MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   2x2 ismetimo antgaliai, coiloveriai elegancui (ne airmatic), didesni stabdziu diskai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=19375)

Egiux 2016-12-05 16:35

2x2 ismetimo antgaliai, coiloveriai elegancui (ne airmatic), didesni stabdziu diskai

vairuoju dabar w211 280cdi, truputi pakeitimu pasidaryt noriu palei save. chaotiskai neskubu, tad ieskau kas patirties turi, kas kamnors dare ar is pirmu lupu bent girdejo kas ir kaip.

si pavasari ketinu aprengti mazais ir neissaukianciais ale-originaliais spoileriukais galini dangti ir galini langa, dazyt bamperius reikes, priekini palituoti, tad prie bamperio darbu galvoju prirasyt ir gale vietoje esamu 2x1 ismetimo antgaliu daryti 2x2, tad reikes ir galini kazkaip apipavidalinti, kad nebutu tiesiog apipjauta... gal kas daretes ka nors su tais antgaliais, kaip sekesi, kaip galutinis rezultatas atrodo akiai?

o po keletos metu kai truputi nuvazinesiu vasarines r16 padangas (pokolkas naujos), komplekta su diskais pardavus pries siltaji sezona kai dar busiu apsiaves zieminiu planuoju isigyti vasarai diskus ir deti zemesnio profilio, siek tiek platesnes padangas, nes sia vasara laaabai pasigedau stabilumo vazinejant fjordais. siaip vazineju retai, o kai griztu i lietuva norisi prasilekti. tad galvoju keisti amortizatorius, tik cia patarimo reiktu kas geriau. girdejau, kad avantgarde amortikai ir zemesni i komforto neatima. taciau ar pasijaus tas dinamiskumas labai? o gal geriau ziureti coiloverius? tarkim ziemai susikelti, pasidaryt suvedimus, vasarai atejus su disku keitimu vel pazeminti ir persidaryti suvedimus/isvirtimus...

ir dabar del stabdziu disku. ar daug reikalu ir kokia butu pinigine israiska? visgi, dastumti manau butu galima ir atliekancias dalis.

visais klausimais idomu butu padiskutuoti!
p.s.- kodel iskarto neziuriu avantgardo ar amg..? tiesiog tam tikru laiku tam tikroje vietoje pasitaike techniskai galima sakyti nepriekaistingas egzempliorius kurio negalejau nenupirkti, tad domina ar verta bandyti pasitvarkyti kaika pagal save.

Rawwslt 2016-12-05 16:50

Klausimelis ka nori tu daryti su stabdziu diskais?

Willeris 2016-12-05 16:58

nežinau, kiek žadi investuot, bet coilai w211'am nuo 1k ir viršun . H&R tiek, su reguliuojamu aukščiu, KW V2 su kietumu apie 1.2k europos valiutos. Avantgarde tikrai žemiau už elegance, stabilumo vasarą su 265/35 R18 sočiai bent man.
Išmetimas.. Jeigu jau tiek investuosi.. Pirk sport pack buferį, ten yra oem išėjimai abu išpjauti ir nereikės burt dviračio. Su išmetimu jeigu pas tave dabar tik vienas, reikalų yra, sprendimo būdai gal keturi. Pats dabar prie šito sėdžiu ir bandysiu iki naujų susidėt, jeigu domins, parašysi PM, papasakosiu. Tvirtinimų trūksta nedaug, pagrinde žaidimas su perėjimu (aš taikau nuo cls 320)
Inspirationui, senas bakelis irgi gali būti simpatičnas:

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...74942722_o.jpg

Egiux 2016-12-05 17:22

Citata:

Pradžioje rašė Willeris (Post 451994)
Išmetimas.. Jeigu jau tiek investuosi.. Pirk sport pack buferį, ten yra oem išėjimai abu išpjauti ir nereikės burt dviračio. Su išmetimu jeigu pas tave dabar tik vienas, reikalų yra, sprendimo būdai gal keturi. Pats dabar prie šito sėdžiu ir bandysiu iki naujų susidėt, jeigu domins, parašysi PM, papasakosiu. Tvirtinimų trūksta nedaug, pagrinde žaidimas su perėjimu (aš taikau nuo cls 320)
Inspirationui, senas bakelis irgi gali būti simpatičnas:

pas mane jau jie isnesti i isore gamykliskai... o tai neitai tiesiog nupjaunam nienguba, privirinam dviguba su issisakojimu ir apdailinam buferi..? :)

