![]() |
Salono keitimas
Sveiki, forumiečiai,
nesenai įsigijau W211 pusbasį ir norėčiau šiek tiek pagaivint saloną. Klausimas būtų paprastas, ar užtenka tik pakeisti šildomas (gal net ventiliuojamas) sėdynes su valdymu priekyje, jei originaliai stovi paprastos (nešildomos).Ar nereikia papildomai pririšinėt prie kompo, vesti papildomus laidus ir panašiai. Ačiū. |
Citata:
|
Blokas, staras, saugikliai. O jeigu dar elektrinės su memory, tai blokeliai duryse
|
Ačiū! :good:
O priekinės sėdynės nuo anglo tiktų? Gal žinote kas galėtų (geriau Kaune) atlikti sėdynių pakeitimą nuo A iki Ž? |
Forumiečiai Rocky, Gintaras
|
Saliut visiems! Tegul temos autorius nesupyksta, bet prisiglausiu prie jo temos ir uzduosiu klausimuka.
Taigi pasikeiciau savo merinui salona ir ji bekeisdamas uzpjoviau gryba. vienu zodziu sedyne buvo dar nepajunkta ir buvo ijungtas degimas ko pasekoje uzsidege SRS'as. Klausymas, jieskot star'o kad uzgesintu. Ar ten dar kazko mandriau reiks? :nzn: |
Citata:
|
Citata:
|
Oho. Pasirodo, juodas ventiliuojamas salonas- deficitas! Gal ką sumotyvuočiau pasidaryti downgrade'ą. :blush: Dabartinis salonas juodas, odinis, nesudrožtas.
|
Sveiki, as irgi prisijungsiu prie temos, pas mane priekine sedyne(pusiau oda) prasvilo-uztrumpino sildymo teno laidukus kazkur. Ar tiktu man universalo sedyne(europa)? Dekui
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Suabejojau dėl sėkmingo salono upgrade'o. Žodžiu, nupirkau sėdynes, visas durelių "abloškes", prieky valdymą. Nežinau ar visos ventiliuojamos sėdynės būna tokios, bet pas mane priekinių sėdynių apačioj yra mygtukas "dinamic". Permečiau rusiskus forumus, pasirodo šitom dar orą reikia atvest nuo bagažinės?.. aišku, prieš tai susipirkus viską (kompresoriai ir tt). Jaučiu, kad kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių...
|
Citata:
|
Citata:
Gal Darius su Matrix atsilieptų ir pasakytų ko reikia tiksliai šitam projektėliui :vairuot: |
Imi gale esantį kompresorių su visu laikikliu ir visais vamzdeliais iki sėdynės, su pajungimais laidų, mažiau tada darbo bus. ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
sakykim grubiai ...pilnas keitimas su kodavimais ,laidu pravedimais kainuos tikrai apie 300,bendroj sumoj jei i 600 tilpsi busi laimingas žmogus.
|
Labiausiai bijau kažko nedakomplektuoti iki pilno pajungimo.
Kompresorius ir vamzdeliai čia, kad prisipūstų sėdynės? Jei jų nejungiant ventiliavimas ir šildymas veiktų? Aplamai sėdėt normaliai galima būtų? Laidai. Ar užtenka tik viską gražiai atjungti nuo fiškių, ar dar reikia kažkokią "pravodkę" nuardyti? Sorry už kvailus klausimus, bet man tai pirmas MB. Salono pardavėjas irgi nesigaudo kas prie ko tiksliai eina, nežinau kaip tiksliai nupapasakot ko dar reikia, kad pilnai sukomplektuoti. Gerai, kad tik ardo "donorą" ne su kuvalda. Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Ok,
ačiū:aciu: bandysiu rinktis |
w211 sildomos sedynes
kiek kainuotu idet sildomas sedynes ? ar reikia tik migtukus idet ar ir sedynes keist ir vest laidus ?
|
Citata:
kaina- kaip susitarsi. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:56. |