![]() |
Kaip prikoduoti garažo vartus?
Sveiki, gal kas patars kaip prikoduoti garažo vartus?
Konkrečiai domina w220 kėbullas. Bandžiau visais būdais youtube.com kur pateikia - nesigauna ir viskas. |
Neina
Lenkisku garazo vartu prie vokisko mercedeso neprikoduosi |
Citata:
|
Juokauju, bet matyt dazniai netinka. Keleta zmogeliu bande, dar niekam nepasiseke.
|
Citata:
|
Atsargiai su tais vartais. Prashyk kad ta dalyka darytu geras vagis, nes visi snargliai tuos vartus atidarineja.
|
Man ant 211 irgi nepavyko :(
|
Citata:
|
Citata:
|
po keleivio sedine,bet knopke veikia tik rankini uztraukus
Citata:
|
gal sitas video pagelbes
<iframe width="800" height="600" src="https://www.youtube.com/embed/S_mcqu2hUZw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Citata:
|
Citata:
Dhahahahahahah bhahahah :juokiasi: :juokiasi: Per tave teko nauja sumustini pasidaryti :xx: |
gera bairi sugalvojai :) paziurejus i youtube tai pas w211 yra po galiniu veidrodeliu trys juodi mygtukai, pas mane paprastas, vadinasi pas mane mygtuku nera :)
|
o po keleivio sedine ziurejei?
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jeigu turi masinos knigele, tai ten raso kaip sinchronizuoti.
|
Tai jei nera mygtuku ant veidrodzhio, tai ir laimes nebus? 😟
|
Citata:
Nebent viltis yra po keleivio sedine :xx: |
Citata:
|
O jei ish anglo persimeschiau salona, tuomet knopke butu po vairuotojo sedyne? 😁
|
Manau taip 😬
|
o vat idomu jei keiti veidrodi is paprasto i ta veidrodi kur yra mygtukai, problemu nebus dedant? laidai kazkokie yra lubose kad prijungt tuos mygtukus? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
2 Attachment(s)
Kai turesi laiko paziurek youtubei ar pacioj googlei info tikrai yra, "homelink" su savo modeliu
Per kelias minutes jau radau kad europiniai ir usa veidrodeliai dirba ant skirtingu dazniu, todel dazniausiai ir neina priprogramuoti.info tikrai yra tik netingek pasinknisti :) ishsiversk i anglu jeigu reikia ir paskaitik daug geros info yra linkas Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nera naujienu del lenkisku vartu pririsimo prie vokisko veidrodzio? W219
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:26. |