![]() |
Kaip patikrinti tepalo lygi W220 automatineje dezeje?
o kaip man ant w220 pamatuot ten yra vieta specialiai matuoklei, gal kas zino jos tikslu ilgi pasigaminciau tada ir draugam galeciau pamatuot. o dapilt reikia irgi per ta pacia vieta? nes daugiau nera pas mane per kur. ir kur isleidimas tepalo gal kas dar tokiu foto turit su apacia dezes?
|
Citata:
|
isilusiams tepalui mazdaug 6cm nuo dugno
|
w220
Gal kas patartumet Kaune diagnotikos meistra.
|
kokia cia seniena atkasei :D autokurtas padarys tau diagnostika :)
|
:hi:Nismai na kaip einas su w221 gal jau juda zveris;)fotkiu imest gali
|
nu pasiruosiau ir issidaziau kebula pats, nes niekas nebutu taip kruopsciai padares, tas daugiausiai laiko ateme. o db renku dar sio bei to truksta, pvz stogo apmusimo nk nerandu, tai neapsisprenziu pas vokiecius visiskai juodas yra su visom stoikem juodom tai nzn kaip cia atrodys visiskai juodas prie rudo salono, bet tikrai geriau nei pilkas :) arba dar laukt reik gal atsiras sviesus ant lt ar lenku. imesiu gal kokia foto jei netingesiu
|
juodos gal negadintu vaizdo lubos...jei neskubi gali palaukt, bet vasara arteja ;)...smagu butu pamatyt foto is naujesniu s klases...
|
siaip gal net ir graziau man butu juodos bet jei noresiu parduot nebus jau pliusas turbut :)
|
taip graziau, bet jei pirks rimtas zmogus supras kad kazkas buve ir kils daug negeru minciu ;) bet auto daraisi sau manau ne problema...
|
bet masina vaziuoja ?
|
dar kolkas ne nes pravotke nesulituota, po kokios savaites ar 2 bandysiu vest :d
|
Viska darai pats? kaip dazymo darbai? dazei pries tai?
|
daziau pats su savo iranga kebula paty, amg bamperius sparnus vesiu profams, butu masina pigi dazyciau ir dalis pats kaip visad darydavau. svarbiausia buvo man, kad kebulas butu ledinis niekad nepradetu rudyt ar pan. naudojau grunta ranal 2 komponentu epoxidini, nors pas mane pagrinde dazai nudege buvo ir rudziu nelabai buvo ir skardos neperdegusios galima buvo paprastya naudot. jo viska pats isrinkau supirkau ir surinksiu, laidus pats irgi lituosiu gal pades kazkiek pusbrolis. tokios degusios masinos niekam nepaduosi, kad padarytu viska gerai jau cia paciam reikia uzsimt jei nori gerai, beje kaip sau toks projektas lengvai degusios visai smagus ir nesudetingas, bet jei butu skardos perdegusios tai nepsimciau tikrai virint is gabalu ir pats nenoreciau tokios masinos sau, jau geriau tada atitampyta butu.
priekio kebulo paruosimo dazymo samata butu: gruntas~60 , skiedikliai, acetonai ~10, dazai ~40, silikonas spec sujungimams ~20, sepeciai sveitimui ~50, svitriniai ~20, rudziu surisejai ~40 ir daug darbo +1 bulgarke netlaike :) jei kazkam buciau dares taip buciau kokius 2000 paemes uz viska |
:good::isveik: taip ka pats pasidarai zinai kad bus kaip priklauso....aisku visu galu meistru nebusi galima paprasyt pagalbos...tai vasara gal kaune matyt bus galima vazinejant ar i meeta ;)
|
kai surinksiu pilnai, uzleksiu pasivaident i koki meta :prakos: tiesa langa pats ir neklijuosu tegu daro tas kas kiekviena diena tuo uzsiema :)
|
Laukiam foto tavo zveriuko..projektas prikelimo nemenkas:) Man tai nervu neuztektu tokiem darbams ir jauciu zmona is namu isvarytu :)
|
kai neesi toks protingas pagal savo metus, kad uzdirbtum tiek, kad ledine iskart pasimt, reikia kompensuot darbu kokiu moki, kad svajones pildytusi ;)
|
arba ne tik neprotingas tiek bet ir per daug saziningas tada reikia dar sunkiau dirbt, nedirbsi niekas uz dyka neduos. aisku ne is paskutiniu centu cia taisau bet zinau pinigu verte tai taupau tokius litus uz kuriuos pats galiu pasidaryti taip pat gerai
|
Citata:
|
Kiek tau galutiniam jis kainuos, jeigu ne paslaptis :) ? Nes nuo tada, kai pirkai, atpigo smarkiai, jau po 50-60k pilna...
|
nu apie 13 skaiciavau, amg apdaila dar pora, facelift visokie bajeriai dar pora kainuos. nelabai atpigo tada ir prasidejo kainos mazdaug nuo 16 sveiku bet neisku ar geros bukles pats pigiausias gal pravaziaves puse milijono koks :) nu padaryta vertinsiu koki 25 savo o uz tiek tikrai nebuciau pirkes cielo ir ne taip jaucias kai po biski krauni kaip issimoketinai :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |