![]() |
211 durų apdailų perdarymas
1 Attachment(s)
Sveiki, gal pasakysite ar įmanoma pakeisti salono absyvkes-abloskes medziaginę dalį į odinė dalį, nekeičiant visos absyvkės?
Jei įmanoma, tai gal pasakysite ar sudėtinga? Ten pjaustyti, klijuoti gal nelabai norėtūsi, bet jei nebus kito varianto, tai reikės, nes salonas iš angliško automobilio. |
Citata:
|
Citata:
|
Vyrai jus apie duru apdailas? Po velniais ir kur toks pavadinimas :D :D :D
Yra originalus tvarkymo kompletai norint dar karta panaudoti detale. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na aš galvoju galines dureles gal but pakeisti tiesiog paprastuoju budu, nes jos tinka, tik vat su priekinėm reikės tada tik tą medžiagą sukeisti :wave:
Tas su blysom man labiausiai patiko, o gal tas blusas palikti galima, jei iš vidinės puses susuki taip ir laikysisi gal ta medziaga? Na bet aš neardęs tai nelabai gaudausi kaip ten atrodo... |
Citata:
|
Citata:
|
Bet tai ant kiek nesamoningai padaryti galiniu galvų atlošų išėmimai :xx: Vieną iš trijų sugebėjau išimt.... Paspaudi tą fiksatorių ir vistiek neišsiima...
|
Citata:
|
Na pasakysiu tik tiek, jei aks keisite sedynes, tai bukit budrūs... atrodo komplektaciaj ta pati, bet sedyniu laidai visiškai kitokie, fyškės - irgi, buvo daug vargo kol pritaikiau viską..
|
Citata:
|
Žmonės gelbėkit.. Nesujungiu niekaipsedynių laidų....
Gal kas turite WIS'a yra galinčių įmesti sedynių fyškių schemą pagal vin'a? wdb2110161a083293.... :aciu::aciu::aciu: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |