![]() |
MB 124 girgzda galinis desinys ratas
Sveiki, neperseniausiai pradejo girgzdeti galine desne puse prie rato. :bounce: Girgzda kai vaziuoji nelygumais (pvz. per gulinti policininka). Taip pat kai stovi paspaudineji bagazine kad auto amortizuotusi ir irgi girgzda.... Kolkas neturejau galimybes uzvaryt ant duobes pasiziuret kas ten galetu but... bet gal kas is kolegu ir taip galetu pasakyt kame cia galetu slypeti problema?
|
Pasikeisk girgzduka.
|
pvz pas mane 200D dabar irgi girgzda, trukus spyruokle - vienas is variantu :)
|
Na del spiruokles irgi gali buti bet dazniausia girgzdukai ;)
|
Slankiojantis salenblokas :)
|
Citata:
Tai taspats girgzdukas arba plaukiojantis sailenblokas dar vadinamas :) |
Atsiprasau :geda: turejau mintyje plaukiojatis :wave:
|
hmmmm.... as dar su plaukiojanciu sailenloku nelabai susidures kiek pamenu :bounce: sunku ji pakeist? brangu? :bounce:
|
pats sailenblokas geras apie 60lt kiek pamenu ri pakeitimas apie 30lt o seip darbo yra nes ji netaip lengva isprasyti :D
|
blemba dar 100 lt :confused: o kitu kokiu variantu negali buti? nes spyruokle jei lushtu tai pakristu ta puse mashinos butu....ar nebutinai? :bounce:
|
pas mane girgzda priekis, ir gana ziauriai, prasidejo viskas vakar, ir pastebejau, kad girgzda tik tada, kai pakyla oro temperatura. Keistas variantas, kiek zinau priekyje nera plaukiojanciu sailentbloku :|
|
Kartais padeda isvirksti su svirstu tepalo per salenbloko gumos virsu i vidu. Man Vaidas is Pasiles taip padejo.
|
Citata:
|
oj netaip perskaiciau trukus spyruokle hmmm irgi nekas tada.... :confused:
o svirskian tada nereikia jo isimineti ane? :bounce: |
wd40 apipursk visur kur pasieksi ir bus gerai. po kokiu puses metu vel prades girgzdet, vel ispurksi :)
|
Nereikia!
|
Citata:
|
Isimineti nereikia. O WD sitam atvejui nepades.
|
Aisq, o kas padetu? o shiaip jei jau jis girgzda tai gal jau jam shakes? nebus taip kad del jo paskui viskas padaliam byret prades? :)
|
Na man buvo pradejes girgzdeti tai Vaidas is Pasiles patikrino ir kadangi neklibejo tai isvirkste tepalo ir nustojo girgzdeti.
|
nu okay kolkas dekuj uz pagalba :)
|
Citata:
|
aciu, reikes pasiziuret :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:30. |