![]() |
W211, 2006m, 4matic 3L 140kw diesel, blogai kuriasi
Sveiki, gal Jūs man galit padėt, turiu MB2006m W211, 3L 140kw diesel, kuo ilgiau pastovi ( t.y minimum per naktį ) tuo blogiau kuriasi. Žvakės, relė, purkštukai, kuro siurblys viskas tvarkoje, kas dar gali būti?
Ačiū iš anksto. |
Citata:
|
kiek pazystamu turiu su 3,0 v6 motorais tai pas turbut 50proc yra ta beda kad po nakties, ypac saltu metu vedasi is antro arba trecio karto :xx: pas mane ta pati situacija.... :geda:
prkstukai tikrinti sibelryje - idealius parametrus piesa.. pagal forumo dalyvius reikia visus purkstukus lupti zemen ir tikrinti ant stendo :geda: na vasara dar istempsiu su tokiais, nes vasara jokio diskomforto.. taciau ant kitos ziemos visus lupti lauk reikes ir tikrinti.. islupimas 6x15, patikrinimas 6x15, zodziu surandi beda uz 180euru :xx: ir paskui turbut kokius 2-3purkstukus restauruoji dar kainuoja kokie 300euru :xx::xx: - zodziu nepigiai tikrai. Pastaba perkantiems v6 3,0 dyzeli, butinai uzveskit salta pries pirkdami, pasimatys ar reikes sukisti minimum 500e remontui :confused: |
Nepazystu nei vieno zmogaus, kuris turi sia problema su V6 dyzelius MB. Zinau gal kokiu 12 masinu. Cia lavonu automobiliu problemos o ne varikliu.
|
Citata:
Lavonai automobiliai, kadangi sugedo purkstukas? :) tai kai turbina sugenda ir apsipila dumais(daznai 200-250 ridos) tai jau isvis i srota priduot tokia masina ant daliu? :xx: |
Citata:
Tik as kalbu apie tai, kad tu teigi, kad genda visiems, o as sakau, kad is mano pazystamu rato, kurie vienokius ar kitokius automobilius ekspletuoja su tokiais varikliai niekam tokiu bedu nera. Mano seimoj vien tik 4 masinojs su tokiais motorais. |
Citata:
Tavo ML irgi lavonas buvo, kol neidejai i ja poros stuku euru? :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Rafi, jis nerašo kaip tikrino purkštukus. Diagnostikos pagalba ar stendo. Nežinau tokių kainų tikrinimo, ant stendo 6€/vnt Kaune.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
rafis savam stiliui :D
|
Man ta pati beda. Sudejau visas naujas Bosch zvakes, niekas nepasikeite. Silberis tikrino slegius, purkstukus IR t.t. viskas :cenzura:. Patikra kainavo 100eur. Klaidu niekur nemeta. Zodziu irgi lavonas :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai va kaip buna... Pirk brangiausias... Tai manau jeigu netiktu tai mestu klaida ir isvis sunkiai uzsikurtu. Dabar kartais reik pasukt, kartais iskart paima, nesuprasi.
|
kažkuriam taip pat buvo tai Vampyras siule pradžiai pasikeisti žvakes i beru ,o po to problemos jau ir nebeliko...o klaidos nerodo...
|
Teisingai. Aš ir tai atsimenu, reikia dėti ne jokius bosch ar dar kitus, o tik beru.
|
Citata:
|
Citata:
|
Purkštukų patikra pradžiai išėmus ar laiko spaudimą grįžtamas, paskui ant stendo visais režimais. Tai yra pati tikriausia patikra. O per pc tai tik preliminari, ji 50/50 pasako, ne daugiau.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Bent jau pas mane problema, kad apskritai net negriebia, suka atrodo tusciai starteris, jokio griebimo. Antra karta kai vedi irgi negriebia, paskui pyst ir uzgriebia ir staigiai uzsiveda. Pvz kaibuna salta, buna kartais isvis is kokio 4-5 karto uzgriebia tik... tai matyt jau ne viena forsunke pjauna gryba pas mane, nes pas kitus ir prie -15 is antro karto uzgriebia.. pas mane kuo salciau, tuo daugiau kartu reikia sukti.. gerai kai akumas mersinis agm originalus apynaujis :xx: |
Pas mane irgi buvo panaši problema tik pakeitus variklį. Bet tai buvo vasara, suki starterį lyg bando griebti ir iš kokio antro trečio karto užkuri. O buvo kalta relė pakaitinimo. Taip kad, viskas turi būti tvarkinga: purkštukai, žvakės, relė, kuro sistema it t.t. jei nori kad kurtūsi be problemų.
|
Arba perki benzina ir neturi bedu... :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Jei, kai kas ispres beda, butinai informuokit kokia priezastis buvo to nesivedimo is pirmo karto.. Ar tikrai purkstukai ir kiek ju buvo sugede is 6 vienetu? o gal isvis tik pakaitinimo zvakes ar rele?
|
Citata:
|
na kas sutvarke sita reikala?
|
Taip ir gyvena tautieciai :) Reiks man bandyt tas zvakes kitas pasikeist, tik neprisiruosiu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:46. |