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 451990)
Klausimelis ka nori tu daryti su stabdziu diskais?

na jei pasileidi fjordais ir serpentinais... manau didesni su ventiliacija labiau pritaikyti butu. esu mates kad tikrai didesniu buna. supportus ir kitus elementus beabejo ieskociau is sroto, na ten diskus pacius ir kaladeles aisku naujus. bet vat tas perdarymas kiek ko reikia pakeisti idomu tik

Rawwslt 2016-12-05 17:27

Suportai, diskai, kaladeles ir pagrindinis cilindras.

Willeris 2016-12-05 17:29

Citata:

Pradžioje rašė Egiux (Post 452001)
pas mane jau jie isnesti i isore gamykliskai... o tai neitai tiesiog nupjaunam nienguba, privirinam dviguba su issisakojimu ir apdailinam buferi..? :)

su buferio apdailinimu bandyk, jeigu rankas tiesias turi.. Aš šiaip nemažai darbų pats darausi, bet tokias gamyklines skyles atkurt atsisakiau.. Ne, tai vienam šonui reiks tvirtinimų, skardos virš išmetimo . Ir būna jeigu nori dviejų, jie abu atskirai, todėl perki perėjimą iš 2 į 1 ir buri, vietos ten ne per daugiausiai, dar kompensacijų reikia, ka nelūžinėtų, kur virinta, na yra ką veikt, aš manau iki naujų padarysiu, galėsiu plačiau papasakot :)

Rawwslt 2016-12-05 17:35

Realiai taupyk pinigus ir pirk standartinio dydzio diskus kokie priklauso, tik del ivairumo gali nusipirkti ate power disc - bus raizyti. Zimmermann grezioti. Gal net yra raizyti ir grezioti. O sport pack stabdziu sistema neverta investuoti.

Realiai geriausia nieko nedaryti. Ties greziojimais diakai skilineja o is raizymo nieko nepajausi, tik stilius.

Gal nederetu cia rasyt, bet bmw x50mD. Zodziu dyzeliukas apie 400 arkliuku ir diskai nei grezioti, nei raizyti.

amerika 2016-12-05 17:42

manau pas autoriu jau gamykliškai stovi:xx: sport pako buferis nes modelis 280cdi,kas liečia 4antgalius pas dyzeli esu mates ,bet ten mažu mažiausiai juokingai atrodo,na nebent butu chevy 6.7l super heavy duty.....ne mano reikalas,kas ka nori tas ta daro....o kas liečia suportus ir diskus stabdžiu tai deveti amg komplektas mačiau kažkur 1,8 euru,ir ne idealaus stovio,na amortikai irgi virš 1k plius darbai,jei dar išmetimas su buferiu ,išeis puse tamstos auto kainos....apie 4-5k euru....:unreal:
na jei nesinori pirkt tkro amg ,o norisi pasdaryti kažka ir negaila tam pinigu ..go ahead

Rawwslt 2016-12-05 17:48

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 452007)
manau pas autoriu jau gamykliškai stovi:xx: sport pako buferis nes modelis 280cdi,kas liečia 4antgalius pas dyzeli esu mates ,bet ten mažu mažiausiai juokingai atrodo,na nebent butu chevy 6.7l super heavy duty.....ne mano reikalas,kas ka nori tas ta daro....o kas liečia suportus ir diskus stabdžiu tai deveti amg komplektas mačiau kažkur 1,8 euru,ir ne idealaus stovio,na amortikai irgi virš 1k plius darbai,jei dar išmetimas su buferiu ,išeis puse tamstos auto kainos....apie 4-5k euru....:unreal:
na jei nesinori pirkt tkro amg ,o norisi pasdaryti kažka ir negaila tam pinigu ..go ahead

Raso, kad fjordais vazineja. Matyt norvegiskas auto, tad jo kaina ne Lietuviska. :pepsi:

amerika 2016-12-05 18:40

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452008)
Raso, kad fjordais vazineja. Matyt norvegiskas auto, tad jo kaina ne Lietuviska. :pepsi:

gali but kad kaina aukštesne na skaitykim 10-12 k bet investuot minimum 30procentu auto vertes del abejotino efektyvumo:unreal:,na čia sakyčiau lai daro
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/merc...-25029747.html
Pasiskambina tegul ir susižinos kinišku "daiktu " kaina,kurie nežinia kaip atrodys po vieno sezono...

