![]() |
Aivaro Mercedes Benz W140 S320 1995m
|
shto ta ne tak to :D bet intriga yra ! :)
|
Aš galvojau vienas nieko nematau, tik besisukantį:zenklas::geda:
|
nesiseka man wis tu nuotrauku ikelti :xx:
|
www.talpykla.com tau pagelbės :geda:
|
W140 super modelis, mano nuomone, vis dar lieka techniškai "neperspjautas" ir po šiai dienai :)
|
Citata:
|
geras, tik salono truksta foto:)
|
Citata:
|
Ledinis banginis! :)
|
Citata:
|
kad dazyti visa brangoka apie 4000lt jei su gerom medziagom ruosti ir gerai perdazyti:):wavecry:
|
Citata:
|
pas mane yra ant stogo rudziu apling antena nezinau ka daryti:bounce:
|
Tada jau nelabai kaip. Kiek teko su dazytojais bendraut, tai sunkiausia ir prieit prie to stogo ir darbo daug. Na as kazkada buwau uzsimanes - sugalvojes, kad juodai stoga nusidazus graziai turetu but :)
|
mano tevas pries krize varinejo is svedijos vien tik mercedes benz o kaip zinom kokia bukle ten buna kebulu :cenzura: karozi ima masina ten juodai , ir kiek buvo parvares tai galima sakyti visus ir daze nes taip lengvai jau buvo pusliukes bet viena eske buvo nupirkes pigiai 1995m 3ltr dyzeliuka tai buvo supuves jau labai stipriai visa daze ir istikruju graziai gavosi:seile: ir kokybiskai tai net nepardavinejo jo o pats vazinejo metus laiko bet vis delto pardave :zenklas:
|
|
|
nznau neisejo man ikelti kad rodytu iskarto foto , dbr tik linkai bet tiek to:confused:
|
aivarai cia smulkiai aprasyta kaip ikelti foto:
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=168 ir butu gerai kad pries keldamas nuotraukas jas siektiek sumazintum nes originalaus dydzio po to netelpa i ekrana |
Aivarai o kiek kuro tavo MB paima ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tuoj prasides amzinos diskusijos apie W140 kuro sanaudas...
jau tiek temu prikalbeta vieniem daug ryja, kitiem maziau. gal nepradekit dar vienos diskusijos ir nenukrypkit nuo temos ;) |
miestas miestui nelygus, nelyginkim kokio Londono ir Kupiskio ;)
|
as siuo metu norwej osle gyvenu jei jum ka sakys oslas norwegijos sostine :)
|
Citata:
gal kas zino gamyklos nustatytas sanaudas w140 nuo 2.8 iki 6.0nio |
turbut aktualiau butu info nuo 1993 iki 1998 metu:
S280 automatas - mieste 19, uzmiesty 10, misrus 13.3 S320 - 19.3, 10, 13.4 S420 - 21.4, 11.2, 14.9 S500 - 22.1, 11.5, 15.4 S600 - misrus 16.9 |
Citata:
|
|
Citata:
|
Del 13ltr. nzn kaip ten yra, bet 19ltr. irgi negirdejau, kad imtu 3.2 banginis, mano tevas tik po miesta dazniausiai trinasi su savo, bet jis i 16-17 telpa, jau turbut 4 ar 5 metai vazineja su juo ir vis tas pats, nei daugiau nei maziau. O zmogus tikrai megstantis kartais paminkyt pedala.
|
as irgi kaip nusipirkau w140 tai aplinkiniai sakydavo kiek pili tu in sita banginy pasakydavau kad mieste 13 suryja visi tik juokdavos , nes prisipirke bmw 3 serijos kurie ryja ne ka maziau ir db griauzes waziuoja mersas uz 13ltr 100km , o ce as bildu per miesta su kregzdoku ir tapaty ryja . bet realybe tokia yra :) ar man bus geriau kad pameluosiu kad mano mazia ryja ? nznau kur ce butu pointas :)
|
kaip sakoma:
masina masinai nera lygi, miestas miestui nera lygus bei vairuotojas vairuotojui nera lygus... ;) nuo daug ko priklauso tos kuro sanaudos... Man E320CDI mieste ~13l paimt sugeba, tatai mieste 8 gana... tai vat... ;) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:08. |