![]() |
Plaukioja galas
Sveiki . Vairuoju w203 C200 2001m. plaukioja po kelia automob. galas. ypac pagavus provezas, ar vaziuojant smarkiau 70/80. ratu suvedimas ir isvirtimas ok. padangos geros. gal kam teko susidurti kokias traukes ar salenblokus tiksliai reikia keisti :unreal: servise nieko neranda ir technikini praejo :aciu:
|
Matyt padangos bus not ok.
|
as statau uz skersines gumines ivores arba pakabos apatine ivore.
|
per provezas man labai plaukiojo galas, kai amortikai numire buvo :) servisas neranda, nes neismaneliai dirba. Galiu Vilniuje rekomenduot, kur tikrai ras.
|
Padangos skirtingu plociu ? Jei taip, pakeisk i vieno plocio gale/prekyje ir viskas dings.
|
Citata:
Aš statau už amortikus 70% ir 30% palieku Vampyro spėjimui :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Meistras Arūnas. |
Citata:
|
Del nekokibiskos gumos gali plaukioti galas.
|
.
Citata:
|
Aciu uz info. galvoju kad teks prisikabint prie ivoriu , traukiu. Visi kiti variantai patikrint i:uuu:
|
Man tas pats, W212, pravaziavus per sulini galas susimeto, o per provezas viskas ok. any ideas? Padangos Continental
|
Citata:
|
:wacko: :drug: :vaiduoklis:
|
Citata:
|
Citata:
Povilas, Jūs gaunate pirmąjį įspėjimą dėl keiksmažodzių forume, daugiau apie tai galite pasiskaityti čia: http://mb1.lt/showthread.php?t=3081 |
Tai nieks nepasakis nuo ko pradet?
|
Man lygiai tas pats pervaziavus sulini. Atrodo timpteli i sona.
Prieki 225 gale 255.. padangos naujos. Suvedimas OK. Pakaba ziureta silberyje 2x... jie sako viskas okay.. Aisku iprast galima prie to , bet vis tiek " keista" ar taip turi but.. |
Gali but su placiom padangom.
|
Citata:
|
W204 priekis 225 galas 255. Kiek zinau su tokio ir isriedejo is gamyklos. Nieko netampo, graziai kaip ikaltas stovi ant aksvalto. Jei butu buve kokiu problemu su stabilumu nemanau kad vokieciai butu jas taip leide is gamyklu.
|
Vaziuojant asvaltu niekas nesidaro, o kai ratas pagauna sulnio dangti tada sugenda vaziuokle ir poto vel susitvarko ant asvalto. Magic
|
del padangu ir as girdejes kazka. vasariniai 255 dar labiau skraido, o zieminiai siek tiek maziau. Bet keista kad mersas tokios klases ir tokios nesamones butu... fokusas isperstas vaziuok nors 150 per ta sulini kaip tramvajus praeina...
|
Del visu plaukiojimu kalti amortikai. Per provezas, per sulinius ir t.t. neduosiu daikto nukirst, bet kiek man yra taip buve - visada buvi amortikai. Ir nebutinai jie turi but isbege
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
P.S. netikėk Silberiu, jei jie tau sakė, kad amortikai OK. Man irgi sakė, kad amortikai "lediniai" ir Tuvlita tikrino (technikine praleido ir prie nieko neprisikabino), bet realiai amortikai buvo mire. |
Nebūtinai galiniai amortizatoriai kalti. Dar vertėtų atidžiai pažiūrėti galinio traverso priekines/galines pagalves (dažniausiai priekinės išsinešioja, galinės praktiškai amžinos).
|
Citata:
Ninja edit. Pasidomejau i prieki jei reiktu keist amortikus abu galinius , kokios kainos. Silberyje 627 eu vienetas... o cia tik amortikas |
Citata:
Bet plaukiot neplaukioja visiskai. Ar gali suvedimas itakos tureti? |
Citata:
Sachs pas ta pati Aruna uzsisakysi, jei reiks (originalai eina sachs) |
Citata:
Suvedimas turi itaka vairo tempimuibi viena ar kita puse ir padangu dilimui |
Camber turi irakos plaukiojimui.
|
Citata:
Buvau pas aruna. pakaboj viskas okay... belieka amortikai.. tai Visus 4 keisiu. Ir dar siokiu tokiu bedu yra. Bet dekingas. Susitvarkysiu dabar bent :) |
Aj, su voztuvais. Yra neoriginalu tokiu pirkt? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Palikau vina. Sake paskambins kokia kaina gaus. As pats gtv dar paziurejau ten po 450 vienetas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:04. |