Rawwslt 2016-12-05 18:49

Tai jau taip. Skamba gerai padidinti stabdziu efektyvuma, bet manau neverta. Ir taip gerai stabdo, kam papildomas svoris. AMG detaliu kainos nearelios. Nu bet kai sakoma jeigu nori, tai reikia :xx:

Egiux 2016-12-05 21:59

https://www.facebook.com/photo.php?f...8&l=d747de10d9
na tingejau ieskoti originalios foto tai greiciausias variantas parodyt koks tas originalus ismetimas, kur sakau kad tik antgalius dvigubus deti noreciau. p.s.- ne kazkokius didelius, gremezdiskus, o panasaus diametro, dailiai pachromuotus :fire:

Willeris 2016-12-05 22:02

Citata:

Pradžioje rašė Egiux (Post 452076)
https://www.facebook.com/photo.php?f...8&l=d747de10d9
na tingejau ieskoti originalios foto tai greiciausias variantas parodyt koks tas originalus ismetimas, kur sakau kad tik antgalius dvigubus deti noreciau. p.s.- ne kazkokius didelius, gremezdiskus, o panasaus diametro, dailiai pachromuotus :fire:

tada jeigu rimtai žadi investuoti, dėk amg apdailą, ten yra "gatavos" vietos, antgalius irgi susidėsi, bus vaizdelis liux.

https://s3.amazonaws.com/static.cart...a6fc1d7061.jpg

Egiux 2016-12-05 22:06

Citata:

Pradžioje rašė Willeris (Post 452077)
tada jeigu rimtai žadi investuoti, dėk amg apdailą, ten yra "gatavos" vietos, antgalius irgi susidėsi, bus vaizdelis liux.

kaip minejau, dideliu investiciju i apdaila kisti nezadu :) pavasari laukia butini padaryti darbai, na ir tuo paciu prie ju sakau pripaisyt noreciau del to ismetimo bamperio aptvarkyma ir mazus spoileriukus padazyt kebulo spalva

p.s.- seilejausi cia kuri laika is amerikonu stovejo e63 su padauztu priekiu (praktiskai tik apdailos, na gal radiatoriai, bet dalys supirktos). kaina 10500eur. kaip ir galima speti, greit dingo skelbimas :)

ValdasDas 2016-12-06 08:32

Susidejau pries 3metus as irgi KONI amortizatorius ir ratus zemo profilio... zinok po tiek laiko gailiusi.. masina valdoma gerai, bet padaznejo pakabos problemos, proekine
Guma devisi Ne vienodai, kad 7-8K km reik det naujas padangas, padarius kietus amortizatorius per metus islindo Salone daug nereikalingu garsu,suminkstinus - i siek tiek rimtesni posuki masina plaukioja...
P.S po svenciu mastau detis paprastus amortikus atgal..

ValdasDas 2016-12-06 08:36

1 Attachment(s)
[QUOTE

Svaikele 2016-12-06 20:23

is kur spoilerius pirkai?

Egiux 2016-12-07 15:08

Citata:

Pradžioje rašė ValdasDas (Post 452109)
Susidejau pries 3metus as irgi KONI amortizatorius ir ratus zemo profilio... zinok po tiek laiko gailiusi.. masina valdoma gerai, bet padaznejo pakabos problemos, proekine
Guma devisi Ne vienodai, kad 7-8K km reik det naujas padangas, padarius kietus amortizatorius per metus islindo Salone daug nereikalingu garsu,suminkstinus - i siek tiek rimtesni posuki masina plaukioja...
P.S po svenciu mastau detis paprastus amortikus atgal..

idomu... ir viskas logiska, aisku. tai kaip chebra sakot, optimaliausia butu avantgardo spyruokles tiesiog deti?

