![]() |
W211 sub wofer
sveiki norėjau paklaust ar daug reikalu į w211 įsidėti originalu sub ?
pas mane w211 '05 avangarde su ngt1 :) |
man irgi aktualu butu suzinoti :)
Citata:
|
Dek aftermarket, kad langus pustu! Bus daugiau efekto ir smailas nuo ausies iki ausies :pepsi:
|
Citata:
|
Citata:
|
Taip, garso blokas už navi bloko.
Taip atrodo jungtis http://www.part.lt/img/c8828ae1aee1b...79a0aae714.jpg Joje randi keturis laisvus pinus, du pliusai ir du minusai. http://www.part.lt/img/095236da8a432...c7296fc527.jpg |
gal neticia zinai kurie pliusai kurie minusai? :) ir gal zinai laidu kodus nes kiek ziurejau ebay, parduoda subus be laidu :/
Citata:
|
buciau moderas, duociau ispejimus uz tokio formato foto kelimus, ir 2 dienu bana uz citavimus tokiu foto...
|
nevisi mobilkas sedi apsikabine :) o jei ir sedi tai traffica maziausiai skaiciuoja. geriau atrasitum ka i tema.
Citata:
|
Ramiai vyrai ramiai, tolerantiskumo nepamirstam.
Dekoju. |
Citata:
Gal ir padeciau i tema, jeigu zmogus normaliai informacija pateiktu. Kodel as galiu ikelt tvarkingai o kitam pirstai nukris? Juolab tas nervina kad pas mane rodo po 50 postu viename puslapyje. Ir tokiu gudruciu cituojanciu atsiranda 5, tai tapacia nuotrauka monstrisko dydzio turiu ziuret 10 -15 kartu. Kai as pirma karta ikeliau foto tokio didumo, gavau tiek velniu nuo senbuviu, kad net minciu nebekilo det netvarkingai. Dabar ziuriu pasileido, kas ka nori tas ta daro :( Vampyrai, cia niekas nepyksta ;) Bet tau paciam manau maloniau butu matyt visa foto ir prireikus pasididint. |
Del nuotraukos dydzio net nepagalvojau :) asmeniskai man didesnes rezoliucijos nuotrauka smagiau ziuret, forumas pats automatiskai sumazina, net narsant per telefona nemaiso :)
O i tema tai yra imternete schema tos jungties su pin'u paaiskinimais. Paprasyk srote kad nukirptu fyskiu galus nuo subo, ir nuo garso bloko. Is jos issikrapstysi pinus, o laida prasiilginsi :) |
nezinau, bet man nemazina automatiskai. kokia narsykle naudoji?
|
Citata:
Bet tas mazinimas uztrunka ilgai ir velniskai tampo nervus. Reik uzdet kokius nors foto dydzio limitus. Nes pastaruoju metu tai tapo nekontroliuojama situacija. |
Radau VS nustatymuose kad mazintu. Na dabar jau geriau. Bet vistiek dydzio limitai turetu but :)
|
Isidejau ir aš suba , bet valdymo ant ntg 1 subo niekur neradau su staru. Gal kas kodavot su staru . Kuriame bloke reikia žiūrėti AGV ar comand nustatymai yra kokie.
|
Interneta spartesni uzsisakykit, uzkrove per sekunde, ciut ilgiau nei iprastai, nes iprastai net nepastebiu kaip krauna. Somesword su dialupu gal dar sedi?
|
Citata:
|
W211 ntg1 stock sound
W211 universalas,nav ntg1,stokinis garasas.Ar originalu suba harman kardon idejus,stokiniam stiprintuve yra palikta fiske subo pajungimui,ar reikia ir stiprintuva keist iHK?
|
Citata:
|
Bet va beda,nerandu stiprintuvo niekur,uz navi bloko jo nera,visas imanomas vietas istikrinau.Nejau nera stiprintuvo?..
|
Citata:
|
pas ji jo nera...
|
Taip iseina garsas eina tiesiai is commando?
|
Citata:
|
Ntg1,didysis ekranas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gal zmogus nezino pats ka turi :)
nepik ant jo taip :) Citata:
|
Dekui Apple,bandysiu ieskot
|
Nu va,radau.gal galit kas to kabelio i suba part nr imest?
|
O pravodke hk ir stokine ta pati,ta prasme fiskes i kolonkes ir stiprintuva
? |
Citata:
|
Bet jauciu fyske subui nera paruosta plug &play.ir kur subas statosi fiskes neradau.Ar jos nera?
|
Mersas gamino instaliaciją kiekvienai komplektacijai atskirai. Ne taip kad pagamino instaliaciją pilnai komplektacijai nors ten tuščia ji ir paskui toks auksarankis lietuvis sugalvoja įsidėti šubą, ir t.t. Tikrai nėra laisvų jungčių. Teks pačiam jungti ir vestis laidus ;)
|
jei subas kazkoks paprastas buvo, pasijungsi ir hk, jei nebuvi tai ir nebus laidu subui tame universale :)
|
jungciu nera, bet kiek atsimenu vienoje fiske yra 4 laisvi pinai kurie skirti subui, tai vedant/dedant suba prasivedi laidus, nuo a iki b ir nujemus viske sukisi laidus i tamp tikrus lizdus.
Citata:
|
Fiskej ant stiprintuvo ar kur?stokinio stipro uzteks subui,ar hk keist?kaip su boso valdymu?Ka patartumet daryt?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:27. |