujino iš to nenoro pirkti vožtuviuko vėl atlikau tokia pat proced. vėl veikė bet trečia kart jau viskas užsakiau šita vožtuviuka iš autokurto, kaina tik apie 30 eur. Isidėjau ir pamiršau šita bėda. Siūlau tikrai nežaisti, o tiesiog išsiardyti po valytuvais pasikeist ir pamirši. Tik jie yra keliu tipu, ten priklauso keliu zonu klima yra. Nenusipirk netinkama. Sekmės.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |