![]() |
W126 300 Sdl
|
grazus 126, 3 litrai dyzelis, longas, nice :zenklas:
kaip su sanaudom mieste, uz? salono foto gal yra? kokia istorija masinos, is usa pirkai? |
Citata:
http://img27.imageshack.us/img27/881...744e26b.th.jpg http://img39.imageshack.us/img39/484...b14029a.th.jpg A pirm savininkas i LT . nusipirkau Amerikoje. buvo nedaug tech problemų, registruotas, sertifikuotas & etc.dar ne visk padarau. bet manau, kad geras automobilis. - Pirm auto, kad man patinka, kaip keleivis. |
vajezus, dar ir 110kw net, tikras zveris :)
|
kartais ne kaune gyveni? lygtais tave buvau susitikes europos prospekte, dar liux parodziau :) as su savo w124 zydru debesiu vaziavau
|
taigi parasyta pas zmogu prie nicko kad "kaunas"
o pats mb tai grazus :good: labai grazus. salone bairiu daugiau negu pas mano 90m :xx: |
Citata:
gal dar kartą susitikti. (turiu daug klausimų savininkams MB %)) :isveik: |
ketvirtadieniais prie molo vyksta meetai, tiesa is ten besilankanciu niekas neturi w126, bet esi laukiamas tad nesidrovek pasirodyti. del smulkesnes info gali i PM ;)
|
aha tikrai papasakok kas ten per mygtukai priekineje panelėje nes kaip žinome amerikonai mėgsta kad būtų daug privalumų :)
bet mersas tai tikrai gražus :seile2: laukiu susitikimuose :) |
Pats sau turbūt tokios mašinos nepirkčiau, bet tikrai gerbiu savininkus tokių automobilių! :wave: Tęsk ką pradėjai, nes kol kas viskas labai gražu, dailu, man patinka. :lithuania:
|
:seile2:Aš kaip tik pirkčiau tokį gražuolį:seile2: 10 balš savininkui už tokio MB puoselėjimą.
|
Gražiausi žodžiai apie šitą modelį. :seile: Labai gražus salonas ir variklis smagus. :) 10 balų. :)
|
galim tik seiles varvint i toki grazuoli ziurint.. Respects savininkui :seile2::xx:
|
nieko nesakysiu :uuu:
|
ziaurus modelis!! :3:
|
visiems :aciu:
p/s/ gal graži nuotrauka. bet auto reikia dažyti. Ńalifornijos saule suvalgo lakas ant kapoto ir stogo. |
SDL nerealus daiktas, man patinka, nors turiu SE500, bet apie SDL 3,0L irgi mąstau. Jie retenybės, būna dar su 3,5L varikliais vėlesni, gal 1990. Bet skaičiau ne vieną atsiliepimą kad 3,0 geresnis ir patvaresnis variklis.
O ratai čia MB originalūs? Kažkokių panašių su "lentynom" :) ir savo mersui ieškau. Ką berašyt, gražus mersas. Belieka pasveikint įsigijus :) :zenklas: |
Citata:
Rat yra ne originalas, aš nusipirkau js Kaune. original kaip ir jūsu buvo.sios ratai japonų su AMG Style,bet labai geros kokybės. gal susipazinti MB broliai :isveik: |
Citata:
|
pas mane akum ape 1000 mAh as visa dena pravaziavo su svesus, su klima, su radio etc. bet pietus ijungtas klima, po to radio ir vies. gerai, kad buvo dieną. tai kodėl i love diesel :uuu:
|
Citata:
Pakeitė sako vokiška, bet reikės pažiūrėt kiek MB centre originalas kainuoja, jei įperkama, pasikeisiu, kad bėdų nebūtų. |
mano mers atvyko is jau su bloga generatorius. Kn meistras padare - bet :cenzura: - :malkos: ranku. Radau geras meistras, sumokėjo jam 160 litų. dabar :vairuot:
manau nesvarbu orgininal ar ne. svarbiausia gerai padaryti ir mano rida - 100000 iki pusės milijono. pirmasis savininkas vairavo jos 16 metų. |
Kaip su tech. apžiūra amerikoniškų modelių dabar situacija? Kiek žinau anksčiau žibintus reikėdavo keisti į europietiškus. tavo mb matau su amerikietiškais žibintais.
|
Grazus mersas :thumbsup: Daugiau tokiu ;/ Duok dieve kad daugiau tokiu mersu saugotu zmones:lithuania:
|
Citata:
klausimas. kur galima užsisakyti originalios dalys ?? BUMPER JOINT COVER LEFT,BETWEEN REAR BUMPER AND REAR FENDER - 1 piece RIGHT,BETWEEN REAR BUMPER AND REAR FENDER - 1 piece part number A126 885 21 23 and 126 885 22 23 and 4 set of this fastener button A0019881681 - 4 piece A0019882081 - 4 piece |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
благодарю....... |
domina ketimas si mersa:wavecry: i peugeot partner/citrien berlingo:malkos:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |