![]() |
Autodetalių turgus Poznanėje?
sveiki, gal kas žinot kurioj vietoj tiksliai jis yra ir kada geriausia ten vaziuoti?
arba kas užsiima detalių vežimu iš Lenkijos? |
nėra informacijos? ar visi slepia ?:D
|
o tai neimanoma uzsakyt kad pastu siustu ar patys lenkai tegul organizuoja pristatyma
|
reikia gyvai nupirkt... :)
|
lenkais pasitikiu seip. Kazkada ieskojau kas atveztu tai kaina gavosi vos ne mano detales kazkas butu vazeves, ty kosmosas totalus. Jei ten detaliu uz keleta k eur tai galima vos ne paciam savaitgali sulakstyt
|
prisidedu prie temos : arba prisidedu prie kelionės į lenkiją dalių pirkti/parsivežti
|
Jei ten bus subariko 3.6 varikliukas tai prisideciau ir as :)
|
Nu tai va trise susirinkot, nuomojat crafteri pas mane xxl ir lekiat.:) arba 8-9 snukiai, duodu vivaro su priekaba ir lekiat
|
O kuom ypatingas tas poznanio turgus?net nezinojau apie ji,gal ir man ten reikia?:)
|
As nebuves, bet zmones kalba kad ten rasi visko ir uz gera kaina. Yra lietuvoj skelbimu kurie veza dalis pagal uzsakyma, tai per savaite surenka uzsakyma ir lekia i poznane
|
tik klausimas kada geriau ten važiuoti.. ir kur tiksliai....? girdėjau nepatvirtintą informaciją, kad šeštadienį.... bet....
būtų gerai, kad buvęs kas papasakotų kur, kas ir kaip.... nebent jis nenori prarasti savo uždarbį :D o šiaip sakė, kas yra allegro.pl tos detalės yra ir ten.... :) |
Citata:
o aš nelabai pasitikiu, nes jei turi kelias tokias pačias detales būtinai įdės pačią prasčiausią... :) |
Buvo forume kalba kažkada, gal prieš kokius 4 metus, Yamato ar dar kas dabar jau nepamenu.
|
būtų gerai, kad jis užmatytų šitą temą :)
kaip reiktų rasti tą temą? |
Citata:
|
oba...
tu pats buvęs? |
Citata:
|
Citata:
Idiotizmas totalus, ir šitą nesamonę man Autokurtas siūlė. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:28. |