![]() |
W211 is airmatic i spyruokles
Sveiki, atsibodo kariaut su airmaticu (tik gale jis), taigi pakeiciau sakes i non airmatic, idejau w210 spyruokles ir kaip tikejausi is pirmo karto nepataikiau. Forumieciai, patarkit kokios spyruokles tiktu, kad galas butu normaliam auksti? https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...0f&oe=571A5FF9
|
Citata:
|
Tris kartus per metus. Nepradekim bereikalingos diskusijos, neturi atsakymo i mano klausima - praeini, kas pagelbes tiem aciu. PEACE
|
Po spyruokle neina ko pakist? Gal avantgardo ysidejai?
|
Prisiperka lavonų už paskutinius centus ir po to nesamonėm užsiiminėja. Nusperki passata B5+, užsidedi AMG blynus ir važiuji išsišiepęs :lithuania:
Kreipkis į Rafį, jis tokiu pat kastravimu užsiima. Surasit bendra kalba. |
Citata:
|
keisk meistrus, restauruota pagalve laiko n km... :) neisradinek dviracio.
|
uzsuk i PREMUS - jie kaip tik uzsiema vaziuokles kelimu, turi gera idirbi siuo klausymu ir naudoja ne tik PEDDERS spyruokles bet ir gyliau modifikuoja jei reikia.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Butu visas airmatic, tai dar suprasciau, kad neadekvatu spyruokles det, bet dabar realiai koks skirtumas? Bulviu turbut nevezioja. Tik va, kad zaidimas spyruokles bandyt atitaikyt, kantrybes turi.. Be to pagalvem tikrai turejo garantija duot min metams, arba ridai :)
|
greiciausiai pirko is sroto, todel ir nusprogo ir nedave garantijos.
As irgi savo mersa taip kastruoju s211, ir juokiuosi is tu kas cia zyzia kad taip daryt yra nesamone :seile2: mano masina - mano reikalas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:12. |