![]() |
Problemos su W202 rakteliu
Sveiki,
manau kad suluzo raktelis, nes neveikia nei centrinis, nei uzsiveda. Baterijas bandziau keist - nepadejo (anksciau kai palaikydavai nuspausta mygtuka keleta sek, sumirksedavo daviklis ant raktelio, o dabar niekas nebemirksi). Kiek skaiciau foruma, tai manau kad mano w202 95 metu su imobilaizeriu, nes yra lemputes ant spyneles ir ant veidrodzio. Bandant vest, lemputes ant veidrodzio mirksi.... :confused: Taigi gal imanoma laikinai kaip nors atjungt imobilaizeri ? Ir ka patartumet daryt del raktelio ? |
Citata:
|
antras raktelis yra, taciau be pultelio. Gal galit mestelt kokia schema, kaip issiardo raktelis, nes bijau sulauzyt :confused: galvoju gal koks kontaktas nuluzo ar kazkas pan. nes pradejo neveikt kai nukrito ant zemes....
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Jei dar kam idomu-šiandien perlituojant knopke pataisytas A kl.MB pultelis bet po to jis nebeveikė.
Pulteli pavyko pririšti ijungus degima ir palaikius abi MB pultelio knopkes apie 10sek-dar nežinau ar tai teisingas veiksmas bet jis veikia-tik atrakinimas atidaro iškart visas duris o ne pirmas paspaudimas tik vairuotojo ir tik antras-kitas duris.Dar karta palaikant abi kn prie ij degimo valdymas vėl pasikeitė-išjungiant 1pasp-vairuot durys 2pasp-kitos Čia apie pulteli su atlenkiamu raktu :zenklas: |
Pultelis veikia, signalas (mašinos) ne
1 Attachment(s)
Sveiki, problema tokia:
MB C220 D 1994 Pultelis (kai pirkau sake orginalus :nzn: )su imobilaizeriu, atrakina, uzrakina, isorės lempos mirksi, bet, NĖRA GARSINIO SIGNALO. Kažkur girdėjau, kad galima "perprogramuoti" pulteli, kad atsirastu garsinis signalas. Gal kas girdėjot kaip? Pultelio nuotrauka pridedu: |
Citata:
sirena yra. kaukia? |
originaliu nelabai gal ir buvo tokiu :) paziurek ar yra po kapotu kam kaukt :) ta prasme sierena ar yra
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
OK bandysiu ieskoti, o negai buti kad pultelis "nugrybavo" ir isjunge signala?
|
Citata:
|
AČIŲ,
bandysiu ieskoti sirenos ir nuluptu laidu |
Citata:
|
2 Attachment(s)
Kad zinok, manau, jog w202 tokiu metu pultelis yra kartu rakteliu (atlenkiamas), velesniuose w202 ejo plastmasinis raktelis jau.
Ir, manau, pas Tave nei rakteli, nei pats pultelis nera orginalus. Pas mane irgi 1994m. tai toks raktelis (prisegtuke) ir ant dureliu rankenos yra tokios lemputes (irgi prisegtuke). Citata:
|
Problema išspresta, dabar atsirado nauja :(
Ačiu VISIEMS padėjūsiems. Gedimą radau suradęs signalizacijos pultelį, ten iš "fiškės"(jungties) buvo iššokęs laidelis...suradau tuščią vietą ir viskas pradėjo veikti-atsirado garsinis signalas :).
Dabar BLYN :) nauja problema. Nors buvau pakeites distancinio pultelio "batareikas", jos nusėdo ir siganalizacijos pultelis neatrakiną durų. Viskas prasidėjo nuo to, kad norint atrakinti duris (su distanciniu) reikėdavo priėiti vis arčiau durų. Dabar durys neatsirakina su distanciniu. Imobilaizeris (pas mane jis atsikai nuo pultelio) veikia. Kai pakeičiau elementus distancinis pultelis neprisiriša prie signalizacijos :(. Gal kas esate susidūrę su panašia situacija, gal žinote ką daryti, ar kokius meistrus kurie nepasiūlytų įrengti naują signalizaciją, o "pririštų" prieš tai veikūsį pultelį prie signalizacijos? (nuspausti ir palaikyti abudu mygtukus, kai įjungtas degimas bandžiau) P.S.veiksmas Kaune. |
Na nezinau, pas mane pultelis ir visa sistema tas pats, kaip parodyta auksciau foto. Yra teke keist baterijas is vieno pulto i kita, jokiu bedu del prisirisimo nebuvo - iskarto rakinosi ir masina vedesi. Gal kazkur kitur problema?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23. |