![]() |
MB w203 audio
Sveiki, planuoju į savo mersiuką susidėti žemadažnį, kuris bus pajungtas nuo orginalaus Audio 10 grotuvo. žadu naudoti http://i.ebayimg.com/images/g/m7cAAM...xTZ/s-l300.jpg tokį daiktą, jog galėčiau tulpes pajungti.
Ką patartumėt siekant išgauti kuo daugiau kokybės toku atvėju ? Rinktis aktyvų, ar paprastą žemadažnį, su integruoti stiptintuvu, ar atskirai, ir kiek RMS pakaktų gražiam, sklandžiam grojimui ? :) |
Citata:
|
Citata:
nepaminėjau jog nenorėčiau viršyti 100~120e limito žemadažniui su stiprintuvu. Kiek žiūrėjau už tokius pinigus atskirai sunku ką ir sukomplektuoti. |
Citata:
|
Citata:
|
Monoblokas tai stiprintuvas. Nu ziurek kas iseina uz tavo biudzeta.
|
O tai negeriau uz 120€ susidet bose? Ar cia jau labai daug bumciku reikia?
|
Subwoofer jega tik reikia nepagaut kablio didinant galia :pepsi:
|
Citata:
|
Totalus senis jeigu nepatinka subwooferis :xx:
|
Prastokas sitas daiktas garso signaluj slopinti, aplamai ji tokių budu isgauti nera gerai,kencia kokybe bet kokiu atveju.esu rades rimtesni daikteli,tik jo kaina jei gerai pamenu ~40-50 eur,tai beveik puse tavo skiriamo biudzeto.aisku jis labiau reikalingas rimtesnei sistemai,kai keiti absoliuciai viska isskyrus grotuvą (skaitmeniniais isejimais) pvz comand sistemos. Ant pigaus subo ir stiprintuvo nepajausi kokybes skirtumo,jie sugeba tik kelti triuksma :-D
|
Citata:
|
Citata:
|
Su sedanu prasideda problemos su subu. Tad daznas atvejis kad kaip ir neapsimoka det papildomai subo i bagazine.
|
Aš savo tevuko i w203 sedana buvau idejas pioneer band pas ir stiprintuva, tai jokiu tulpiu nevedziojau o paprasciausiai nuo originalaus subwooferio palangej kur yra pajungiau garso maitinima vienu laidu ir kondensatoriu istaciau ir tiesiai i stiprintuva, tai grojo labai svariai, ir kaip sedanui tikrai nustebau žemu bosu
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |