![]() |
A208 Automato problemos, nebegaliu perjungti zemiau N padeties
1 Attachment(s)
Labai visiems aciu, be forumieciu palaikymo tikriausiai nieko nebuciau padares :geda:
Taciau dabar turiu nauja problema :wavecry: Kai ja parsivariau, begiu riciagas sunkiai vazynedavosi Attachment 1122 Galvojau kad tel to, jog per avarija buvo prikrite stiklu. kiek isejo nuardziau ji ir su dulkiu siurbliu istraukiau stiklus, bet nieko nepagerejo. O dabar isvis nebegaliu ijungti padeties, zemiau N. Gal kam yra panasiai buve? :confused: Nesu ardes to pacio begiu bloko, gal kas yra tai dares ir galetu pasakyti: ar as ten nieko nepridirbsiu ardydamas? |
tu D raidės negali įmušti? :ne:
|
Citata:
|
Nu nekaip, nei su viena pavara negali važiuoti tos kurios veikia :confused: bandei pas meistrus nuvaryt? :blush:
|
ne dar nevariau, tik prasidejo tokie bajeriai - ir iskart i mokslus ismoviau :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Cia bus turbut sugedes koks stabzio daviklis ar kazkas panasaus. Siaip is n i d be stabdzio jungiasi , tai tikriausiai ten mechaniskai kazkas pacio riciago sugede, gal kazkas vidui luze ar prikrite, bandyk issiardyti.
|
o per jega bandei jungti?turetu isijungti.man taip buvo isardzius ir vel surinkus,nieko nepesiau vistiek sukei junginejosi,gal kokius 5 kar ardziau rinkau ir vistiek taspat,kantrybe truko ir srote nupirkau nuo anglo,ir viskas tuom pasibaige
|
o brangiai sumokejai?
Nenuspaudus stabdzio is parkingo neisjungiu, o kai nuspaudziu, issijungia is parkingo ir junginejasi laisvai P R N, o D niekaip :confused: Bandziau ir per jega, bet nieko nepavyko :confused: |
gal koks avarinis rezimas isijunge, negali taip but?
|
bet kad anksciau jungynedavosi :confused:
O viena ryta, kai reikejo vaziuoti i kamera dazymui, jau nebeisijunge :wavecry: |
Citata:
|
Siaip srote pasiieskok, bet triptronicu jauciu kainos nemazos ir gal mazai yra :confused:
|
na, tada manau neissisuksiu be naujo bloko pirkimo :wavecry:
|
Citata:
|
tai kokia tu ten nuotrauka imetei ?
|
1 Attachment(s)
ai pas tave paprastas, o tu sita su triptronicu buvai imetes :D
|
jo pas manes paprastas, tik nuotrauka betkokia imeciau, kad suprastumet apie ka kalbu :)
|
sitas daigciukas man kainavo 250 lt ir tai angliskas,bet neesme svarbu veikia :)
|
Citata:
Ar jie visi daugmaz vienodi? |
ziurejau kad atitiktu tvirtinimas fiskes kiek kontaktu ir ar tokios fiskes
|
Man rodos tik nuo dezes priklauso, bet ju nedaug buvo su 5 begiu, nuo kubaturos tikrai nepriklauso.
|
ok aciu, per tas kelias savaites kol esu Kaune - bandysiu ieskoti :wave:
|
Tiki kad isbusi kelias savaites :)
|
idomumo delei,kaip pasalinai gedima,sutvarkei tapacia kulisa ar pirkai kita?
|
Sutvarkiau tapacia :) Visa isardziau "na drebezgy" ir isvaliau, sutepiau ir t.t - padejo. Buvo gan nemazai visko prikrite, o svarbiausia buvo kraujo zymiu, kuris metalui daro bloga itaka, viska kemsa ir panasiai.
|
man buvo
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25. |