![]() |
Rafis cl500
4 Attachment(s)
Sveiki, imetu nauju foto vakar nupyškinau.
w215, sutvarkiau katik garso stiprintuva bose, buvo du kanalai nukepe(jei kam riekes galesiu sutvarkyti) Pakeista Abc pompa i restauruotą. Patvarkyta priekine važiuoklė(traukės, šarnyrai brangieji) Pakeisti galiniai pusašiai, nes gumos buvo susidėvėjusios Pakeista razdatkės guma Modifikuotas išmetimas Planuoju idėti dujų įrangą OMVL. Buvo nukritusi mašina kai pralėkiau pro "gulinti policininka" pasirodo traukelės priekyje buvo nulužusios. Nesudėtingas darbas :wave: video: https://www.youtube.com/watch?v=VRYhPGTk-FI |
Skubedamas pralekiau gulinti pareiguna ant kelio, tik ziuriu kazkas ne to.. ir masina pyst ir sukrypo. :) kol davaziavau visai sukrito.. Isikvieciau diagnostika, galvojau jau bus reikalu ir mesiu i siuksliu deze ta abc sistema, idedamas paprastus amortikus nuo ackariko kokio... Bet pasirodo traukele nuluzo kazkokia, kuri atsakinga uz abc sistema.. tai laukiu meistro, pakeis gal, ar suvirins, nezinau kokia ten situacija. sake kad gan dazna beda, ouolys isdziuva ir nebevaiksto, ko pasekoje nuluzta.
|
taigi seniau sakei tragedija muzika, o dabar jau gera.. :unreal::confused::xx: Kad ir kaip kvailai beskambėtų, neimčiau šito modelio dėl baisios muzikos, nes Logic 7 neturi šitas CL.
|
Citata:
Jau tau antra karta aiškinu. Sitam modelyje yra standartas ir bose. Bose groja tikrai gražiai. Praitam modelyje buvo ne bose , o paprastas. tai tikrai groja kaip vidutines klases vidutines markes modelyje. ale "pezo" opel ir t.t. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
praita turejau gan neilgai, tai buvau 100proc tikras kad nebuvo ten bose, bet jei tu pameni, tai... gal... siaip kas zino kaip skamba bose ant w211, tai galiu pasakyt, ant w215 skamba dar graziau, nes yra zemadazniai palangeje. arba pas mane kazkas burta, bet garsas tikrai kokybiskas, toks erdvinis. nezinau kaip paaiskint. |
Citata:
|
Citata:
ateina, ikisa trigrasti ir nieko nepasako, absoliuciai nereikalinga nuomone, bet pralinksmina. na panasiai cia gavosi :xx: https://www.youtube.com/watch?v=5dVTywoVLrE |
[QUOTE=rafis;443135]as tai net nesu nei mates nei girdejas tokio dalyvio :)
ateina, ikisa trigrasti ir nieko nepasako, absoliuciai nereikalinga nuomone, bet pralinksmina. na panasiai cia gavosi :xx: nerenku postu del skaiciaus, be to uz tave anksciau esu cia , matau kas rimtas veikejas o kas ne |
Rafis su wziku tai tikrai labai daug naudingos infomacijos duodat. Saunuoliai vyrai :D
|
pas draugą W215 bose, tragedija man jau po banano būdavo įlipus, po dabartinio tai iš vis :)
|
Citata:
tikrai normali bose, gal ten neveike kazkokie kanalai, nes stepro remontas brangus, kaip ir ant e65 bmw kad buna kai sugenda, o genda daznai? Na arba pas mane kazkas modofikuota kazkas.. nes tikrai garsas puse velnio. po banano bose nera blogiau faktas. |
Citata:
|
Sveikinu, grazi masina:zenklas:
|
Citata:
Siaip is esmes bose man uztenka.. pakolkas.. Siaip modifikuot nera sunku. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
BOSE kaip tik labai gerai groja žemus dažnius. Gal būt tu Bose su BnO sumaišei? |
Citata:
|
tai dar turbūt nuo metų priklauso L7, W207 žemi geresni nei banane buvo. Tik bėda- berods užuolaida gale barška nuo žemų.
