![]() |
w211 2003 , antifrizo parinkimas
sveiki , paprastas klausimukas . kokios spalvos antifriza pilt. i w211 2003 pradzios . g11 , g12? zalia , rausva?
|
melyna
|
A kodel ne zalia? :pepsi:
Man patinka randonas, bet nepilu as jo :pepsi: |
spalva ne prie ko,kas kokiu dažu turi tas tokius pila,tech.charakteristikos svarbu G12 sako geras
|
Gal tada 325.
|
G12 Plus tada jau :)
|
priskaldysit jus cia malku...Berniukai pila zalia,mergaites - raudona.
|
Citata:
|
Citata:
|
:xx::thumbsup::thumbsup:
|
raudona g12 paciupau geresni , isleisiu pilnai ir pripilsiu
|
kiek mb maciau tai melyni..:) draugelis tipo pirko orginala buvo melynas ir pas mane nuo pirkimo melynas :) o mb maciau nemazai :) pas vw visada matau raudona ir pas mane golfe raudonas :) tiek ziniu ir pastebejimu is mano puses :) idomu ka vampyras pasakytu :)
ps mano mb melynas langai melyni gal uz tai ir skystis melynas :DD |
Citata:
|
pas mane zalsvas isvis stovejo , irgi maciau tiek melynu tiek zaliu atspalviu. raudonas geriausias is sudeties ir rekomendacijos buvo . pradzioj irgi girdejau ,kad tos pacios spalvos pilt geriau. bet pilnai isleisiu antifriza ir nauja uzpildysiu , tai neturetu reiksmes dideles but
|
tai aisku kad nebus svarbu nemaisyti :) bet o taciau as manau jei mb sugalvojo pilti melyna as to ir laikausi o ten dideles esmes nera :) atseit raudonas visada budavo geriausias bet negi mb tokie atlapausiai ir pila negeriausia?:)))
|
Citata:
|
Realiai turi atitikti specifikacija antikorozijos iki 2014 MB. aproval 325 ir 326.
Dzin ta spalva. Realiai reikia skaityti kekvieno automobilio zinyna. Ten raso keitimo intervalus. nuo 3 iki 15 metu. arba iki 250.000km. Seip jeigu ilgas intervalas reiktu pasitikrinti su spec priemonem kiek chemijos like ausinimo skystije ir esant reikalui dapilti priedu. :pepsi: |
vistiek mb melyna geriausiai ziurisi o visa kita fuflo jei kitaip bakeli sviecia :))
|
Citata:
Tada pas mane melyni langai su fuflo issipletimo bakelyje :xx: |
:uubabe:
Citata:
|
:good:
|
Netrumpai, bet aiškiai :good:
|
Citata:
Bus fuflotai melynas antifrizas |
fuflotai tikrai nebus :D gerai kad pasikeitei:)
|
Citata:
|
saizen :) tada :))
|
Citata:
|
Rusu forume skaichiau, kad pas w211 ishsipletimo bakelyje yra kazhkokios granules maishelyje, su laiku tas maishelis suyra ir tos granules uzhkisha visa sistema. Esat ka nors girdeja ? Jei tai teisybe, paieshkochiau pas save slieku, kol neishiro :)
|
na del maiselio negirdejas, bet nekarta skaites esu jog keiciant antifriza rekomenduoja pasikeisti ir bakeli i nauja
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
parodziau tai ka skaitei, tiesa, ir zinai ko ieskoti. kokiu dar klausimu kyla? Citata:
p.s. cia silikato granules kurios butent issiklaudo po visa sistema ir viska suklijuoja, randasi maiselis issipletimo bakelyje, tiesa nevisada ir ne pas visu. |
O kaip sužinoti pas ką yra o pas ką ne? :geda:
|
Citata:
|
Zalias antifrizas - pigiausias? :)
O 1997 pilu geltona - tipo pagal metus tinka. 2011 - rozinis ar violetinis, kazkokia grazi spalva sviecia. Ka Vampyras pasakys - koki pirkti papildymui? :) |
Parduodu juodą antifrizą! Pigus ir pats geriausias! Tinka visoms markėms!
(Kainą parašysiu vėliau, reik dar išbandyt, kiek dažų susinaudoja juodą spalvą išgaunant) |
Citata:
|
Man atrodo cia prikolina
|
Citata:
Spalva dzin. MB dabar naudoja melynos spalvos. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:18. |