![]() |
C124 Sugedus antena
Dar vienas klausimelis, pas mane automatine antena, ir jinai vbeikia, nes girdziu, kad suveikia varikliukas ijungus ir isjungus maga, bet nutrukus ta plastamse kur eina viduj antenos, kuri isstumia ir susuka antena, o noredamas pazet, kas ten kaip ir pacia antena dabaigiau ir visai nulauziau, tai dabar pzejau pagal mersine programa, galima ta pacia antena be varikliuko uzsisakyt atskirai nauja, bet klausimas, ar ten ardosi pats branduolys tos antenos, tas visas varikliukas, kad ikist ta antena su plastamse?
|
atsisuka is virsaus su 13 rakteliu verzle ir issiima visas antenos strypas su su plastmasiniu troseliu ... atsuki ta verzle ir ijungi magnetofona ... bet jei liko kazkas viduje, tada geriau ja isimt ir isadzius iskratyt troselio liekanas
|
Suprasta, bandysiu sutvarkyt.
|
sweijki. pas mane panasi beda, antena buvo nuluzus taj emiau ja lauk ziuret kokia yra. salia antenos pamaciua dar kazkoki varikliuka ir neisivajzduoju ka jis daro?gal kam teko susidurti?:zenklas:
http://rapidshare.com/files/234946857/IMG_0006.JPG.html |
Citata:
|
sakes ziauriai padejaj o tai buciau nakty nemiegojes:aciu:
|
o tei ten dar kazka galima reguliuot yra rankenele pasukinejimuj. nelabaj tenoriu sukinet nezinodamas gal kam teko sukinet?:xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
bliamb teks reguliuot. pas mane truputuka sustoja auksciau:seile2:
|
Citata:
|
Citata:
reguuliuoti reikia zinoti kaip as dvi dienas zaidziau :) |
Citata:
Bet jei sakai, kad daug reikalu, tai tada neapsimoka nieko tvarkyt, uzteks ir tiek kiek atsidaro :) |
Citata:
anyway c123 nesu mates atidaryto tai galiu ir klysti. paprasciausiai ziurek kiek jam ten vietos duota suvaziuoti. tai turetu matytis salone pagl stogo islinkimus. tas reguliatorius regulioja stop taska. tai yra reguliuojasi vieta kurioje jis turi sustoti kad butu pilnai uzdarytas. |
Citata:
|
Citata:
|
Idejo signalizacija ir neatsirakina vairuotojo durys, uzsirakint uzsirakina, o atrakint neuztenka jegos, sake meistras kazkur duryse spyna leidzia ora, kas cia per bajeriai neteko niekam susidurt su situo reikalu? Cia keist spyna reik ar sutvarkyt galima, ka man su ja dabar daryt lupt lauk?
|
man tai buvo centrinio varikliukas nuslabes (girdejosi kad veikia, bet nerakindavo) tai pasikeiciau varikliuka ir viskas puikiai veikia :)
|
dar kad nekurdinet nauju temu prie to pacio parasysiu ir savo beda.
sugebejau uztrumpint galines lempos posuki. nu aisku ten isove keli saugikliai, bet viska susitvarkiau ir dabar posukiai veikia kaip priklauso. tik tokia beda atsirado, kad po to uztrumpinimo pradejo kvailiot signalizacija. visu pirma tai nesvarbu ar ijungineji ar isjungineji signalizacija posukiai visai nereguoja. jinai tik pypsi. ir tik uzrakinant masina suveikia centrinis uzraktas. atrakinant reikia rakint su raktu. patarkit ka daryt? ar jau keist signalizacija reik :confused: |
Tai bandyk kreipis pas elektrikus, kazkodel manau, kad cia nebus didele problema sutvarkyt, kad tik nebutu aiksu paciam signalkes bloke kas sudege, bet ir tas siais laikais sutvarkoma.
|
Citata:
|
:-) nznau ar jau susitvarkiai ar ne, bet pvz klaipedoj autoaibei, elektrine antena ~80lt pats turesi tik isidek ir guleme uzmauti. nemanau kad cia didele beda :bounce:
manau lengviausia butu nusijimti apsiuva nuo dureliu ir paziuret pro kur ten leidzia, gal slangele netvirtai ikista, at be originalaus antgaliuko, todel ir neuztenka spaudimo. Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:37. |