![]() |
Duju irangos montavimas: kur rekomenduotumete Kaune?!
nes jau **, tas isdidumas, reikia galvoti apie duju iranga..:-/
|
:cenzura:
cia klausimas kaip suprantu juoko forma |
kazkas keisto???? nors gal cia bajeris :) :geda:
|
Citata:
|
benzas - 3.80, dujos - 1.65...
Manau skaiciai kalba patys uz save :wave: |
dujos - virtuvei ;)
|
Ne iš gero gyvenimo dujas deda žmonės. Sportui dujų neužskaitau. Nebent dyzeliui kaip N2O, bet kasdienai naudot į paprast motorą tai tikrai taupu ir apgalvota.
Citata:
|
Su 1,8 varikliu 2000 litu sutaupytu per 10000 km manau labai netgi didelis pliusas sunkmeciu :)
|
Prie to pacio, apverktinas vaizdelis http://auto.plius.lt/skelbimas/lange...k230/id-318876 SLK su duju iranga :wavecry::ne:
|
Citata:
|
AMG gal ir nekas det dujas, bet i sena kupa, tai tikrai verta, nematau tikslo i masina kurios verte 1000-2000 euru pilt 17ltr benzo, bandysiu jauciu rizikuot ir detis dujas, po biski dasivedineju elektra variklio ir montuosiu zesiu kas cia bus saus nesaus :bounce:
|
mobilej maciau ir Lanceri evo8 su duja...:-)
Citata:
|
Citata:
|
dujos puikus dalykas :) va sy savaitgali pravaziavau apie 500 km ir tai kainavo man 80Lt o jai ant bendzo tai bent jau 200 :) skirtumas akivaizdus :bounce:
|
Jus rekomenduokit zmogui kur susidet iranga :) Arba bent pasakykit kur patys dejotes :)
|
studentu berods g. as ten dejau ir lb patenkintas esu :bounce:
|
butu is Marijampoles tamsta, tai rekomenduociau pati geriausia duju irangos montavimo, reguliavimo ir diagnostikos centra... montuoja BRC duju iranga, varysiu jauciu ir as ten abu merselius, kad perdetu man tas dujas, nes taip pat nepigu vazinetis... man ~200km kainavo prasukt apie 80lt... :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
yeap, 2.0-16 :D ten identiskas merselis, kaip mano stovi, sidabrinis, automatas berods, toks pats tuscias, tik gal ~170k km prabeges ir 1994m... nors imk ir dek mano numerius, bet ten balionas per visa bagazine pas ji... :D o tai man nelabai patinka, nes nebutu paskui kam grot....
o Pucenai, kokios talpos duju bakas vietoj zapaskes telpa 124-tam? :geda: |
Citata:
|
Citata:
AMG GALOGENAI SERVISO KNIGELE EKSPLUATAVIMO INSTRUKCIJOS kas antram zodi klaida... :) |
Pas mane vietoi zapaskes ir telpa 48-50l
|
Citata:
|
Sveiki, gal kas turi s210 su dujomis? nes mastau isideti dujas bet neisivaizduoju kur. Bagazines uzimti nenoriu o vietoje zapaskes ar nebus svoris didelis kairiam ratui galiniam?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
pabandysiu surasti foto... :) o šiaip, dedant dujas apie tai galima pasikonsultuoti pas juos... :) |
Citata:
|
radau visokiausių dujų balionų, tik ne tokių, kokius kažkada mačiau pas pažįstamą...
http://data.motor-talk.de/data/galle...entank-854.jpg na žodžiu, matęs tokį balioną, kaip apačioje, ilgis toks pat, bet aukštis - minimum dvigubai mažesnis :) http://data.motor-talk.de/data/galle...tank-32125.jpg |
Dekui... Manau priimtiniausias variantas man bus i zapaskes vieta :) reiks menesio gale lekti pas dujininkus ir pabendrauti. db reik atlikti variklio ir vaziuokles darbus...
|
Prieš Kalėdas montavau dujas-važiuoju mažai apie 10-15 t.km kasmet - čia su 2 auto.
Darbiniam MB190(su96m 110kw 2,2 plyta motoriuku) įdėjus Lenkiškas STAG dujas(dėjau brangesnę nei būtina-tinka su kompresoriais ir kt iki 2005m motorams), balionas 47 l,jei neišimi matuoklės,tai 40 l su trupučiu telpa,o rezultatas toks -kuro sąnaudos beveik nepakito 9-11 l -įranga JAU ATSIPIRKO- VAŽIUOJU MAŽAI -motoriukas dirba puikiai -visi nustatymai iš laptopo(pas meistrą žinoma) -minusas-pasunkėjo mašina ir atsarginis ratas bagažinėj -pliusas-atsigavo piniginė....... Jei įdomu- pasukit mano meistreliui 77-72729 pradžia kaip visur86 aš Kaune pigiau neradau.....o dėjaus ten nes patiko kaip montavo kitiems...:zenklas: |
Beje, 47 l balionas atsigulė į atsarginio rato vietą.Sėkmės visiems racionaliuose sprendimuose...:zenklas:
|
dekui uz rekomendacijas reiks pasiskambinti pasiteirauti... nes visi darbai siektiek atsidejo del finansu :) beje dujos kokios kartos? purkstukines ar paprastos? ir jei nepaslaptis suma kokia? :)
|
Na va... Pagaliau pas mane jau idetos dujos. :) Tikiuosi vaziuosiu sekmingai ir pigiau. Beje isidejau vertikalu baliona vietoj atsarginio rato nors teko nemazai pavargti del tokios galimybes.
|
Dujų įranga
Per kiek daugmaž laiko sugrįžo pinigai sukišti į dujinės įrangos montavimą? Įdomu, ar apsimokai, jei važiuoji mažai ir kur geriausia dėtis Vilniuje. Gal kažką iš šitų kas nors yra bandęs: svetainė autoresults.lt
|
viska pats turi skaiciuoti kiek isvazineji. pridek 1-2 litrus duju prie sanaudu su bendzinu. ir skaiciuok
|
Citata:
|
Tinklapio reklama
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |