![]() |
OM 642 turbo valdymas
OM642 motorui pakeitus turbo valdyma,reikia kalibruot ar dedi ir vaziuoji?
|
Citata:
|
Citata:
S211 280 05M |
Citata:
|
Aš atrestauruotą uždėjau ir viskas ok.
|
nu kaip meistram sekasi/nesiseka nelabai mane jaudina.......,bet jei pakeitus tik valdyma,reikes kazka papildomai daryt, arba blogiausiu atveju visa turbo su kitu valdymu?
ar cia plug'n'play? |
uz turbo valdymo remonta uzsiprase 100e plius turbo restauracija 220.. nupirkau netiketai uz 130e kita su valdymu ir kolkas gerai :) bet galima pirkti man attodo tik valdyma ir deti bent taip siule perkupas daug kartu tai dares tai kazko ipatingo matyt nera :)
|
Citata:
|
tai turbut aisku kad ne bet restauravimo kaina manau ta pati :)
|
Citata:
S211 280 05M |
tai reikia valdymo matyt nuo tokios pacios turbinos :) o ne ml :) na aisku kad butu arti to kas buvo reiketu viska restauruoti turbina ir elektra bet neturint pazinciu tai kaina virs 400e manau brangoka jei neplanuoji ilgai vazinetis.. jei planuoji tai verta :)
|
Citata:
|
kai valdymas nueina,tai simptomai tokie- užkurus ir truputi pvaživus ,minant dugna ,auto pradeda jot-ta prasme visa auto taso ir atleidus gaza isijungia avarinis,užgesinus varikli ir vel užkurus vel važiuoja normaliai ,kol neduodi dugno,kai variklis una pilnai šiltas ir gazuoji normaliai(pirma karta) viskas gerai,veliau važiuojant gali mint dugna.Užgesinus auto ir vel bandant iš karto duot dugna ,situacija pasikartoja....
|
Citata:
|
jo pas mane tas pats buvo.. dabar taip buvo viena karta ant salto.. nejojo bet uzkelus aukstai apsukas atleidus gaza reikejo perkurt..vaziuosiu kompo ir ziuresiu ar nebus irgi valdymas:))) tai bus juoko kai teks vezt vistiek valdyma daryt:))
|
Citata:
|
nu tau nebus turbut uz tiek pasiskambink kur daro turbinas ir paklausk seip kaina kiek kainuoja elektros darymas nes sake tipo seip kainuoja 150e. turbo baltic mano klientai tai man uz tiek butu padare:)
|
Pas tuos valdymus (aktuatorius) dazniausiai sudyla plastmasiniai dantratukai. Nebutina pirkt kita, dantratukai nauji parsiduoda atskirai, juos pakeist nera sunku.
|
kažkas su ml turbo valdymu turejo problemu,tai kažkur dare už 70 po savaites kitur perdare už450:)
|
Citata:
uz 450 vien valdyma tvarkyt tau jau be fantazijos reikia but,nebent naujas 1200 kainuoja. |
Citata:
|
Citata:
Diagnostika kai dariau ne su startu,tj meistras ir sake arb waldymas arb turbo. Wadinas ieskot reik waldyna kita ne nuo ML[emoji1] Gal wiruciaj kaska pasiulysit,nes jau nerwina turint mersa waziuot kaip su arkliu...[emoji53] S211 280 05M |
Labai ebejoju ar kas tvarkingą turbą žers atskirai parduodamas tik valdymą ir pačią turbą.
|
pritariu Dariui,turba šiam varikliui buvo su valdymu Pliuse 180 neaišku koks stovis...Bet pigiau neesu mates.
|
kuo jau neabejoju,bet pagal koda,kad tinka nuo 2.0 2.2 mondeo,nuo opel,kia,daewoo,bmw ir dar yra kas naudoja. kaip pavyks nusipirkt,cia jau atskiras klausimas,as ryt jei neapgaus nuo mondeo pabandysiu,nes pasakius nuo merso kaina tampa x 5.
|
|
Citata:
|
nu pamegink atvesiu jei ka paskui savo :))) arba bent darbu eiga fotkink ir dalinkis :)
|
Citata:
https://www.youtube.com/watch?v=3uaCIHsXZWs |
tai cia juokas :D tik reiketu labai viska susiletinti:)) parasyk kaip sekesi su devetu ir nuo kitos masinos kaip supratau bus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
menkas juokas,ka moteriške pasakys kai bandys koki laikrašti paskaityt:unreal:
|
Citata:
is tikro as pagal detales koda ieskojau ir kazkaip radau. |
Citata:
aš rimtai klausiau |
Citata:
|
Citata:
S211 280 05M |
nenoriu tiket kad tiks nuo bele ko,nes viduriai ,t.y. krumpliai ir žingsnis turetu skirtis ,o ir potenciometras turetu buti kitoks,gal tik vizualiai atrodo taip pat...bandau rast rem komplekta,bet tik alli expres dave kažka panašaus ,ten tik urmu perkantiems,nepirksiu gi 50 vnt...:confused:
|
Citata:
Citata:
imk is situ paciu lenku 10vnt ar tarkis,kad parduotu komplekta pabandymui. https://www.alibaba.com/product-deta...018149927.html |
butu idomu ismeginti :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:18. |