![]() |
w209 neatsidaro dureles is isores
Sveiki, paspaudus salciui atsirado nauja beda - negaliu atidaryti abieju duru is isores - i masina 2 dienas patenku pro bagazine :D Panasu kad problema su rankena - duru gumas esu svieziai sutepes, darant is vidaus viskas graziai atsidaro. Galbut turit ideju kaip beda isspresti?
|
Ledo tirpiklio nusipirk. Ir isryto supursk langu kampus kur gumos. Dar gali ir ant rankeneles tarpo purkstelt.
|
Purksk nepurskes jei ten plastikai nuluzo ir neuzsikabina uz liezuvelio...
|
Buna stiklas prie gumos prisala ir neleidzia jo nuleisti, tada duris neatsidaro. O is vidaus betkokiu atveju atsidaro.
Jeigu pavazinejus, masina pasyla ir dureles pradeda darinetis, o po nakties vel tas pats tai langai prisala. |
Citata:
Vakar ~2 valandas pavazinejus problema buvo issiprendus, todel tikiuosi niekas nenuluze. |
Ziema w209 be ledo tirpiklio neissivaizduoju. :pepsi:
|
Citata:
Pilnai atidarius abieju duru stiklus vistiek neatsidaro is isores, todel nemanau kad stiklas + as viska svieziai sutepes silikonu... |
Tai spyna tada. O man pastoviai is isores prisala. Ties dureliu virsum.
Rankena is isores juda ar ikalta? |
doubleb laikai automobili lauke ar garaze ? jeigu lauke, tai tepk ka nori vistiek dregme viska uzsaldo.
|
Citata:
Juda, bet taip kaip uzrakinus traukiasi. |
Citata:
|
dregme juk kondensuojasi. ir kaip sakant vanduo uzsistovejo,ir uzsalo dureliu mechanizme. lauk siltesniu oru, arba varyk i silta garaza.
|
Gal zinot ar sita funkcija turi veikt ant clk 209 https://www.youtube.com/watch?v=5W2NOMSdmvo ?
|
pas mane uzeina veikia, uzeina ne.
|
Kai grisiu is darbo lems ar galesiu eksplotuot ar teks pavasario laukt :D
|
Suveikė:)
|
Nu pasakok, ka ten pridirbai?
|
Nieko kolkas netvarkiau, tiesiog į auto patenku atsidarydamas langus rakteliu ir patraukdamas rankenėlę iš vidaus.
|
Veiki infra red akis kad langus atidaryt? Nereiktų per bagainę lipt 😁 man su clk nėra bėdų, buvo ustrigęs langas kai sniegas patirpo ir ualo ant gumos prie lango, durelių viraus. Su ledo gramdekliu pravaliau ir viskas toliau liuks 😊
Pagalba Su Star Diagnostika Kaune ir ne tik. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |