![]() |
Kokia garso iranga montuojama i W210?
sveiki,
kreipiuosi dar karta. Gal kas gali pasakyti kokia garso iranga montuojama i w210 300td 177ag ir 320cdi, kokia iranga, kiek koloneliu ir pan. aciu visiem |
tu klausi apie gamykliska maga? nes koloneliu tai manau kiek klientas uzsake,tiek ir idejo, nes vietu kolonelems yra 12.
|
Tai tada paklausiu kitaip. Koks yra gamyklinis variantas? Kiek minimaliai dedama?
|
kiek klijentas uzsisake tiek ir idejo :) o kiek kolonkiu turi buti ziurek palei skyles, kuriuose turejo jos buti
|
tai as suprantu. bet man idomu apskritai ka deda i avangard modeli? nuo 6 iki 12 koloneliu ar kaip? subas yra gamyklinis ar nera? stipriakas yra ar nera? cd changer'is yra ar nera? navi su mageliu kartu surista ar ne jei isvis stovi?
|
hmm nu tokius dalikus sunku pasakiti
|
gal kur galima butu rasti? internete kiek landziojau nieko neradau
|
nu cia nepadesiu :-/ nesidomejau tokiais dalikais
|
kiek klijentas uzsisake tiek ir ydejo. nesvarbu avangard ar elegance.
|
man atrodo w210 nebuvo gamykliniu stipriaku ir subu, matau turi ziniu apie bmw aparatura, del to ir klausi, cia taip nebuvo :) nors kai kurie mb berods turejo BOSE aparatura, ten jau visko yra.
|
Dėjo tokius dalykus pagal kliento pageidavimq, kas per aparatūra sudėta automobilyje galima pažiūreti pagal kėbulo numerį. Aišku su ta sąlyga, kad ten niekas nagų nebuvo prikišęs
|
BOSE man rodos turejo amerikonai.
|
Pas mane ka raso pagal VIN, tas ir yra. 8 BOSE koloneles, ALPINE 6 CD changer ir magas su NAVI. Stiprintuvas ir bosas ar yra nzn, bet kaip gamykline aparatura groja gan graziai
|
gal gali pasakyt kur tos 8 koloneles stovi? kiek ju priekyje yra? duryse, panelej? galinese duryse yra?
|
Citata:
|
Citata:
Gal kas ka nors patartumet, ar is patirties ka nors pasakytumet? :) |
Citata:
|
Tai geriau grotu subas su deze bagazinej? Nes garso izoliacija tai nebloga an w210, kazin ar nebus kad bumses tik bagazine.. Kaip originalios koloneles tai irgi gerai groja auksti ir vidutiniai, tik noretusi sodresnio garso tokio :)
|
Citata:
|
Gal kokia firma ar konkretu modeli gali rekomenduot :) as kazkaip nuo senu laiku JBL, dar Vibe prijauciu, Ground Zero lyg ir neblogu yra, JL Audio jau brangoki.
|
Citata:
|
nu pas mane mersiuke orginali apratura BOSE tai prieki panelej 2 tarp priekiniu dureliu po 2 galinese durelese po 1 ir bosavikas gale ir stipras..tai skamba gan graziai ir bumsas jauciasi..siaip daugiau kad ir nebera vietu kur deti tu garsekalbiu
|
turejau isimetes bosa i bagazine, bet kazkaip barskejo ten ji bagazineje ir mazai garso i salona, tai atjungiau ir isemiau :) , beje gal kas zinot kur gauti origanalia galiniu dureliu kolonele?
|
Citata:
|
jo, ne visur viskas groja, reikia derint, mano hertz gerai maniskiam grojo, nors pries tai viskas tas pat buvo vienaturiame automobilyje, tai ten stogas kilnojosi, cia sito nera, bet groja pakankamai gerai
|
Butu idomu paklausyt kaip groja :) gal iskesiu iki meeto :D o apie kondensatorius ka manot ar reiketu ar butinai reiketu? nes jei desiu tai kazka panasaus i 2 po 300 RMS arba viena ~500 RMS suba. Tai kogero vertetu.. idomu ka kiti manot? ir jei dedant ar 1F uztektu ar nelabai?
|
Citata:
|
O kaip akumui ir generatoriui atsiliepia kazin, uzgesinus masina nelabai paklausysi kogero? Kazkaip ten skaiciuojasi, kada reikia kondiko kada ne, bet nelabai as susigaudau tuose dalykuose.
|
I'm New
Sveiki, naujokas esu Jusu susivienyjime, paskaites uzklausa del aparaturos i MB palange, nusprendziau parasyt patarimu, manau kad i MB geriausia butu deti basavyka freeair i palange ir daryti sonuose fazo invertorius, kad neliktu zemas bagazineje, nes is jo naudos bus nedaug, tik numeri barskins, panasiai reiktu daryti ir isidejus suba su deze, kadangi zemam dazniui nelieka kur sklisti jis ir bumsi bagazineje ir i baka. :zenklas: P.S. tikiuosiu pades patarimai ir priimsite i kolektyva :vairuot:
|
geriausia daryti uzdaro tipo deze tiesiai po palange garsiakalbiu i salona
|
Citata:
nova gal gali papasakot kuom uzdara deze skiriasi nuo tos kuri su anga oro? nes dabar rezgu mintis ka daryt su savo zemais dazniais bagazinej. siuo metu tai palange tuscia su keturiom skylem didelem kad eitu kuo daugiau zemo i salona. bet vat ateity reiks perdaryt ir nezinau ka daryt ar ileist viena ar du blynus i palange pacia. ar su deze kabint po palange suba. |
Na man irgi tokia nuojauta, kad is palanges i salona daugiau gal kazkiek garso patektu :) tik nesinori skardu is bagazines pjaustyt ar skyles grezt :/ tik kad neissiversi jau be to.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
kadangi man butinai reikejo deti i palange garsiakalbius, tai apie deze bagazineje arba free air suba negalejo buti nei kalbos (subas ir kiti garsiakalbiai negali naudoti to pacio turio oro), o ir siaip FA variantai man nepatinka, nors ir groja greitai. jiems beje reikia labai gerai paruosti pacia bagazine. as pasirinkau uzdara deze: mazesnis dezes turis (pvz. mano garsiakalbiui reikia ~21l, kai tuo tarpu variante su fazoinvertiorium visi 45l), paprastesne gamyba (su faziku reikia ilgai zaisti, reikia nemazai patirties), na ir mano klausomai muzikai labiausiai tinka toks dezes tipas (garsas tikslus, pakankamai greitas). na fazikine deze turi savo privalumu, tokiu kaip didesnis slegis ties tam tikru dazniu, taciau man to nereikia. tam kad suzinoti kok variantas tau bus geriausiais, pirmiausia reikia zinoti ko tau reikia is subo :) |
Citata:
man tai reikia kad subas trankytu kaip su šiufeliu per nugara :xx: |
taip ir trankys, jei teisingai padarysi :)
|
Citata:
|
pas mane buvo palangei 3 r12 subai tai galinis langas apie 2 cm issipusdavo i lauka,ziema gerai sniegus istasko :) dabar viska islupau darysiu nauja sistema subai vietoi benzo bako bus :)
buvo uzdara deze subai du po 150w rms vienas 500w rms garso tai socai buvo net priekinius langus i lauko puse ispusdavo,bet gaudavos nemalonus barskejimas nuo langu bet lauke tylu o vidui :bounce: |
vietoj benzo bako ??
o kur baka desi ? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:07. |