Citata:

Pradžioje rašė Svaikele (Post 452199)
is kur spoilerius pirkai?

tiuningas.eu sitie veza uz krikscioniska kaina. nors pvz buferiu tarkim nedrisciau uzsakinet is tokiu gamintoju, o spoileriukas primeciau neturetu kazko bijoti ir isores poveikis kazi koks jam ten tebus, tad manau nepasimatys, jog ale-originalus. susisiekiau, sake po kaledu berods vel vaziuos uzsivezti, reikia uzsakyti is anksto, tu spoileriuku sandelyje neturi. kadangi man iki pavasario tereikia, tai tinka :)

sitas man netinka, jis toks jau visai universalus, kaip tarp langu klijuojama tarpine...
http://tiuningas.eu/products/30/9/163/

va sitas jau uzeina ant galines dalies, yra tarpas stoplempei
http://tiuningas.eu/products/30/9/1679/

kas liecia galini stikla
http://tiuningas.eu/products/30/9/162/ sitas, kur prekes kodas -01 baigiasi, sake siek tiek platesnis. dar klausiau del ispjovimo antenai, sake nera. nors foto atrodo kitaip, arba ten prapjauta tiesiog montuojant
http://tiuningas.eu/products/30/9/1639/
http://tiuningas.eu/products/30/9/2145/

jei kas turite geresniu variantu, pasidalinkite prasau :)

beja vienur kitur kazka paskaitau, jog avantgardo amortizatoriai reguliuojasi..?
pvz kaip rasoma cia
http://www.mb1.lt/archive/index.php/t-9325.html
kas cia kaip??? nes jei tame yra tiesos, tai mano nuomone tikrai optimaliausia butu, atsizvelgiant i kitu nuomone jog kas turejo labai zemas ir kietas nepasiteisino, norisi originaliu, o avantgardo vaziuokle pats tas ziurint i stabiluma ir komforta

Egiux 2016-12-09 02:02

Taigi manau reiks ieskoti avantgardo spyruokliu. Dabar kaip cia yra, sako jam pagal komplektacija ir svori taipogi gali keletas variantu buti? Ar uzteks pakeisti TIK spyruokles ar reikes keisti kazka ir daugiau? Nes jei keisti tik spyruokles, tada daryciaus viska siam pavasariui ir nebreikes kazko beburti, tam tiks ir dabartiniai r16 ir siek tiek didesni ateiciai. Kazkaip tikejausi daugiau nuomoniu sia tema... Ar jau forumai nebepopuliarus siais laikais? :)

Robertas1993 2016-12-09 10:02

Citata:

Pradžioje rašė Egiux (Post 452500)
Taigi manau reiks ieskoti avantgardo spyruokliu. Dabar kaip cia yra, sako jam pagal komplektacija ir svori taipogi gali keletas variantu buti? Ar uzteks pakeisti TIK spyruokles ar reikes keisti kazka ir daugiau? Nes jei keisti tik spyruokles, tada daryciaus viska siam pavasariui ir nebreikes kazko beburti, tam tiks ir dabartiniai r16 ir siek tiek didesni ateiciai. Kazkaip tikejausi daugiau nuomoniu sia tema... Ar jau forumai nebepopuliarus siais laikais? :)

Norint pakeist avantgarde zemas spyruokles reikia keist kartu avantgarde tipo amortikus nes esamus greitai sugadinsi :) pas mane avangarde tipo komplektacija bet nu vaziuokle tai zema visiskai :)

Egiux 2016-12-09 14:01

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 452514)
Norint pakeist avantgarde zemas spyruokles reikia keist kartu avantgarde tipo amortikus nes esamus greitai sugadinsi :) pas mane avangarde tipo komplektacija bet nu vaziuokle tai zema visiskai :)

o ar gali patvirtinti ar paneigti, jog tu paciu metu tam paciam modeliui tos spyruokles gali buti skirtingos (tipo pagal bendra masinos svori atsizvelgiant i komplektacija)?

