![]() |
Mindaugo w211 e280
1 Attachment(s)
Sveiki, isigijau mb w211 e280 2008m. Ir nusprendziau uzsiregisruoti siame forume. Iskart jam uzdejau teisingus ratukus r20 ir bandysiu eksplotuoti. Negalvojau niekada, kad mano kieme stoves MB:)
|
1 Attachment(s)
SUNKIAI EINA IKELTI NUOTRAUKAS
|
Neįsižeisk, bet šitie ratai tikrai nėra teisingi :D
Įkelsi daugiau foto bus įdomu pažiūrėti :) |
Citata:
|
Citata:
|
Gerai sakai,kad kiekvienas pagal save.....,bet nei ratai gražus,nei R20 su elegance auksciu dera.
|
Citata:
Citata:
|
ta guma nusipirk kur boksininkai lipdami i ringa isideda,nes važiavimas jaučiu kietesnis nei antram golfe... na any way ,sveikas prisijunges.Pasiruošk dažnam važiuokles remontui
|
kaip man patinka zmoniu komentarai apie dropa ir zemo profilio padangas, kai niekada gyvenime nera vaziave su tokiom :xx: :cenzura:
mindaugas777, grazus mersas, sveikas prisijunges ;) ratai skonio reikalas, bet su dropu situacija bus geresne manau :) |
Citata:
Foto talpiname per čia: http://mb1.lt/showthread.php?t=20488...oto+talpinimas |
Citata:
Sveikas prisijungęs. Forumiečiai teisūs - elegance, R20... Šiaip kas liečia Mercedes, patarimas dėti kas priklauso. Nes darant tokias išdaigas, mersas praranda važiavimo malonumą ir tampa nebe mersas :confused: . Gailiuosi aš su R18 ant savo C. |
Citata:
|
Citata:
Su dabartine keliu situacija reikia r 16 max 195/70. :daro: |
Citata:
|
Citata:
Del paciu ratu irgi parasiau, kad skonio reikalas :) pats asmeniskai tokiu tikrai nedeciau. |
Sveikas prisijungęs, gražus mersas tik ratai nekažką. Jie tiesiog nemerso stliaus :)
|
Citata:
|
Jo vazineju metai laiko su r20 jokio diskomforto net su ... Nejauciu:)) kauno keliai jau tam tinka! jei vaziuokle tvarkinga viskas gerai:) tiesa dar HnR spiruokles :)
|
Nuo ryto juoko dozė, kolegos :aciu:
Pritariu kiekvienam Vanixo žodžiui :) |
Citata:
Citata:
Citata:
|
Viskas gerai su r20, gal tik kitokiu noretusi, atrodo cia vien penskininkai susirinke kas liecia ratus
|
Citata:
|
Citata:
Na panasios reakcijos, Kolektyvas ir tikejaus sulaukti del siu ratu, bet svarbu man patinka. Ko nezadu daryti tai sumarozinti automobilio kokiom tiurlingenem detalem, man is saves FL modelis graziai atrodo:) pradziai sport spiruokles bus, tinkamai parinktos rastafkes, galima dar bus galima pazisti su isvirtimu |
pravazinejau beveik du metus su r20 ir tik viena kart virint reikejo;) uz 200eu su padangom pirkes ratus buvau, laiko;)
https://i.gyazo.com/98207fd5122543bb...3cbab433a2.jpg |
Sveikas prisijunges :)
Jei ratai paciam tinka ir patinka, viskas gerai :) Man asmeniskai labai ne prie sirdies tokie bling bling ratai, nesiziuri MB su jais. |
reiketu jusu pagalbos:)
Sveiki,
Atsirado problema su panoraminiu stogu, gal kam is jusu irgi neveike liuko valdymas, bandziau daryti reseta, kaip nurode youtube, bet niekas nereaguoja, saugikliai sveiki. Aciu is anksto uz patarimus:) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sakyčiau nuėjo pats plafonas visas ;)
|
|
Sveiki Bendraminciai,
Atejo laikas atsinaujinti, parduodu sy MB, gal kas is forumieciu ieskote kasko panasaus:) |
Citata:
|
Citata:
Jei ka sudomins detalesne info 860742984 |
Citata:
|
:xx:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:43. |