![]() |
CL nuo 2000 metu
patarkite,noriu pirk cl nuo 2000m kaip ju vaziuokles kaip motorai
|
Galiu ir klysti, bet ar tik ne tu vazineji su melynu w210 Vilniuje?
|
su clk230 juodu
|
7 Attachment(s)
Citata:
pvz sitas nieko CL500 2001m. 17.950 EUR |
Man tai vienas nerealiausiu aparatu...
|
teko girdet kad cl 6 litrei motorai kazkas ne taip ar daug tame tiesos
|
Citata:
|
dekui uz protingus patarimus
|
kiek planuoji skirti siam modeliui isigyti?
Mano manymu, kad automobilis pasakiskas :good: O gal toki planuoji? :geda: http://auto.plius.lt/skelbimas/lange...lase/id-150975 |
Citata:
|
daug imoniu bankrotuoja,gavau pasiulyma is firmos cl 500 2001metu uz 39000 litu ,tai dar ratai su padangom apie 4500 duju iranga 5100 dar aisku taip ka reiks pakeist, draudimai ,noreciau iki 60000litu isitekt
|
kaina viliojanti, o kiek draudimas nori? gal foto CL'o yra?
|
ne to cl neturiu foto,o kasco draudimas pagal stovi ,rinkos kaina ivertina tada nustato metinio draudimo suma
|
Citata:
bet nerelus aparatas :uuu::uuu::uuu::uuu: |
Manau kad neverta praeis dar pusmetis - pigiau gausi ;)
dar tik krizes pradzia - brangios masinos pigs nes uz tiek LT ir nauja jau gali paimti kibira. beje cia ne tik mano zodziai bet ir rimtu dedziu iki kitu metu vasaros drasiai gali kentet ir viskas tik pigs ;) |
CL su duju iranga ?? na aukstuma ...:unreal:
|
Citata:
|
Citata:
|
va, butent replika, replikai nelygu, kai kurios "replikos" ora leidzia per ratlanki netgi..:-) o dabar kai tokie laikai, tai visai gali kaina sulygti palankia, pasideri byski, pasilauzai, pamojuoji grynais pinigais po nosim, ir isigyji gera daikta uz visai normalius pinigus..:-)
|
Kas apie CL, tai autopliuse kainos prasideda nuo ~30000 Lt, uz 45k berods , Lt visai gyva gali paimti (TEN maciau SKUBOS aiksteleje siulomas, lyg ir nieko variantas), nereikes investuoti papildomai, prikelineti ir t.t. draudimas dabar ir sukalbamas darosi :confused:
|
Uz 60k lt? Pakankamai didele suma kaip siam modeliui, gali drasiai paimti gyva auto.. O del duju tai biski juokingai skamba CL + dujos :)
|
Citata:
|
super masinele! :seile::lithuania:
|
Citata:
Tai buves taxas cia gi :roll: |
daug ka pastebejau juokina dujos cl auto,nu nesupratau ir nesuprasiu kam man apie 1300litu ismest per masinos kamina,kaip suprantu mastyma tai su dujom vazineja biedneskos,tai tada patylime, musu firma pirko s500 is belgijos su duju iranga,buvus ambasados diplomatine masina,tai jie biedni ar ka,o gal kad butume kieti reikejo duju iranga isimt,nes su dujom juda ubagai, cia manau mastymas skustagalviu treninginiu vazinejanciu 316 bmw iskriausytomis duslemis ir perkanciu bendzina is kokio nors kaimyno prano kuris dirba pieninej su gaziku ir pavagia pigesnio bendzino ,osu dujom as sutaupau daugiau nei puse ,kuriuos galiu isleist malonumui
|
visiskai pritariu lysui!:zenklas::daro:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:56. |