Rawwslt 2016-12-09 14:20

Teko deti aftermarket spyruokles. Nebuvo zymejimo. Tai reikejo pirkti dazu ir dazyti taskelius :xx:

Egiux 2016-12-09 14:21

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452528)
Teko deti aftermarket spyruokles. Nebuvo zymejimo. Tai reikejo pirkti dazu ir dazyti taskelius :xx:

sposauji? :D

Rawwslt 2016-12-09 14:38

Nea. Rimtai. As kai dirbu, tai pagalvoju ir apie kitus. Gal kitas nusipirkes automobili nezinos kokias spyruokles pirkti. Pasiziures i zymejima ir bus viskas aisku. :pepsi: Kai sako daryk gerai, arba isvis nedaryk ;)

amerika 2016-12-09 15:25

žymejimas geras :xx:,o iš tikro pasieškok angla ardoma su tokiu pat kebulu ,varikliu avangarda ir nusipirk visa komplekta,nereikes spelioti ir gausi orginalias dalis kurios gali laikyti net keleta kartu ilgiau negu aftermarket...

Egiux 2016-12-09 15:25

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452531)
Nea. Rimtai. As kai dirbu, tai pagalvoju ir apie kitus. Gal kitas nusipirkes automobili nezinos kokias spyruokles pirkti. Pasiziures i zymejima ir bus viskas aisku. :pepsi: Kai sako daryk gerai, arba isvis nedaryk ;)

na tai gal gali pasakyt daugiau ka del tu spyruokliu, sakykim jei ieskau avantgardiniu, tai yra kazkoks svorio indeksas joms ar kaip? is kur sakykim galima butu suzinoti koks jis (jei aplamai toks yra) man reikalingas? is kur zinojai kaip dazyti? :beer:

samagonas 2016-12-09 15:42

:good:
Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452531)

Rawwslt 2016-12-09 16:32

Citata:

Pradžioje rašė Egiux (Post 452533)
na tai gal gali pasakyt daugiau ka del tu spyruokliu, sakykim jei ieskau avantgardiniu, tai yra kazkoks svorio indeksas joms ar kaip? is kur sakykim galima butu suzinoti koks jis (jei aplamai toks yra) man reikalingas? is kur zinojai kaip dazyti? :beer:

Seip yra skaiciuokle man atrodo epc.
O koks variklis pas tave?

Egiux 2016-12-09 17:24

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452541)
Seip yra skaiciuokle man atrodo epc.
O koks variklis pas tave?

280cdi OM 642

Rawwslt 2016-12-09 17:28

Tai tu nori su leisti? Jeigu jo tai po amortiko lekstute yra reguliuojami ziedai.

Egiux 2016-12-09 18:14

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 452548)
Tai tu nori su leisti? Jeigu jo tai po amortiko lekstute yra reguliuojami ziedai.

va cia irgi klausimas pasistojes tas buvo. tas reguliavimas tik avantgardui ar ir elegancui yra? dabar pas mane elegance. bet sakau stabilumo truksta tai rimtai apie avantgarde spyruokles ir amortikus galvoju

Svaikele 2016-12-09 18:43

kiek as girdejes avangardams reguliuojasi..

Egiux 2016-12-09 19:06

http://www.mb1.lt/showthread.php?t=15903

dar viena tema radau kur snekama kad reguliuojasi. pavargau beieskodamas kaip ten kas atrodo ir kaip darosi, coilus visokius meta...

Rawwslt 2016-12-09 19:11

Istrink greitai kol admin nepamate

Robertas1993 2016-12-09 20:25

Citata:

Pradžioje rašė Egiux (Post 452526)
o ar gali patvirtinti ar paneigti, jog tu paciu metu tam paciam modeliui tos spyruokles gali buti skirtingos (tipo pagal bendra masinos svori atsizvelgiant i komplektacija)?

spyruokles tiek eleganco tiek avantgardo vizualiai nesiskiria, skiriasi spyruokliu kietumas, tai siuo atveju eleganco kietesnes nei avantgardo ir avantgardo amortiku stokai trumpesni uz eleganco, ir vaziuojant per duobes ar kalnelius girdesis bumbtelejimai, tepalai gali isbegti is amortiku ir vietoj tepalu prisirinks vanduo, manau pats turbut zinai kas bus ziemos metu kai bus labai salta :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:19.