|
Citata:
Priešingai yra su HK, nes anas groja garsiai ir švariai bet trūksta normalių žemų jeigu garsiai klausai. Garsiai turiu omenyje beveik maximum ar net max volume. PS: Labai suderintai skamba bang&olufsen, bet tokia aparatūra sutinkama naujesniuose modeliuose. Tai reziume tokių metų CL`e BOSE gal ir daugiau negu padoriai. Bet čia iki tol kol su kokia naujesne nepravažiuoji... |
Citata:
|
Bose bumcikui, o HK ir viskas kas rimciau Rokui ir dziazui
|
Citata:
|
2 Attachment(s)
nauju foto keletas
|
gražus :)
|
Ziurisi prabangiai o tie kas supranta taip pat zino kad ne kiekvieno nosiai toki islaikyt
|
Kiek teko vazineti- ABC kaifas, bet jo islaidymo kastai- kosminiai, jei kas sugenda. Manau sau deciau spyruokles, arba custom air ride. Labiau sirdis linksta prie w216
|
Citata:
Bet va kas liecia stovejima ant kelio... tai realiai su tokio dydzio ir komforto masina nera teke vaziuoti,kuri taip gerai kelia.laikytu ar posukius... nu nerealiai... jei dar abc sport ijungi,tai isvis ziede kokiam mazam leki ant 100,atrodo net kelia is sedynes, kaip kokiam atrakcione,o masina prikalta prie zemes... vat cia man didziausia ispudi abc palieka. Ir aisku kad tuo paciu masina komfortiska. Ten koks civikas ar kregzde su mediniais amortikais ir spyruoklem gal panasiai laikytu,bet apie duobiu rinkima nera net ka kalbeti... Tiesa,mane abc irgi gasdina,bet as paprastas zmogus,vijybonu nedarau. Man ir dujas i cl'a inest yra normalu. Taigi mintyse nusprendziau- uzlinksta abc ir jei kainutu remontas daugiau 200eu metu lauk abc ir dedu amortikus nuo ackarko jr neklausau ufonautu forume svaigstanciu :)) Tiesa, w216 grazus,bet mano suvalkietisko kraujo puslitris negaletu apsikesti nuvertejimo kosminio.. o w215 dar atrodo nieko,o ir kainos nemanau kad dar drastiskai kris :)) o gal net isvis nekris... |
Citata:
Del ABC - tai realiai BETKAM atsitikus operuosi visa sistema? :) Nu kam tu ta CL pirkai su tuo ABC, juk buvo skelbime jau su atlikta kastracija. |
Citata:
Negi neaiskiai pasakiau,jog nera daug daugiau minkstumo,lyginant su e65, juntamas tik akivaizdus kelio laikymo skirtumas. Jei butu 1:1 variantas su abc ir be abc,net nesvarstydamas imciau kastruota,aisku kalbant apie lietuvisku kainu masinas. Imant ledini w215 5.0 uz 10k eu,tai nesirinkciau kastruoto. Taigi dabar ir pirkau su abc nes papuole geras variantas,o be abc rinkoj gal 5% maximum :)) |
Citata:
|
Labai grazus CL'as. Sveikinu. :) Siaip as irgi vis pamastau, bet kiek gasdina islaikymo kastai. Realiai didelis skirtumas nuo W220?
Pvz jeigu pasirinkus kastruoti ta ABC ir, kaip Rafis sako, idet amortikus nuo ackariko. Kiek tokia kastracija kainuoja ir ar uzsiema meistrai tokiais dalykais? As visiskai nesuprantu kaip ten viskas atrodo pas ta CL'a tai ir klausiu. Nes realiai man pagrindinis stabdis ta ABC. Siaip masina tai totali bomba :) Beje, kvaila klausti ir zinau, kad greiciausiai aptartas kazkur sanaudu klausimas, bet kiek ryja mieste? :) |
Citata:
Komfortas yra tai kaip masina stovi ant kelio, kaip vaziuoja posiukiuose, kaip reaguoja i nelygumus. Sias uzduotis tavo CL atlieka itin gerai, taigi atsakant i kaskieno klausima - tai labai komfortiskas automobilis. O tas bangavimas yra visiska katastrofa, kaip senam delfne. Visiskai jokio komforto. As nieko pries tave neturiu, tiesiog kliuna uz akiu tavo kvaili pasisakymai, o siaip viskas okey Rafi :)! |
Citata:
|
Graziai atrodo cl. Idek dar vidaus foto.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:46. |